Birçok yönden iyiyim, ahlaklı , namuslu dürüst biriyim ama yetmiyor. Namuslu insanlar kazanmıyor. Çok başarılı bir öğrenciydim ortaokulda İstanbul'da ilk binde idim , gözlerim iyi görmüyor engelim var bu sebepten geri kalmaya başladım iyi kötü bir anadolu lisesine yerleştim. Orada da çok sıkıntı çektim. Lisede millet sevgili peşine düşerken ben not kovalıyordum. Bu derece başarılı olup bu şekile düşmek çok zor geldi. Sonra Öss yi kazandım. Bölümüm filan iyi. Gene dirayetliydim. Üniversitede erkek arkadaşım olsun istedim. Kızlar cinselliklerini kullanıp öne geçiyor. Bu mu olması gerekir? O kadar karakterim kişiliğim bilgili olmam güçlü olmam hiç önemli değil. Bir kız çok guzelse bunlar anlam kazanıyor değilse eften püften kişiler geliyor. Hiç dengim olmayan insanları da ben kabul edemem. Ne kadar karakterliyim ama karakter filan boş.
Cevabın nedir?
+1 yılaynen öyle değil mi? tertermiz dugyulara sahip olmak suç. Allah belamızı vermek iiçin bizleri saf yaratmış. için geçer bakarsın kimse yok onu bırak kızlar dalga geçer sanki ben erkek değilm insan değilim duygularım yok gibi. bunu bırak üniversiteler bitirdim üç tane hala okuyorum üniversitede osman gazi'de 3. sınıf oldum 2. sınıfatn başladım dgs ile geldim. Babam yok. Annem var 70 yaşında maaşını alıyorum yiyorum onun maaşı dışında da boş olursam hamallık yapıyorum sebze halinde. Bu yaşa kadar okudum iş sahbi olm da evlenim diye. başvurmadğım yer kalmadı girmediğim sınav kalmadı. ne banka mı ararsın iş mi ararsın çağrımerkez mi arası kpss ararsın. tam 10 defa kpss girdim. hiç analmı yok boş. yaşım 29 oldu şimdi ise kız arkadşa olsun istiyorum ne hayat be. Anne parası ye kız arakdaş ara. atanamıyorum da? sen de ne var ki be güzelim. yara bende acı bende keder bende yaşam sırtımda ne yapgtığım bilemiyorum kpss sınavı var bir kaç gün sonra yine gireceği başaramdan çıkacağım ne yaparım ben ki? 4 üniversite bitirmiş diye dalga gececekler. sevişecek bir kadınım bile yok. o kaar üniversite öğrenci var açılaıyorum bir kız elinde n bile tutatamıdm niye yaşıyrsam işte. Kızlara bakıyorum yaşıyorum. akşam ne yerim hesaplıyourm bilmeiyorum. boğazıma düğümleniyor hayat benim artık çıkamıyorm Allah neredesin?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet işte bak senin de hayatın çok zormuş :( çok üzüldüm öyle işte hayatta kimileri şanslı oluyor. Bir de namussuz olucaksın ya da şanslı. Herkes namustan dem vurur ama kimse de iş gerçeğe binice o insanlara bakmaz. Ego hep en başta insanlardaki ego.. Bende beklentimi yükselttim haliyle. Sana tavsiyem otur ne yapıyorsan onu yap asla küçük düşünme yırtıcı ol , tuttuğpunnu koıpar ben öyle bir kızım. En iyi yerlere gelip iyi paralar kazanacağım. Güçlü olmak gerek bence en başta. Valla iyilikmiş, iyi insan olmakmış bunların hiç de önemli olmadığını gördüm. Kapanın elinde kalıyor gibi.
- +1 yıl
bırak dinmeyen acılar var. sağol. sağol
En İyi Cevaplar
Evet düşüncelerine katılıyorum. Namuslu insanlar kazanmıyorlar. Başarılı öğrenci olman onlar için sevgili oluncak kız değil kullanılacak kız tipi diye düşünüyorum. Bence çizgini bozmamalısın. İnternet yaygınlaştığından bu yana iyice cinsellik ön plana çıkmış durumda. Tek tük senin benim gibi insanlar sadece dediklerini anlayabilen ve konuşabileceği insanları arıyoruz. Şuanda okulların neredeyse tamamında beyinler genital organlarla yer değiştirmiş durumda. Umarım herşey yoluna girer.
