Onunla tanıştığımda henüz küçüktüm. 15 yaşımda ondan ayrılmaya karar verdim, o ise o zamanlar 28 yaşındaydı. Ayrıldıktan sonra sürekli yazmaya başladı, ben engelledikçe sahte hesaplarla geri geldi. Şu an ben 18 yaşındayım, o ise 31 yaşında. İzimi kaybettirmiştim ama gene bulmuş. Ben engelledikçe ve ismimi değiştirdikçe tekrar bulup başka bir hesaptan yazıyor. Sizce ne yapmalıyım böyle bir durumda? İnstagram hesabımı kapatmayı düşündüm ama oturduğum binayı biliyor. Bu kısımda başka konuşmalar da geçti ama hepsini ekleyemedim.
Eski sevgilim beni rahatsız ediyor. Ne yapmalıyım? Fotoğraflı?
Birini tutuklarken şeflerinden izin almaları gerekir aksi taktirde bulunduğu konumdan bir başka konuma götürürler bu da izinsiz olduğu anlaşıldığında insan kaçakçılığına girer. İşte bu anda feriştahını bile s... ersin. Boş beleş cümlelerle takılmasına izin vereceğine ya engelle ya yeni hesap aç ya da yeni hesap açarken numaranla kaydolma ki önüne çıkmasın herifin.
bir ara daha bir kız Boyle bir durumla karşı karsiyaydi sanırım o sendin yine neyse bak sen bu ekran goruntulerini silme ayrıca bu kimin köpeği ya hiç bir halt edemez kendine biraz özgüvenin olsun ayrıca ortak tanidiginiz kisileri hesabina ekleme yeni Instagram aç daha fazla rahatsizlik verirse ailene soyle polise gidin hayırdır yani bak arkadaşım
Sanırım eski sevgilinin psikoloji sorunları var ve seni bağımlı hale getirmiş. Yaptıgı resmen psikopatlik. Hemen polise gidip durumu anlatmalısın. Günümüzde öldürülen bir çok kadın böyle tipler tarafından öldürülüyor. Onun gözünü korkutup sana ulaşabileceği her alandan onu engellemelisin.
Savcılığa git şikayet et. Ailenden çekiniyorsan, çekinme haberleri olmaz. 15 yaşında biriyle sevgili olmak suçtur ve rızanın olması önemsizdir çünkü o yaşta ki rıza geçersizdir. Mahkemede her türlü üste çıkarsın, korkma.
Kusura bakmada sen 15 yaşında nasıl 28 yaşında bir adamla sevgili olabiliyorsun şimdi ailene söylesen herkes öğrenicek söylemesen olmaz sen asla ona yazma instağramımda kapatm bırak yazsın bir süre sonra vazgeçicek senden ama asla ne derse desin yazma
bAK İLK İŞ ONU TAKMA NE isterse yzsın bakma 2 sevgilin varsa onun olduğu ortamlara gir hiç bişey yapamaz 3 sevgilinle öpüşmeli fotoların varsa ona yola deli olur 4 emniyete o mesajları göster ve uzaklaştırma ya da tazminat davası aç
15 yaşındaki bir nasıl 28 yaşındaki biriyle çıkıyor haketmisin
1
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
15 yaşındaki biri 28 yaşındaki biriyle çıkıyorsa, suç çocuk olan da değil, yetişkin olandadır. Siz böyle diye diye cinayetleri de meşrulaştırıyorsunuz. Hak etmişsin ne demek ya?
Niye yaşıtların var git onlarla çık 15 yaşındaki bir gidip 28 yaşındaki bir öküzle çıkıyorsa onun senin suçun ondan sonra gelip buraya kadınlar ölmesin
Hahahahahah özel güvenlikmiş polislerin yardımcısıymış. Geçenlerde 2 tane polis vatandaşa usulsüz kimlik sordukları için meslekten ihraç edildiler. Kızların kulağına küpe olsun 30 yaşındaki adamlarla aranızda 15 yaş varken sevgili olmayın.
Kimlik yaşı 31 ama beyin yası 10 bile değil kim kimi tutukluyor acaba 😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Iyi oldu küçük yaşta ders caliaicahin yerde adamlarla fingirdesirsen olacağı bu. Er ya da geç herkes hak ettiğini bulur
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
bu ne biçim bir yorum ya! Çocuktum ben daha o zaman çocuk. Tecavüze uğrayan insanlara da "mini etek giydi, hak etti" diyen adi zihniyetler de hep sizin gibilerden çıkıyor işte.
tabiki sensin o yaşta bir adamın o yaşta bir kızla ciddi bir ilişki düşünecek hali - ha diyeceksin senin zihniyetin öyle ama değil bir kere adam yetişkin bunu ayıplaması gereken o senin yapman gereken instagram dan veya sosyal sitelerden seni buluyorsa kullandığın kullanıcı adı resim veya bir takım kısaltılmış bilgiler varsa hesabında onları kullanmadan gizli hesap olarak kullan ha eğer evini biliyorsa da o zaman polise şikayet edersin hemen işlem yapar yazışmaları çıktı al polise git hemen adamı evinden alıp sorguya çekerler ondan sonra sana bulaşamaz yaptığı şey tacize giriyor sende biraz aklını kullan yaşın gelmeden birisiyle sevgili olaylarına girme hele bir okulunu bitir yaşın 20 olsun ondan sonra oturaklı kendi başına karar verecek yaşa gel ona göre tercihlerine bakarsın damdan düşer gibi işlere kalkışma ve hiç kimse ile evlenmeden bir münasebete girme ne tür olursa olsun bunu kimse sen istemedikçe zorlayamaz adam akıllı birini bulursan oda bunu yapmak istemez zaten ne demek istediğimi anlamışsındır umarım
Bunda bir şey yapacak göt yok korkma lafta sadece ama seninde suçun var 15 yaşında ne işin olur o yaşta biriyle bizde çocuk olduk aklını başına alsaydın
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
bence Twitter dan ifşa et bu ülkede adalet Twitter da sağlanıyor artık :(
@ℬOrdoℛujjummm aptal mısın? Herkes senin gibi şu hayatta şanslı olamıyor, sizler gibi mükemmel hayatlar yaşasaydım emin ol kafamı kitaplardan kaldırmazdım. Okuduysan da çok yazık bu arada, bir b. k olamamışsın. Ayrıca giyim tarzın beni hiç ilgilendirmez ama profiline koyduğun o fotoğrafla bana bekçilik yapamazsın, kapalı da olsan açık da olsan senin haddine değil beni yargılamak.