Kişilik & Karakter Yaşamak istemiyorum artikkkk? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Herşeyden çok bıkdım hiç bir yerden şansli değilim keşke ölüp kurtulsamm... Güncellemeler1 yıl Artık insanlar çok sinirimi bozuyor Yaşamak istemiyorum artikkkk? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. sabret ve insanları takma bence 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Oyle deme bee 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Üzüyorlar Yorumla
Heboys Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% 1 yıl Hemen pes etme 0 3 Yorumla Soran 1 yıl İçimden etmek geliyor şu an böyle vesveseler var Yorumla Heboys 1 yıl Yaşamak için çok neden var düşünme öyle Yorumla Soran 1 yıl Benim için bazen yok gibi Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Saçmalama kızım ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
sabret ve insanları takma bence
Oyle deme bee
Üzüyorlar
Hemen pes etme
İçimden etmek geliyor şu an böyle vesveseler var
Yaşamak için çok neden var düşünme öyle
Benim için bazen yok gibi
Ölmeyi bayılmak sanıyorsunuz herhalde
Evet