Ben yaşmak istemiyorum ülke cahil hiçbirşeyi anlamayan cahil aptal hatta kaltaak insanlarla dolu ve ben bu iğrenç insanların içinde bulunmak istemiyorum
Hiçbirşeye saygısı olmayanin kendisine de saygisi olmaz insan anlayis gostermelu ama malesef ülkem yok
Saygi = her seyi kabul edip saygilayan ve sideet vb düşünmemek (yani küfür saygisizlik degil bazen stres atimi ya da ani öfke)
Ulkede taciz tecavuz sideet katil aptallar hirsizlar acizler istemiyorum hadi oyle yer varsa beni götürün
Hiçbirşeye saygısı olmayanin kendisine de saygisi olmaz insan anlayis gostermelu ama malesef ülkem yok
Saygi = her seyi kabul edip saygilayan ve sideet vb düşünmemek (yani küfür saygisizlik degil bazen stres atimi ya da ani öfke)
Ulkede taciz tecavuz sideet katil aptallar hirsizlar acizler istemiyorum hadi oyle yer varsa beni götürün
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
valla bende cogu zaman bunu düşünüyorum uzun zamandır,
kadınlara yapılan eşitsizlikler , ezilmeleri,
bende bir çok zaman birden kaybolsam diyorum , zort durumda olan insanları izlemek ama bişey yapamamak zoruma gidiyor
Evet ve dünya daha kötü bir yer olmadan intihar etmeyi düşünüyorum taciz vb ye uğramaktansa intiharla ölmeyi tercih ederim
deme öyle be
bende moral yapiyom cok takıyom kafaya ama çevreme belli edemiyom
biri fakirim der
bir tacize ugrar
biri aile şiddeti
biri iş bulamıyorum der
biri koca şiddeti vs
biri özgüvensizlik sorunu
biri kimsesiz
olumsuzluktaki insanları izlemek dinlemek bişey yapamamak kötü bişey,
sadece dua edip calişip dikkat etmekten başka bişey yapamıyoruz
bozmamaya caliş moralini
Moralim düzelmiyor insanlar olduğu süredecede birşey değişmeyecek tabi bastaki kisilerin basina birsey gelmedikce ulkeyi sapiklar saracah katiller saracak
bu gibi şeyler hiç bi zaman düzelmezki,
ha azalma olur ama tamamen bitemez
yani hayat böyle dünya hayat kötü arkadaş saçmalıklar la dolu,
iyiye kötüye alışmak yaşamak zor,
napalım, yakınlarımızı sevip korumak bizim görevimiz
Nereye kadar koruyabiliriz hep başlarında mi olacağız idam gelse baski gelse 1 kisi bile cesaret edemez
ya işte bi düşün böyle seylerin önüne nasıl gecebiliriz,
cok zorya cok zor
ancak artık kücüklükten belli bir yaşa kadar son derece yükümlü bir şekilde
cinsellik,
terbiye ahlak derslerifelan yogun olarak verilmesi gerekiyor bence biraz egitim kaynaklı
Evet eğitim doğan çocukları özel yerde büyüyseler ailelere vermeseler olur aileden de kaynaklanir
ya işte cinsellikle ilgili ama ögretici ciddi bir egitim olmalı ahlak işle ilgili ciddi bir egitim olmalı,
inanç din ile ilgili ciddi bir egitim olmalı
inancı olan adam öyle bişey kalkışmaz içinde bir bir kalp öyle ya da böyle büyütür,
şuanda bir çok arkadaşlarımız yani z kuşagı' bir inanç kabullenmiyorlar
her dönemde her zaman cinsellik egitimi vs işte yapmaları lazım ki biraz olsun azaalsın bu tür şeyler
Bir inanca inanmak zorunda degiller ama insan olmak zorundalar başkalarına zarar vermeden kendilerine istedigi kadar zarar versinler ama baskalarina değil
işte kardeşim diyosun ki bişeye inanmasınlar
bişeye inanabilirler bence her dinde ahlak ve gördü kurallarından bahsedilir her dinde,
ama hiç bir dini araştırmazsan, bunlardan haberin olmaz çünkü aile ve okul sana bunları ögretmiyor dogru düzgün
ne biliml bu gibi şeyler çok tartışılır ya
Evet iste öğreten olsa o da yok yani bu ulkeden umut yok
ama kardeşim bu ülke deme sdece
diger ülkelerde bir çok ülkede bu gibi olaylar bizimkinden daha fazla
ama biz diger ülkereler göre daha insaflıyız bence ama uygulamıyoruz
