Eski sevgilim rahatsız ediyor. Ne yapmalıyım?

2.5 yıl beraberdik. Ailevi sorunları nedeniyle değişik birine dönüştü. Destek olmama rağmen yalnız bıraktı ilgisizleşti ve ben de ayrıldım. 7 8 ay oldu. Ayrıldıktan sonra sürekli evime iş yerime geldi her Allah'ın günü kapımda barışmak için her şeyi denedi. Tüm arkadaşlarına benim arkadaşlarıma rezil etti resmen araya birilerini sokmak için uğraştı. Ama ben geri dönmedim. En son bugün iş yerime geldi. Gelme sıklığı azalmıştı. Yine barışmak konuşmak istiyordu. Düzgünce konuştum ve olmayacağını anlattım. Çıkmadan eskiden yaptığım yanlış ilişkilerle ilgili birinin adını ağzına aldı. Ben de sinirlendim. Damarına bastım o bile senin şu yaptığını yapmadı dedim. Kavga ettik. Omzuna falan vurdum. O bana hiçbir zaman vurmaz. Onu da belirteyim. Zorla çıkardım def oldu gitti. Aşağı inmiş hüngür hüngür ağlamış. Her geldiğinde en az 3 defa ağlıyor. Artık çok sıkıldım bu durumdan. Saygım falan da kalmadı yüzüne söyledim. Kaç defa küfür hakaret ettim. Adam yine geliyor. Artık gördüğüm zaman baş ağrısından duramıyorum. Günümü zehir etti. 7 8 aydır 100 defa geldi en az. Ne yapacağımı bilmiyorum.

Eski sevgilim rahatsız ediyor. Ne yapmalıyım?