Neden ısrarla pencereyi açıyor anlamadım ben klimayı açsana dedim halbu ki?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
niye takıldın sen buna şimdi amg dogru duzgun soru sorun surda
Lütfen küfür etmeyelim ciddi bir mevzu
sana para yedirmek zorunda değil bayılıyomu sana
Ben para yemedim beyefendi düzgün konuşun altı üstü bir klima açar mısın diye rica ettim ve biz onunla dört ay sonra ilk kez buluştuk
Ben bir defa kimsenin nr ısmarladığını yedim ne bir şey istedim ben kafede bile oturmak istemedim o ödemesim diye
Bayılıyor mu sana demişsin bir sene istemediğim halde peşimden koştu istemiyorum beni bırak dediğim halde anlamadı sevmiyorum zorlama dedim yine anlamadı bir sene gurursuzca aradı beni
o zaman sana bayılıyo demektir. Bayılıyosa da klimayı acacak mecbur yani
Açmadı yani açmadı böyle cimri bir insanla geçim sağlayamam evlenemem de sizcede öyle değil mi
başka bir cimriliğini gördün mü peki
ben onunla dört ay sonra buluştum ona sadece bir klima aç dedim açmadı rica ettim defalarca yani. bir defasında bana kolye almış neredeyse fiyatını söyleyecekti. Geçen sene kırk yılın başı bir kafeye oturduk ben bir çay o iki gazoz içti hesaba indik 11 lira tuttu bana bir liran var mı dedi yanında kartı olduğu halde ve bu çalışan biri düşünün yani bende beş lira vardı verdim üstü 4 lira idi bana uzattı ben boşver dedim aldı direk 4 lirayı cebine attı. Daha bir çok şey görgüsüzlükte var bir de bunda değişik bir tip
Bir defa bana kolye aldı neredeyse fiyatını dahi söyleyecekti yok neymiş garantiliymiş yok şöyle yok böyle övdü durdu
hahahahha kızım sen niye takıldın da bu kadar evlenmek zorunda mısın da :D
Değilim tabi gülmeyin lütfen 😃 bak ben bunu bırakıyorum ama bir sürü acıtasyon yapıyor vicdansız diyor seni sadece sevdim diyor neden diyor ağlıyor zırlıyor kalbim kötü ölücem diyor bıkmadan usanmadan mesaj atıyor spam kutusuna sizce bırakırsam tahminen ne zaman usanır mesaj yazmaz ve yoluna bakar
fake hesaptan yaz buna düşsün sonra ben sana guvenıyım de ayrıl
Fake hesaptan ne yazıcam
selam yaz hangi şehirdeyse orda yaşıyorum yaz yalnızım tanışallım mı falan sonra ayrılma sebebi olur işte
Tamamdır ama sahte olduğunu anlamaz mı
anlamaz niye anlasın ya yeni açtım dersin sonra da ayrıl yaş kaç bu arada?
23 yaşındayım o 25 yaşında zamanla onu unuturum bende ne de olsa insan birine alışınca bırakması zor oluyor ama yapacak bir şey yok biraz zorlanırım sonra geçer diye düşünüyorum
bide daha 23 yaşındasın ne bu evlenme merakı
https://resimyukle.xyz/i/487O1z
Başın sıkışırsa muhakkak ara
Bu fotoğraf ne alaka
Umarım yaniliyorumdur ama tahminim bu : /
Çünkü klimayı açarsa hem aküyü hem de arabayı zorlar ondan açmamıştır
Kaç ay sonra görüştük bir klima açamayacak kadar aciz olamaz
aynen kanka
Bedava mı sandın para verip aldım diye diss atmış 😂
Ya cimri ya çalışmıyor..
Çalışıyor
Cimri demek ki..
Zaten karakteri bana uygun değil kafam uyuşmuyor bitmesi lazım evlenmiycem onunla
Onunla evlenilir mi kız..
Evlenilmez kısa yoldan bitmesi lazım sürekli ağlayarak zırlayarak kendine çekti zaten cimrilik hat safhada bunda
Sende kandın yani...
İşte böyle böyle kendine çekti salak gibi boşluğuma geldi buna şans verdim hayatıma aldım bir sene peşimden koştu bıkmadan usanmadan istemediğim halde aradı istemiyorum dediğim halde
Ben olsam koşmam...