08 Yorumla
Soran+1 yıl:) evet çok haklısın işte ne kadar ilginçtir ki bunu yazdım gerçek bu olmasına rağmen insanlar bu soru altında bana çirkefleşti. Ben hep bekar kalıcam ve mesleğinde başarılı, namuslu , dürüst , çalışkan, düzgün ama kendi dunyasında yaşayan bir tip olarak kalıcam sanırım
Soran+1 yılBu kadar gerçeğe rağmen çizgi tutturmak çok zor. Yurtta kalıyorum odadaki kızların yarısı bakire değil. Çok kolay yaşıyorlar herşeyi. ailemin durumu iyi değil pek memurlar işte ama çok düzgün dürüst insanlar. Kendimi kurtarmak zorundaydım yıllarca herşeye rağmen çalıştım didindim. Oda arkadaşımın babası örneğin parti ile ilgileniyor haksız paradır kesin kız mesela benim 10 da birim olgunlukta değil ama o kadar hayatını yaşıyor ki , çok guzel de değilim bence normalim bu sebepten benimde önemim olmuyor Güzel ve namuslu olsan neyse bir giderin var. kişilik olarak ne kadar sağlam bir karakter ama işte... Hayat zor.
- +1 yıl
Oda arkadaşın olgun yaşlara geldiğinde aklı başına geldiği zamanda geçmişe bakıp kafasını duvarlara vuracaktır zaten. Benim ailemde işçi kesiminden okulu 5. sınıfta bırakmış insanlar :) Bizim açımızdan hayat gerçekten çok zor onlar için çok anlamsız ve boş. Ama çok zengin olupda çok çalışıp yoksulluktan zengiliğe gelmiş dostlarımda var. Bence bunları dert etmemelisin. Sonuçta iyi bir eğitim kariyerin var. Gelecekte daha sağlam tutunabilirsin hayallerine :)
Soran+1 yılMesleğimde olmasa o kadar şükrediyorum ki iyiki zamanında kafayı kullanmışım. Yoksa iyice silik olacaktım.
Soran+1 yılYok ya deme öyle. Ama sana tavsiyem bu enbim hep fikrim hırslı olmak gerek. Bu gerçekleri görerek ben hiç yerimde duramazdım. Çalış çabala yol açmaya çalış olmuyor mu? Bir fikir birşey yarat. Biliyorum hayat çok zor ama gene de çalış nolur , büyük düşün. Namuslu insanların geride kalmasına uyuz oluyorum. Hepsiyle uğraşasım var. Ben hakkım yeniyor gibi hissediyorum. Daha güçlü biri tarafından istediklerimin elimden alınması çok koyuyor. Bazen hatta bu fikirden bende namussuz mu olsam gibi gelgit yaşıyorum :D Gene yapamam ama.. Ama legal yollardan olan şeyleri yapıyorum. Çalışmak başarmak gibi. Ama kalkıp birinin ayağını kaydıramam. Bir erkeği tavlamak için uğraamam. bunlar dışındakilerde tam çaba veriyorum sende böyle yap.
- +1 yıl
Çalışıp bir yerlere varmak en güzeli. Haksız yerden kazanılacak kazanç yerine alın teriyle kazanılmış 1 Lira en kıymetlisidir. İnsanlar kendilerini geliştirmek istemiyor açıkcası. Ben neden silik olduğumu düşünüyorum çünkü bilgisayar bağımlısı oldum. He artı yönleri ne oldu hayatımda bir iş alanı olmuş oldu :) Hayatta namuslular hep kullanılmak zorunda bu bir gerçek. Çakal olanlar her zaman kazanıyor. Ben bu durumu sevmiyorum ve bana uygun görmüyorum belkide bu yüzden silik olduğum kanısındayım. Sen nasıl ki Erkek arkadaş için uğraşmıyorsun bende senin gibi Kız arkadaş için kendimi paralamıyorum. Giysidir saçtır carttır curttur bir kız için uğraşılacak en son şey bana göre.
