Aşk İlişkileri Jaime Lorente i yakışıklı, karizmatik buluyor musunuz? Kızılliçe Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kafayı taktım 🤦♀️🤦♀️ Güncellemeler+1 yıl ☺️ Jaime Lorente i yakışıklı, karizmatik buluyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Desmera Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 51% +1 yıl bence adam aslında çirkin ama muazzam bir aurası var belli olmuyor 1 1 Yorumla Kızılliçe +1 yıl Kesinlikle çok çekici insanı büyülüyor sanki 😂 yoksa dediğin gibi sıradan bir tip Yorumla
AkıtGelsinn Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Yakışıklı mı bilmem ama karizmatik ve sempatik bir yüzü var 1 0 Yorumla
Larosa__ Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yakışıklı değil o kadar aslında tipimde değil ama oyunculuğunu dizideki rolünü beğendim. 0 0 Yorumla
Lila_Pause Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Bence çoğu kız yakışıklı buluyordur bu adamı 1 6 Yorumla Kızılliçe +1 yıl Çekici bir adam Yorumla Lila_Pause +1 yıl Seviyosan git konuş bence Yorumla Kızılliçe +1 yıl Ben direk evlenirim diye düşünüyorum aslında 😀🙄 Yorumla Lila_Pause +1 yıl Klckdldlsl ama işin zor valla sonra bu adamı başka kızlardan korumaya çalışamakda var Yorumla Kızılliçe +1 yıl Ben ona gözüm gibi bakarım benim herife kimse yan gözle bakamaz 😂 Yorumla Lila_Pause +1 yıl Oo iyi madem ispanyolca da öğrenirsin bedavadan söflsxklxc Yorumla
Erenkuvvet Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Denver ın Gülüşü çok karizmatik xd 1 1 Yorumla Kızılliçe +1 yıl Aynen 😂eheheh Yorumla
nasiptevarsa Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı. Yakışıklı 1 0 Yorumla
Abidin96 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Yok la berlin daha karizmaydı 2 2 Yorumla Kızılliçe +1 yıl Onu bir ben sevemedim herhalde 😀 Yorumla Abidin96 +1 yıl Huyu huseti hoş değilde karizması vardı adamın Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Hayir 0 0 Yorumla
idknowq Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Hoş adam şimdi 2 5 Yorumla Kızılliçe +1 yıl Fena valla 😍 Yorumla -esss- +1 yıl Bencede☺️kımlığımı ıstese verırım😂 Yorumla idknowq +1 yıl @-esss- hahah Yorumla -esss- +1 yıl Evde kalınca bole oluyo 😊 Yorumla Kızılliçe +1 yıl @-esss- enişteniz olucak lütfen ama😂🤭 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Fena değil. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
bence adam aslında çirkin ama muazzam bir aurası var belli olmuyor
Kesinlikle çok çekici insanı büyülüyor sanki 😂 yoksa dediğin gibi sıradan bir tip
Yakışıklı mı bilmem ama karizmatik ve sempatik bir yüzü var
Yakışıklı değil o kadar aslında tipimde değil ama oyunculuğunu dizideki rolünü beğendim.
Bence çoğu kız yakışıklı buluyordur bu adamı
Çekici bir adam
Seviyosan git konuş bence
Ben direk evlenirim diye düşünüyorum aslında 😀🙄
Klckdldlsl ama işin zor valla sonra bu adamı başka kızlardan korumaya çalışamakda var
Ben ona gözüm gibi bakarım benim herife kimse yan gözle bakamaz 😂
Oo iyi madem ispanyolca da öğrenirsin bedavadan söflsxklxc
Denver ın Gülüşü çok karizmatik xd
Aynen 😂eheheh
Aa aaa aa aaa aaa aa hayır
Bulmuyorum
Evet hemde çok 🙈
Yakışıklı
Yok la berlin daha karizmaydı
Onu bir ben sevemedim herhalde 😀
Huyu huseti hoş değilde karizması vardı adamın
Hayir