O koşuyor ben sırf güzelim diye sırf bunun için
Ben naz sevmiyorum. İstediğin kadar güzel ol.
Ben naz yapmadım direk söyledim seni istemiyorum zorla güzellik olmaz dedim ona
Aynen öyle. Başka kız mı yok...😏
Beyefendi işte o anlamadı başka kız mı yok bile dedim ona
Kafa çalışmıyo demek ki..😒
Haklısınız bakın ben onunla dört ay sonra g buluştum hayatımda ama o bir klima aç dedim açmadı rica ettim defalarca yani. bir defasında bana kolye almış neredeyse fiyatını söyleyecekti. Geçen sene kırk yılın başı bir kafeye oturduk ben bir çay o iki gazoz içti hesaba indik 11 lira tuttu bana bir liran var mı dedi yanında kartı olduğu halde ve bu çalışan biri düşünün yani bende beş lira vardı verdim üstü 4 lira idi bana uzattı ben boşver dedim aldı direk 4 lirayı cebine attı
5 in 10 hesabı nedir ya... ayıp valla..
Evet daha bu insanla değil konuşmak evlilik düşünemiyorum
Konuşarak düşürmüşsün kendini...
Maalesef ağladı zırladı kalbinin ritmi bozukmuş hastalığını kullandı kendini acındırdı falan bu şekilde kendine çekti sizce ben buna sorayım mı neden klimayı açmadın diye nedenini biliyorum zaten ama sizce sorayım mı ya da ayrılalım mı ayrılırsam da sürekli vicdanımı sızlatmsk için yüz tane cümle kuruyor günlerce yazıyor engel attığım halde bıkmadan usanmadan engel kutusuna geliyor mesaj vicdanımı sızlatıyor kendine böyle çekiyor ama eninde sonunda yazmazsam vazgeçer mi sizce
Yine aynı hikayeleri ve rezillikleri yaşamak istiyorsan devam et.
seni önemsemiyor ne işin var onunla gel beraber takılalım
Klima yakar benzinden, ne var anlamayacak?
Ee neden açmıyor çok mu önemli yakması
Arabada gaz olmadan zaten arabadaki hiçbir şey çalışmaz cimri...
Arabada gaz yokmuş alacakmış ben hemen geldiğim için almaya gidememiş
Oofff offf kızlar niye kendinizi böyle erkeklerle harcıyorsunuzzzz
sumu yakıyor 😂😂
Burda mevzu adamın cimri olması bence
birşey olmaz
Belki sağlık acisindandir
Hayır sanmam
Sence ne olabilir?
Cimri
Anlıyorum galiba evet seviyormusun gercekten
Sadece alışkanlık ilgisine alışmışım
Cimri bir insanla olmaz istemiyorum
Hmm anladım ama dikkat et derim yani
Ebet haklısın en iyisi degilmi
Nasıl dikkat edeyim
Cimri olması mı iyi
Yani fazla yüz verme derim yani ve o alışkanlığından kurtarmaya Çakış mümkünse.
Ve cimri olmaması iyi tabikide
Cimri diyorum siz iyi diyorsunuz beyefendi anlamadım nesi iyi adam klimayı açmadı yani yüz kere dediğim halde iyi değilim açar mısın dedim yüz kere
Cimri olmasından kurtaramam ben hep böyle bu
Cimri olmasına iyi demedim cimri biri ile olmam demene iyi dedim.
Ve mümkün değil ise dizin bilcegini is
abi kafayı yer insan burda şu soruya bak ya
Çok yakar adam haklı 😂
Cimri biriyle evlenmek istemiyorum
Pinti 😅😅
Aynen öyle bu adamla evlenemem ben evlenmem bitiricem yakında tamamen artık yeter
Bence de bitir 😅😉
Bu ne cimrilik bir kere kolye aldı neredeyse fiyatını söyleyecekti kolyeyi övdü övdü durdu
Haha salak 😅
Haklısınız bakın ben onunla dört ay sonra g buluştum hayatımda ama o bir klima aç dedim açmadı rica ettim defalarca yani. bir defasında bana kolye almış neredeyse fiyatını söyleyecekti. Geçen sene kırk yılın başı bir kafeye oturduk ben bir çay o iki gazoz içti hesaba indik 11 lira tuttu bana bir liran var mı dedi yanında kartı olduğu halde ve bu çalışan biri düşünün yani bende beş lira vardı verdim üstü 4 lira idi bana uzattı ben boşver dedim aldı direk 4 lirayı cebine attı
Oha ya 😅😅😅
Ne düşünüyorsunuz
Polise git 😅🙄 Direk engelle sehiri değiş..