+1 yılkızdığın için, canın acıdığı için böyle diyorsun ablacım. ama kazın ayağı öyle değil. kadınlığını kullanıp bir yere gelenler ya da etrafa şanslymış gibi lanse ettirenlerin devamı yoktur. sen kendini geliştirme ve ilerlem yolunda devam et. dünya ilişkiler ve erkeklerden ibaret değil. donanımlı bir kadın olmaktan sakın vazgeçme. ileride örnek ve iyi bir anne olmaktan çok çocuklarına en iyiyi verebilecek bir anne olarak kendini geliştir, eğit. gerisi boş gerçekten. şu yaşımdayım hala yalnızım ne kaybım var? var evet eskisi gibi olmuyor bazı şeyler ama yine idare ben de ve kişiliğimden zerre kaybetmeden , bildiğimden şaşmadan ilerliyorum. ve hayatımın hiç bir döneminde kıyas içinde olmadan hırslanmadan azimli bir şekilde mücadele ettim. bundan sakın vazgeçme. bir kaç yıl sonraki haline örnek teşkil etmek adına yazıyorum bunları.
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim gerçekten dediklerin beni çok aydınlattı. Evet işte aynen böyle ve bazen bu durumlara sinir oluyorum. Biriyle tanışıyorsun mesela daha numarasını alamamışken diğer kız numarayı almış buluşmuş çıkmaya başlamış oluyor. Ee nerede benim insanlığım karakterim vs. Herkes karaakterden dem vurur namuslu olmaktan vs. kimseye bir kötülük etmemişimdir ama olmaz. Çok erkek arkadaşım var ama beni öyle görmüyorlar. Nereye gidecek bu böyle bilmiyorum. Hep onurlu kalmaya çalışacağım. Gidip kafama göre alışveriş bile yapamıyorum başka kızın babası haksızlıkla cebini dolduruyor kızı ise 700 liraya saç boyatıyor örneğin. Bense bir ton zorlukla baş etmeye çalışıp duruyorum. kıymetim gene bilinmiyor. Bu işte beni yıpratan şey.
- +1 yıl
elbet bilen olur. sadece farkında olan bir bireysin, bu şekilde gelişimin devam ediyor. benim de iyi ya da kötü tanıdıklarım oldu. erkekler hakkında bilgi ve tecrüben eksik olduğu için sadece yanılıyorsun bazı hususlarda. temel de daha dışa dönük ve dikkat çekiciliği sevselerde doğalarında sevdiğini paylaşamama olduğu için aslında onlara terstir. seni sakın bu tür olaylar yanıltmasın. ağırlığından ödün verme sakın. ben hiç bir zaman kaybettiğimi düşünmedim. sadığım zamanla olsa da asla taviz vermem. bu kadar içerlendiğin için kendimden örnek vererek yazıyorum ama aslında hiç sevmediğim mevzular dile getirmek adına. demem o ki yolundan caydırmasın seni hiç bir şey.
+1 yılBu benim hikayeme çok benziyor. Beni anlatıyor gibisin. Üni bitti benim yine bir sevgilim yoktu. Bir cesaret geldi birgün birine evet dedim. Çok da sevdim baglandim. Bilirsin ilkler pek unutulmaz. 5 aydır çıkıyoruz ayrılmak uzereyiz. Biz nerde hata yapıyoruz inan ben de bilmiyorum.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
10Cevap
sen nasıl insanları beğenmeyebiliyorsan başkaları da seni beğenmeyebilir. sanırım biraz da burnun havada geziyorsun. dengim değil diyorsunda dengini merak ettim. sen ne bekliyorsun onu anlamadım. sana Brad pitt falan mı bakıcak. azcık kendinizi bilin. kusurlarınızı yazdınız bu yüzden aranan kız olmuyorsunuz
014 Yorumla
Soran+1 yılYa benim tip konusunda aşırı beklentim yok ki Kafa olarak dengim yok ben klasik muzik caz seviyorum bu konserlere gidiyorum segilere gidiyorum demet akalın seven bir profil ile olamam mesela, muhendisim İstanbul'da iyi bir okulda okuyorum, lise mezunu ya da vizyon sahibi olmayan bir erkek bana ne verebilir? Şimdiden okuyorum hem de işte çalışıyorum kendi işim üstünde yapıyorum.. Dengim bilkentli itülü odtülü muhendisler... olabilirdi.