cünkü biz bencil ve egoist ve kıskancız
bilmiyorum konuş konuş dolaşıyor konular, gel ölek abi ya :D
He ölek ya
Ben tarihe zorba olarak geçtikten sonra rahat bir şekilde ölebilirim
Şu an tarihe gectin kizlar soruyorda yani ölebilursin 70 yil sonra 18 yasindakiler bu yorumu görünce tarih olmus oluyorsun şimdi rahatlikla ölebilirsin
En az 500 kill almam lazım senin dediğin gibi olmaz
Tarihe sen gecemezsin tarih sana geçer öl
Tarih herkese geçti bizede geçer
Oda doğru
Sende genelleme yaparak iyi insanlara aslında saygısızlık yapıyorsun? 😄
Tüm insanlardan nefret ediyorum ve iyi insan yoktur bu devirde iyi insanları öldürdüler
Sen çok karamsarsın öfken gözünü karartmış hayatının değerini insanlar değil sen belirliyorsun. Sen bence kendine gel böyle düşünüp yaşamasan kimin umrunda olur yani hayatını böyle boş konular için harcama derim. 😄
Yaşanacak bir yer bulamıyorum . Kiyamet hemen kopsun da tüm insanlar yok olsun istiyorum
Saçmalama dostum hayatın güzel yönlerini görmemek çok mantıksız 😄
Güzel yönlerini sadece baştakiler görebilir yani halktan biri göremez halkin gordugu tek sey kötü insanlar
Sende başa çık o zaman madem insanlar cahil sen zekisin başarsana kim tutuyor seni 😄
Iste cahillerle basa cikmak kolay degil gücüm olsaydi tum cahil insanlari kafama uymayanlari idam ettirirdim
Sen o zaman zeki değilsin cahillerle başa çıkamıyorsun daha zekanı boş kullanıyorsun
Sende olmayan şeyle bana yorum yapıyorsun 😂sende tam kullanamıyorsun. Param olsaydı cahil insan kalmazdi
Anlıyorum bir söz vardı dana gelsin. “ Cahillerle tartışmayın ben hiç galip gelemedim. “😄
Cahiller sg olsalar
Parti kur işi gücü bırakır oy toplarım mk
Onu kuracak güç var mı onu sor ilk
Yaramı deşme dur. Detayın içimi dökmuş sktmın düzeninde hiç birşey bana göre degıl. Ve değiştırmek ıcın az önce sktmın dediğim düzene uymak zorundayım neden? Para yok mk
Evet para yok. Düzen yok adalet yok sadece oclarin dediklerine he diyebiliyoruz baska care de yok
Sorma benim birde daha kötü borç çok ve bunun üstüne dosyam çok kabarık biri gözümü korkutuyor diğerleri sıkıntı değil işi bırakamam yav ne bilim inan beni dinle tamam mı kendi derdini umutun
Dertler bitmez ama hayat elbet biter hayatin bitecegi gunu iple çekecem
Yaş kac
Bir yer bulalım dünyadan uzak
Oyle yer istesek bulsak da gidemeyiz malum özel uçaklarım , roketlerim yok
Hayallerimizde gidebiliriz
Rahat hayal bile kuramiyorum. Hayallerimizi sadece zihinsel olarak gidebiliriz yani bedenimizi dde götürecek birsey olmasi gerek
Öyle bir yer yok maalesef dünya kötü. Hassas kalpliler için burası tam bir cehennem. Hayallerimizle birkaç dakika olsa bile bu kötülüklerden uzaklaşırsın
O kadar insan varken nasıl rahat olabilirim daha da yavruluyorlar tam bir cehenneme dönüyor hayat
Doğaya karış Karadeniz turu yap ormanın içinde kafanı dinle
E özel uçak gönder gezelim
Oturduğun şehrin dağına çık al kulaklığı müzik dinle hayal kur
Dağlar güvenilir mi ki
Güvenilir ben gidiyorum bazen
Tabi senin yaşadığın şehiri bilemem
Tabi erkeklere güvenilir.
Yaşadığım şehir aptal insanlarla dolu
Ben ne kadar sana dil döksem de her erkeği aynı göreceksin bir defa sevgilim oldu aldattı sonra kimseye bakmadım istesem sevgilim olurdu, diğer işi de yapardım ama ben öyle biri değilim aile terbiyesini iyi almış biriyim kadına, insana nasıl davranılması gerektiğini bilirim. Her erkek aynı değil lütfen beni o tecavüzcü, katil olanlarla bir tutma
Hangi şehirde yaşıyorsun
Bende istemiyorum
Ölümü bekleyelim
Aaa aynı ben
Hadi ölelim
🔫🔫🔫 dan dan dan