Mazot ya da benzin gitmesin diye :))
Kaç kere dedim lütfen açar mısın klimayı diye terliyorum ellerimde terliyor dedim ama asla açmadı aslaaaa
Cimri biriyle ben evlenemem istemiyorum
Cimrilik yapıyor ondan hayır gelmez sana bırak bence onu :)
Bırakıcam hiç değişmedi hep cimri hep cimri yeter yani bir kolye aldı neredeyse fiyatını söyleyecekti
Eli açık gönlü geniş biriyle çık dünya varmış dersin
Aynen öyle ben milletin parasında pulunda değilim altı üstü klima açar mısın diye kaç defa rica ettim
cimri mi
Cimri belli
Araba da gaz yok demişti acaba ondan mı
Soruya bak ya ciddi misin sen
ayrıl
Neden öyle dediniz
cocugu sevdiğini düşünmüyorum cünkü sevmiyorsan ayrıl gitsin
Sevmiyorum ve ayrıca cimri olduğunu gösteriyor böyle yapması
Sadece bu konuda mı öyle başka konularda da dediğin gibi cimriyse ayrıl ama sadece klima yerine pencereyi actıgı için cimri oldugunu düşünüyorsan haksızlık ediyor olabilirsin ki sevmiyosun da zaten sevmediğin için en ufak hareketi bile göze batacak ve daha cok nefret edeceksin tadında bırakmak ve ayrılmak bence daha sağlıklı bir karar ama sen bilirsin yine de
Bence ayrılın siz. Sizin ilişki bitmiş uzatmanın da son saniyesindesiniz
Ağlıyor zırlıyor izin vermiyor ki bırakayım güzellikle
Her seyi daha da zorlastırıyor daha da soğutuyor kendinden haberi yok. bir şekilde kurtul o şeyden
Kurtulucam artık yeter ben güçlüyüm tek başıma yaşarım erkek arkadaşım olmadan da elbet unutacak beni unutur öyle değil mi
İnsan yeri geldi mi tek olmayı bilmeli belki ilerde seveceğin birisi cıkar karsına bos ver
Ruh eşim çıkar belki çok iyi anlaşırım bununla anlaşamam ama o kesin evlenirsem hayatım zindan olur o kesin
Cimri peze venk.
Arabada gaz yok dedi ondan olabilir mi
Gaz değil benzin yer klima. Fakir sünepe 😃
Bilmiyorum o zaman bu salak tam bir cimri ben bunu bırakıcam
Kafam uyuşmuyor Benim bununla olmuyor böyle evlenmem ben bununla
Fakir sünepe bana mı dediniz?
Hayır be erkeğe
Benimle evlen kız 😃
Kafamda uyuşmuyor zaten ben bununla yapamam evlenipte her türlü cimri
Ne kadardır berabersiniz
Valla tam anlamıyla sevemedim yol vericem ne kadarı olduğu önemsiz evlilik düşünüyor benimle istemiyorum
Yakıştıramıyorum da kendimi ona kendine çek düzen vermiyor dişi kırık dişini bile yaptırmıyor
Parasımı yok yoksa varda harcamıyor mu
Var parası maaş alıyor Türk Telekom da çalışıyor
Valla cimri bir insanla hayat geçmez yanlış anlama. Yoktur onu anlarım ve destek olmanıda isterdim ama varken ufak tefek şeylerin hesabını yapan biri evlenince daha çok sıkar. Tavsiye etmiyorum
Oha lan o ne öyle.
Ben okurken utandım.
Hiç bulaşma derim. B okunu teraziye koyup tartar bu tipler, bugün az mı yedim çok mu yedim diye.
Aynen öyle bitiricem yeter ağlama zırlama da çekemem ailemde onaylamıyor o çocuk cimri onunla olma dedim evlenmene izin vermiyorum dedi annem
Ben utandım onun yaptığı hareketlerden o utanmadı
Hayırlısı olsun tatlım