- +1 yıl
bu yaptığın büyük bir ayıp. eğitim her şey değildir. ben ne insanlar tanıyorum pazarcı olup senin hayatın kadar kitap okuyan adamlar var. illa saydığın okullarda okuması mı gerekiyor. ayrıca her şey o girdiğiniz sikimtonik sınavlardan mı ibaret. peki ben sana soruyorum senin hayat felsefen ne. mühendis olcaksın sonra hayatını bu meslekle geçirceksin. işte sen de bu kadarsın. istediğin okullarda oku statüleştir kendini ne değişecekki hayatında üç kuruşluk toğrağa gömülcekin sonunda
Soran+1 yılkendimi çok geliştirdim çocuk geliyor bana etrafımdaki erkeklerin çoğusu. Kafası çalışan güçlü bir erkek istiyorum. Geçen bir çocukla tanıştım CERN' e gitmiş, bir tanesi Google kampına gitmiş... böyle erkekler ilgimi çekiyor ancak bunun kız hali bensem o halde bende isteyebilrim değil m, i? Seneye bende uluslararası bir yarışmaya katılacağım. Yurt dışı kariyer filan düşünen biriiyim memur kafalı bir erkekle nasıl olabilirim sence?
Soran+1 yılİyi de bakış açımız bile farklı oluyor.. Bir pazarcının hayali eve gidip 10 lira götğürmekse ben pazar yerini satın almayı hayal ediyorum. Pazar yerine bir yenilik getirmeyi hayal ediyorum. Gayet farklı öyle bir erkek bana birşey veremez. Hem evet elitist bakıyorum. Ama ne var herkesin kriterleri var. Saçma salak kezbanlar kendisi lise mezunu olup doktor sevgili isteyebilirken neden ben kendim gibisini istemeyim? ya da erkekler hep güzelliğe enseksliyken neden ben de zekaya önem verömeyim. Güzel olmayan bir kız şişman 100 kiloluk hangi erkek çıkar insan yerine koyuyor musunuz?
- +1 yıl
memur kafalı derken? kimse seni zorla başkalarına aşık olduramaz. ama sen insanları sevmiyorsun. bak dikkat et aşık olmandan bahsetmiyorum genel olarak insanları sevmiyorsun. o kişiler sana kör dediklerinde ve çirkin dedilerinde bozulma o zaman. istediğin kadar oku ama bir laf okumak cahilliği alır eşeklik baki kalır
- +1 yıl
Niye koymayalım erkekler matığıyla kadınlar duygularıyla hareket ettiği için hiç bir zaman birbirimizin ne düşündüğünü bilemeyeceğiz. O kezbanlara bakma herkes hak ettiğini alır. Deseydin ki üniv mezunu iyi bir işi olan biriyle birlikte olabilirim. Müzik film falan filan bunlar uyuşmasa ne olur? Çok sabit fikirlisin bence bu durumdan kurtulsan seni mutlu edebilecek bir çok insan olduğunu görebilirsin.
Soran+1 yılValla hiç beklentisizdim gerçekten geçen yıllara kadar ama etrafımda gördüğüm şeyler gayette beklentim olması gerektiğini düşündürttü. Benden ne alt seviyede ne iğrenç insanlar paraları götürüyor ne sürtük afedersin kızlar 10 15 erkek peşinde böyle bir dunyada kendim bu kadar parlakken kıymetimi bilmem gerktiğini keşfettim. Bir bunları da düşün istersen. Artık alttan almıyorum düşük bakmıyorum.
