Dış görünüşe aldanmayanlardanım. Önemli olan büyülemek ise bunu zaten yapmış olmasıydı... Fakat yinede bir seçim yapmam gerektiği olsaydı, emin olunki bunu kıyafet ile bağdaştırmak için yaptığım seçim arasında dağlar kadar fark olduğunu ifade ederdim. Eğerki bitti diyebilmem için mantıklı açıklamam kıyafetse...
Dekolte ve aşırı dar giyim olmadıktan sonra sorun yok. Açık saçık sevmem. Ben giyme desemde dinlemez öyle giyinen biri yani uzatmaya gerek olmaz ondan😏Ha tabi bir sorulabilir hep böyle mi giyiniyorsun ya da böyle mi giyineceksin diye cevabı sonucu belli eder zaten😪
İlk buluşma önemli en güzel şekilde ve hafif ferah bir parfüm kullanarak ona uzak olmadan kokunuzu hissettirerek kendinize çekebilir ve aklına girebilirsiniz
Çiçekli tişört veya gömlek ya da gömleyi göbek deliğine kadar açıp boynuna tasmalı köpek gibi zincir takması kıllarını falan göstermesi ıyy düşündükçe iğreniyorum
Hmmm.. uyumsuz giyinirse çingen gibi misal fıstık yeşili üstle alta çingene pembesi gibi uyumsuz şeyler giyerse sivri burun topuklu ayakkabı nefret ederim bakımsız olursa vücut bakımı olarak soğurum birde konuşma diksiyon diyebiliriz
Açık giyinmesi bana kötü gelmez ama benle buluşmaya gelirken kendine gösterdiği özen bana karşı saygısını gösterir. Özensiz geldiyse bana hiç saygısı yok derim ve asla ikinci buluşma olmaz.
Ne giydiği önemlidir ama nasıl bir ortamda giyindiği de önemlidir. Mesela Alanya'da buluşsak ve böyle gelse sorun olmaz. Ama Konya'da bu kıyafetle buluşmaya gelmişse durum kel.
@denizdibindeki ne hangi çevre o canım harbi merak ettim çünkü bir erkeğin sevgilisinin açık olmasını ve başkalarının bakmasını isteyeceğini sanmıyorum
@xrojdaa öncelikle ben senin canın değilim, üslupsuzluk etme. insanların giyimi kuşamı beni ilgilendirmez fakat “kendi isteğimle ve kendimce” usturuplu giyiniyorsam başımın açık olup olmaması pek önem arz etmiyor. emin ol bu çoğu erkek için de böyle. çevremde ailesi dindar olup da tesettürlü biriyle evlenmek, sevgili olmak istemeyen bir sürü erkek var. bu arada tesettüre veya açık giyinmeye karşı değilim. sadece erkekler 40 takla falan atmıyor, haberin olsun 😂
@xrojdaa laflara bak 😂 senin gibi edepsiz biri için hangi erkek 40 takla atsın be, istiyorsan kara çarşafa gir ruh emici gibi gez yine de bir halt olmaz senden 😂
@denizdibindeki canım benim bak anlıyorum beynini kullanamıyosun bana klavye üzerinden delikanlılk taslama adınızı söylediğimizde fare gibi girecek delik arayan çocuksunuz neyin havası bu yavrum
@xrojdaa bir şey diyeceğim sen neden lisesi ergen kızlar gibi cevap veriyorsun? 😂 konuyla alakalı kendini savunacak bir yorumun dahi yok gelip burada saldırganlaşıyorsun. tesettürlünün cahili de böyle oluyormuş demek 😂
Yav he he her türbanlıyı başka turbanlilarla karıştırmayın bazı insanlar türbanlılarin adını çıkarmak için türban takıyor ama alakası yok o yüzden çoğu insan türbanlıyı sevmiyor anliorm seni ama hepsi aynı degil
Ya çok merak ediyorum siz erkekler yapılmış saçlar hakkında ne düşünüyorsunuz veya allık bir kadın güzelliğine güzellik katar mi , alligi kendime çok yakistiramiyorum da. Ve illa göz altına Kapatici mi sürmek gerekiyor. Yani uyurken. gormeyeceksiniz sanki :)