Merhaba arkadaşlar, moralim gerçekten bozuk ve ne yapacağımı bilmiyorum 19 yaşındayım fikirlerinizle yardımcı olur musunuz?

Ben Ankarada yaşıyorum, yaklaşık 6 senedir tanıdığım bir erkek arkadaşım var o ise İstanbul'da yaşıyor. Biz 6 sene boyunca aralıklı bir şekilde hep konuştuk kimi zaman sevgili olup ayrıldık ama hiç birbirimizi görmedik. Geçen sene o Ankaraya geldi ama bazı problemlerden kaynaklı buluşamadık.2 hafta önce çok ısrar etti İstanbula gelmem için bende tamam dedim hatta otobüs biletimi falan hep o karşıladı ve 1 günlüğüne yanına gittim. İlk görüşmemizdi çok heycanlandım, çok güzel vakit geçirdik bilmiyorum düşündüğüm zaman sorun göremiyorum gerçekten beni çok mutlu etti her dediğimi yaptı hatta gece biraz alkol aldık ve güzel zaman geçirdik ama birlikte olmadık ikimizde 19 yaşında olduğumuz için erken olduğunun bilincindeydik sadece seviştik. Ertesi sabah otobüse bindirdi ve Ankaraya geldim.1 gün sonra bana çok tuhaf davranmaya başladı anlam veremedim sordum birşeyim yok dedi ama eskisi gibi değildi o hep arar, yazardı ben umursamazdım sanki herşey tersine dönmüştü ve bir anda hiç problem etmediği bir şeyi problem etti ve konuşmak istemediğini söyleyip beni engelledi. Sorun ne anlamıyorum yanındayken herşey o kadar güzeldi ki sahtedir diyemiyorum, her saniyemiz özeldi eminim onun içinde öyleydi gözlerinin içi gülüyodu eminim hatta arkadaşlarıyla tanıştırdı hepsi bana saygı gösterdi bilmiyorum kusur bulamıyorum yaptığım bir hata da yok ama bu konuşmak istememesini bir anda engellemesini çözemiyorum sizce nedeni ne?
Merhaba arkadaşlar, moralim gerçekten bozuk ve ne yapacağımı bilmiyorum 19 yaşındayım fikirlerinizle yardımcı olur musunuz?