Soran+1 yılDunya sanki çok guzel bir yermiş gibi konuşuyorsunuz. İğrenç bir yer dunya. Hep namuslu insanlar ellerindekiyle mutlu olmaya zorlanıyor namussuzlar her yol mubah gördükleri için ilerleyip gidiyor. Böyle olsun istemiyorum.
Soran+1 yılçalışıyorum sence bu hırsla yerinde durabilir miyim? işte de çalışıyorum çok iyi yerlere gelicem zaten tırnağımla kazıcam yani.
Soran+1 yılİyi insanmış iyi insanlıkmış kalpmiş sevgiymiş allah aşkına bunlar ne kadar önemli.. Bu siteden çıkıp sokakta guzel bir kız görüp kendinizden geçeceksiniz ya da nette p*rno izleyeceksiniz. Keşke bu kadını alsam diye 40 takla atacaksınız. Benim kızdığım nokta bu... ben ne kadar düzgün bir kız olup hiç tercih edilmedim sebebi nedir bilemiyorum demekki kişilik önemli değil önce herkesin kendi egosu var yanına yakıştırmıyor kimse neredeymiş şişman bir kızın saygı gördüğü:D hepo iyi arkadaş olurlar kimse onlarla çıkmaz bilmiyoruz sanki , çıksa da işte bir yakışıklı doktor ona gelmez mesela hanzosu gelir, o yuzden bende beklentimi yukselttim. Bence hakkım olmalı.
ah kardeşim benim sen derinlerde gizlenen bir incisin bulmasını bilene görmesini bilene her kes göremez bilemez sen aslında ulaşılmazsın ama sende farkında değilsin senin gibi kızları arayan çok insan var doğru zaman doğru yer gerekli bekle gelecektir
hayatımda biri olmasa seninle görüşmek isterdim00 Yorumlabir erkeğin adriana limanı istemesi gibi sende o seviyede bir sevgili istiyosan zor gel denizcilik fakültesine seni adriana lima yerine koyarlar o kadar açlar :)
02 Yorumla
Soran+1 yılAdriana lkimayı senden daha düşük ve karaktersiz kötü birinin alıyor olması sana dokunmuyor mu? Benim demek istediğim bu.
- +1 yıl
Offf boyle deyince bir kotu oldum ben :D. Çalısmalara başlamak lazım :)) öncelikle sunu soyleyim sana bir erkeği cinsellikler kendine çekersen yataktan sonra çeker gider zekana asık etmelisin biraz yardım iste ihtiyacın olmasa da bir erkek genel olarak bir kıza yardim ettiginde kendini ihtiyac duyulan kısı olarak görür g. tu kalkar sana yanaşır sonra
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer şeyin bir zamanı var kimi sevgili peşinde koşar kimi kendini geliştirmek peşinde koşar kimide para peşinde koşar.
Gözlerinin iyi görmemesi bir engel değil her insanda olan ve olabilecek bir durum. Belkide mutluluğu başka şeylerde aramalısın.
Ha için biraz serinleyecekse konuştuğum kız arkamdan iş çevirdi ve ayrıldım. Böyle olmasını istermisin? Her şey zamanla.04 Yorumla
Soran+1 yılhah hayatta böyle bir şeyi bir insana yapabilcek biri değilim ee o halde neden kıymetim bilinmiyor?
Soran+1 yılbu arada gözlerimin azz görmesi estetik olarak belli değil yanbi bu konudan sıkıntıyı anlayamıyor dışardan bakan... Yani gözlerim iyi görse de aynısı olurdu ve oluyorda...
Cevap sahibi+1 yılBir laf varya altın çamura düşse değerini kaybeder mi?
Söylediğin gibi biriysen şimdi ki zamanda taşın altında bulunan elmas gibisin onu herkes göremez sadece bakmayı ve kıymetini bilen görür. Acele etme sabret.
Soran+1 yılİnşallah bakalım :)
herzaman bardağın dolu tarafından bakmaya calıs insaları kucumseme mevlana der ki herseyi beğen kendını beğenme bir psikologla görüş kendini tamir ettir sana ve cevrendekılere zarar verır bu takıntın
00 Yorumla
+1 yıldünyanın sonuu degilyaa ablasıı boşverrr.. şükürr et halinee
00 YorumlaHayat her zaman iyi davranmaz insanlara bu bir süreçtir unutmaki senden daha kötü durumda insanlar var sen haline şükretmesini bil.
00 YorumlaSen karakterli olduğunu mu söylüyorsun bunu söyleyen bir insan asla karakterli olamaz bil istedim
04 Yorumla
Soran+1 yılkıçımla güldüm lafına.
Soran+1 yıl:D :D bir sürtüğün peşinde 10 15 erkek varken gayette kendimi bunları yapmadığım için namuslu hişssedebilirim. Gayette üst konumlardayım şekerim mesleğim filan erkekler götünü satsa dengine gelemez. Kendimden düşük bir erkeği istemiyorum gayet normal herhalde.
Su akar yolunu bulur sen kendı hayatını yasa bosver baskalarını arkadasım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkes'de var o düşünce dik dur eğilme ben senleyim :D
00 Yorumla
+1 yılHangi ahlak neyin ahlakı? :D
07 Yorumla- +1 yıl
Ben hep şuna inanırım insanın birbirine ait olduğu seveceği biri çıkıyor karşısına. İnsan önce kendini tanımalı tabi.. Sonra karşısındakinin de kendine uygun olup olabileceğini düşünmeli.. Onların yaptıkları kısa süreli ilişkiler. Tabii seninde ilişkiden ne anladığına bağlı bence bu. Sadece güzelliğe bakmak çok saçma bence.. Önemli olan her iki tarafında kişiliği. Genelde güzelliğe bakılan ilişkiler kısa sürüyor..
Soran+1 yılBir keresinde 3 kız otobuse bindik. Arkadşımın biri seksi giyiniyor , biri şişman bense normal bir kızım. 4 lü koltuklarda idik. Yanımda bir adam vardı. Karşıda da arkadaşlarım vardı. Şişman olan terledim camı açsana dedi bana. Açmaya çalıştım yapamdım. Sonra da yanımda oturan adam. Seksi giyinen dememesine rağmen seksi olana yer verdi , numarasını istedi muhabbet kurdu. Ve ben o an var ya parçalayacaktım insanları. Dedim bu ne ya bu kadar kolay mı? Bu ne yani? Çok etkilemişti beni mesela. ama hep olan bu böyle oluyor.
- +1 yıl
Bir erkeği önce tipine seksiliğine dış görünüşüne mi önem vermesini istersin. Onlar kısa süreli ilişkiler. Bu kullanılmak gibi bir şey bence. Aşk olunca ve gerçekten aşk olunca her şeyiyle kabulleniyorsun. Aşk bence önce tip ile başlamıyor görüşler kişilikler gönüller bir oluyor. Sonrasında tipde önemli tabii.
Soran+1 yılValla kimse beni öyle sevmediğinden aşka filanda inanmıyorum zaten. Menfaat dunyası işte daha çok. Bu bile daha mantıklı geliyor.
- +1 yıl
İnsanlar bencil. Bende aşık olana kadar ve birinin beni sevdiğine gerçekten emin olana kadar inanmıyordum. Gerçekten sevebileceğin sevgini hak eden birini de bulmak şu devirde zor.
Soran+1 yılhahaha çok kötü biriyim ben ya şimdi seni de umutsuzluğa düşürdüm sanırım :) şu an ben biraz yatıştım ama sen bozuldun herhalde :) Özür dilerim :) Neyse b oşver umut etmeye devam etcez yapacak birşey yok :)
- +1 yıl
Yok yaani bende geçmişimde öyle düşünüyordum :D Ama aşkı aramadım hiç aşık olacağım diye düşünmedim. Düşünmedim bile aşık olurum felan diye. Arayınca bulmak zor oluyordur belki.
Sen bu hasetlikle fesatlıkla fazla yaşaman.
00 Yorumla
+1 yılPsikolog yardımı al derim.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Hiç mutlu değilim diğer insanların hayatlarına bakıp kendi hayatımı düşünüyorum onların şanslarının iyi gitmesi beni üzüyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler