Etrafımızda insanlar vardı. Kalabalık içinde reddetmek istemedim. Ama evlenmek istemiyorum. Hem çok gencim henüz 21 yaşındayım, okulum var. Ben %100 burslu okuyorum ama onun maddi durumu iyi istersen hemen şimdi evlenelim diyor. Ama ben hiç hazır değilim. Üstelik hayatımı onunla geçirmek istediğime de emin değilim. Gezmek, hayattan tat almak istiyorum evlilik insanı değilim sanırım. Bunu ona kırmadan nasıl söyleyebilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılKırmadan söylemenin bir yolu yoktur sonuç olarak evlilik teklifini kabul etmek artık evlenicem falan yuva kurucam hatta arkabalarına her arkadasına bile söylemistir bunu ne sekilde söylerseniz söyleyin kendisine çok kırılacaktır ve üzülecektir, kendisine söylemeniz lazım mutlaka çünkü kırılacaktır dediğim gibi siz ne sekilde söylerseniz söyleyin bir önemi yok evlilik teklifini kabul etmis birine kırmadan söylemek kesinlikle ve kesinlikle ise yaramaz çünkü her türlü üzülecektir dediğim gibi nasıl söylerseniz söyleyin. kırılacak bunu bilmeniz lazım kendisine söyleyin direkt en iyi çare bu çünkü kırılmasını istemiyorsanız bunun için bir yol yok çünkü.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılOna şunu demelisin sen çok iyi birisin seni arkadaşım ve dostum olarak kimseye değişemem. Zaten bundan dolayıda bana yaptığın teklifi insanların içinde kırılmaman ve rencide olmaman için kabul ettim. Fakat bizim ilişkimiz evliliğe dönüşürse emin ol ikimizde mutlu olamayız.Çünkü ben sana, senin bana hissettiğin gibi hissetmiyorum. Belki kırılıyosun ama gerçekler bunlar... Karşındaki kişiye ne zaman dürüst ve doğruları söylersen onu kırmamış olursun. kendince belki kırılır gibi olur ama 2 gün sonra, biraz düşününce kendisi düzelir.
00 Yorumla
Cevabımı biraz daha düşündükten sonra vermek istiyorum diyebilirdin. Çevrenizdeki insanlarda, sevgilin de bunu anlayışla karşılardı. O anlık küçük düşmesin diye evet demem ince bir düşünce değildi. Büyük hata etmişsin, gerçeği söylediğinde daha fazla küçük düşecek ve üzülecek. Sen benimle dalga mı geçiyorsun deyip, küfür etmezse iyi valla..
00 Yorumla
+1 yılKendini hazır hissetmediğini, boşlukta olduğun bir anda yanlış karar verdiğini ona uygun dille söyleyebilirsin. Onu üzmek istemiyorum derken bir ömür boyu üzülen taraf sen olabilirsin. Kimse için kendini heba etme, bu hayatta önce ben diyeceksin. Sonra başkaları için çabalayacaksın
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
64
Cevap
66Cevap
+1 yılBen de buna tutuluyorum. Sen 2 gündür mü birliktesin ki bu adam sana aniden herkesin içinde teklif etti. Sanmıyorum. Senden umut ışığı, evlenme sinyalleri ve cesaret görmese eder miydi? Bence yaptığın yanlış ve kalp kırıcı bir şey. Senin yaptığın küçük bir çocuğa balon hediye edip sonra o balonu geri alman gibi bir şey.
145 Yorumla- +1 yıl
kendin adına düşünme, seviyorum o zaman adı konulsun ayrılamayalım. başkasına yar olmayacağına dair garantim olsun diye düşünen çok. keza sevdiğin birine yakın davranırsın tabi ki de, yani bu hadi evlenelim demek değildir. ülkede dengesiz çok, saf salak da çok. yani illa kızın evlilik mesajları göndermiş olmasına gerek yok diye düşünüyorum
- +1 yıl
@Açelya2273 ateş olmayan yerden duman çıkmaz, kimse kendi kendine gelin güvey olmaz. Çocuk bir adım br işaret görmeden bu teklifi yapacağını sanmıyorum. Hatalı kararlara kulp bulmanın anlamı yok.
Hazır degilseniz, evlilik insanı değilseniz umut verip kimsenin hayalini yıkmaya gerek yok. Bu tek beni değil herkes için geçerli. Sizin için yeşeren bir kalbi kurutmanın anlamı yook. İstemiyorum demek yerine zaman istesin. Amaan neyse herkesin kendi fikri. - +1 yıl
@osmanli-beyefendisi ya evlilik konusunda umut vermiş olabilir de olmayabilir de bunu bilemem. ama kastettiğim kimisi de umut vermediğin halde işi buraya getiriyor, boş yere hali hazırda kendini sorgulayıp duracak olan bir insanın sırtına ikinci bir yük yüklemeye gerek yok diyorum ben.
- +1 yıl
Şu anda evlenmek istemiyor belkide 5 yıl sonra evlenmek istiyor ozaman kendisini hazır hissedecek ben sevgilime şu anda evlilik düşünmüyorum okulumu bitirdikten işimi elime aldıktan sonra istiyorum dedim kabul etti ona ragmen evlilik teklifi etti bagzi kisiler teklif edince karari degisir diye düşünüyor bu kadar ön yargılı olma bence
- +1 yıl
@Açelya2273 hiç bir emare yokken konuyu buraya getiren çok nadirdir. İlişki içinde olduğu kişiye, ara ara hazır olmadığını, istemediğini, hazır olmadığı ima eden birine kimse evlilik teklifi etmez. Hemde cemaatte. İnsan önce düşünüp sonra konuşmalı, konuşup düşünmemeli. O senin fikrin bu benim fikrim. Herkes kalbinin ekmeğini yer.
İyi günler
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Yorumlara da baktım. Yazılanlara ve senin cevapladıklarına.
Yapılan şeyler maalesef geri alma şansı olmayan şeyler oluyor. Tüm dünya birleşse, bir saniye geriye alamaz zamanı. Bu yüzden bundan sonraki sürecin yönetilmesi önem kazanıyor.
1- konuşmana gerek yok. İlişkinize olduğu gibi devam edin, ne zaman ki evlilikten konuyu açar, o zaman söylersin fikrini.
dersin ki, evet evlenmek için uygun vakit gelirse, bunu seninle yapmayı isterim. Sen harika bir adamsın ve beni mutlu ediyorsun ama evlilik için henüz çok erken. Ben öğrenimimi tamamlamak, kariyer başlangıcımı yapıp, kendi ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum. Ancak bunun sonrasında evlilik olayına girebilirim de.
2- anladığım kadarıyla zaten bu çocuktan keyif alıyorsun ama yokluğu seni üzecek kadar etki oluşturmayacak gibi. Bu yüzden hayatından çıkartmak için çok zaman kaybetmemeni öneririm. Sorunlar çıkartmaya başla ve ilişkiyi bitir derim.31 Yorumla
+1 yılevlenmek ile acele etme derim, istemiyorsan acik acik soylemelisin, kirilcak bir durum yok bunda. Ama benden tavsiye, fazla da bekletme derim, karsinda ki insan hazir ise, elinden gider sonra :) Sana yardim eder, sever, sende onu seversin, beraber gezersiniz, baska evli ciftler ile tanisirsiniz, guzel bir hayatin olabilir. Iyi bir evlilik adayi ise, bence evlenebilirsin. Ama hayir da diyebilirsin, ilk once annene iza et durumu o sana yardimci olur. Zorlama kendin, kalbini dinle.
Ask evliligi falan hic inanma, ask gidiyor zorluklar baslayinca10 YorumlaKalabalık Var Diye Kırmadın, Heves Verdin Şimdi Boğazından Getireceksin. Kalabalık Diye Kırmadın. Yarın O Kalabalık Ona Sorduğunda Üzüle Üzüle Anlatacak Herşeyi. Bu Mu Sizin Sözde Düşünceniz. Heves Vermek Daha Kötü İncitir. Bakalım Şimdi Ne Hayaller Kurdu. Ah Almayın Ah Vallaha Alıpta Mutlu Olan Görmedim
22 Yorumla- +1 yıl
O kadar da abartma bence. Araştır alarak göre kalabalık ortamlarda edilen evlilik teklifi karşı tarafta oldukça baskı oluşturuyor. Daha önce bir haberde okudum ama orandan emin değilim sanırım kadınların %13'ü kalabalığın verdiği psikolojik baskı ile evet deyip sonrasında asıl cevabı veriyormuş.
Keşke evlenme teklifi eden kişi arada niyeti var mı diye yoklasaydı ve daha sakin bir yerde teklif etseydi. - +1 yıl
@LimonluPastanınHüznü Hevesin Boğazında Kaldı Mı Hiç? Benim Kaldı Ve O Duyguyunun Verdiği Acıyı Bilirim. Kalabalıkta Kırmamış Güzel Düşünmüş Ama Heves Vermiş Bakalım Ne Hayaller Kurdu. Ben O Duyguyu Tadacağıma Kalabalıkta Reddedilmeyi Tercih Ederdim. Hevesi Hayallerin Yıkılışının Acısını Bilirim Abartma Yok Reddedebilirdi ya da Zamana İhtiyacı Olduğunu Söyleyebilirdi. Sevdiğim Kıza Çıkma Teklifi Ettiğimde Kabul Etmişti. 1 Hafta Sonra Ayrılmak İstediğini Söyledi, Şaka Dedi Sonra 1 Hafta Daha Geçti Şaka Olmadığını Söyledi. Çok Güzel Hevesim Boğazımda Hala Düğüm Olarak Durur.
+1 yılHic sanmiyorum öyle ani bir kararla sana evlilik teklifini yaptigini. Kesin önceden sinyaller vermisdir ve sende umut ve cesaret vermissin ki etmis. Yaptigin cok yanlis ve hicde düsünceli biri degilsin, cünkü ha o an ret etmissin ha sonradan ikiside o oglani üzecek yani sonuc ayni olacak. Fazla söze gerek yok elbette sende birgün onun yasiyacagi üzüntüyü yasarsin o Zaman anlarsin yaptigini.
10 Yorumla
+1 yılEvlenme teklifi bir sürü insan içinde yapılırsa sonuç böyle oluyor işte , sevgiline söyle ben herkes içinde rencide etmek istemediğim için kabul ettim diye. Tabi şimdi daha çok rencide olacak ama yapacak bir şey yok. Evlilik istemediğin ilişkiyi de bitir uzatmanın manası yok.
10 Yorumla
+1 yılO anlik boşluguna geldigini bir anlik refleksle dile getirdigini hayir cevabini verib seni mahcup duruma dusurmeyip uzulmeni istemedigim icin kabul etttim ben seni mutlu edemem bosanmaydi nafakaydi mahkemeydi birbirimizi uzmeyelim dersin OLUR BITER.. Fikirlerin Özgurce beyan edilebildigi zorbanin olmadigi demokratik bir Ülkedeyiz biz... Eger senin bu nazik sekilde soylemene ragmen hala zorbalik uygularsa gerekli mercilerle irtibata gec hicbisi olmazsa polisle irtibata gec sevmedigin bir insanla evlenip hayatini cehenneme cevirmenin kimseye hakki yok
10 YorumlaEvli olup okuyan bir sürü insan var. İnce düşünmüşsün. Evlendiğiniz de beraber gezer, eğlenirsiniz. Bir sor evlenince planımız ne,çocuk istiyor musun diye. Eğer sana karşı düşünceliyse ve seni değerli hissettiriyorsa evlen derim. Ama içinde yoksa veya sana karşı değerli değilse hayatınızı birleştirmeyin. Al karşına evliliğe hazır değilim de. Anlayışlı ise bekler. Veya burada yazdıklarını anlat ona. Sen bilirsin tabii
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 943 cevap paylaştı. Selam, eğer anlayışlı biriyse gerçekten dediğini anlicaktır anladığım kadarıyla şimdi evlenmek istemiyorsun sen okulumu bitireyim işimi elime alayım öyle evlenirim diyorsun belki bunu ona söylersen bence anlicaktır o an o heyecanla evet dedim ama aklıma sonradan okulum geldi kariyerim geldi diye izah edebilirsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu şimdi mi aklına geldi? Madem o kişiden emin değilsin neden zamanında ayrılmadın? O kişinin seninle ciddi düşündüğünü muhakkak anlamışsındır. Kimse kimseye durduk yere karşısından cesaret almadan evlenme teklifi etmez. Bence yol yakınken çocuğu daha fazla umutlandirmadan ayrıl
05 Yorumla- +1 yıl
Kız sevmese zaten çıkmaz ben sevgilime şu anda evlilik düşünmüyorum dedigim halde o bana evlilik teklifi etmişti bu karşıdaki insana bağlı bağzıları teklif edince belki kararı değişir diye düşünüyor bu kadar önyargılı olma bence
- +1 yıl
@gizemlikızx1 seviyorsa emin olamadığı şey ne? Evlenmek istemeyebilir bunu anlarım ama kız çocuktan emin değil bunu anlayamam. Emin olmadığı bir ilişkiyi neden sürdürüyor?
- +1 yıl
Kız belkide bir yanlışını gördü belkide yeni yeni keşfetti onu ayrılacak belki de siz savunmaya geçip ne olup ne bittigini bilmeden insanlari neden yargiliyosunz
- +1 yıl
@gizemlikızx1 sen neden avukatlık yapıyorsan o yüzden
- +1 yıl
Ben avukatlik yapmıyorum ukalalik yapanlara agzinin payını veriyorum 🤫😂
Durumu, hissettiklerini, orada neden kabul ettiğini anlat. Sonra da net bir şekilde yarım yamalak olmadan neden evlenmek istemediğini anlat. Vakit geçiyor bekleme. Yüz yüze anlat bunları sakın mesaj ve ya arayarak anlatma. Seni kararlı görsün. Kalbi büyük ihtimal kırılacak hatan kabul etmek olmuş ve emin olmadığın bir ilişkiyi sürdürmek, bu duruma getirmek olmuş.
00 Yorumla
+1 yılşöyle bir herif de ben arıyorum ama bulamıyorum herkese kendi zıttı düşüyor sanırsam benim en büyük isteğim kendim gibi düzgün bir eşle evlenip mutlu olmak seninse hayalin hayattan tat almak hazır değilsin bilemiyorum ya Allah herkesi gerçek sahibine bağışlayınca sürpriz eşleşmeler olacak gibime geliyor 😂
01 Yorumla- +1 yıl
Bende senin gibi birini ariyorum valla😊
Yaptığın bencillik bu kadar samimi olup teklif edince böyle ikilemde olmak madem istemiyordun başta aklın nerdeydi bencillikten başka bir şey değil söylemen iyi olur hiç değilse başta hata yaptığını bilmesi iyidir.
10 YorumlaKeşke ilişkinin başında isteklerinizin ne olduğunu açıkça konuşsaydınız. Hemen evlenmek zorunda değilsin okulunu bitirmeni beklesin diyecektim ama sen onunla bir gelecek düşünmüyorsun ki. İlerde pişman olacağın bir karar verme
00 Yorumla
+1 yılBunları burda çok güzel bir şekilde yazmışsın, aynı şekilde erkek arkadasinla da konuşmalısın ve ona içindekileri anlatmalisin, evlilik çok ciddi bir olaydır, atılan her adımda dikkatli davranmak ince eleyip sık dokumak gerekir
00 Yorumla
+1 yılSözde çok ince Düşünüyorsunuz, kalabalıklar içinde rencide olmasın istiyorsunuz, ama konulup sevgili olduğunuz gezip tozduğunuz adamdan emin olamıyorsunuz. madem emin değilsiniz Bu raddeye getirmeyin şu adamları!
52 Yorumla- +1 yıl
Arkadaş zaten niyetini belirtmiş, evilik bana göre değil yani zengin çocukla gezip tozmak maddi imkanından faydalanmak gibi bir niyet ortaya çıkıyor
Soran+1 yıl@caveman_34 ya sen ne diyorsun? Çok şükür maddi durumum var kimseye ihtiyacım yok. Onun parasında asla gözüm olmaz. İşin içine evlilik girince para önem kazanıyor. Şimdi hesabı o ödüyorsa sonraki buluşmamızda ben ödüyorum. Tanımadığınız insanları yargılamayın.
+1 yılBu ona kırmadan söylenmez zamanında düşünmeliydin diyeceğim ama ondada suç var kalabalığın içinde öyle bişey yapılır mı önce seninle bu konuyu konuşması gerekirdi damdan düşer gibi evlilik teklifi yapılmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı.
+1 yılTopluluk içinde evlenme teklifi etmenin sakıncaları. Açık açık bu şekilde evlenmek teklifi ettiği için onu üzmek istemediğinden kabul ettiğini, yoksa evliliğe hazır hissetmediğini söyle.
10 Yorumla Az mert olun şimdi yok dediğinde çocuk yıkılacak çok avı çekecek başta deseydin daha kolay olurdu umarım bir daha sevemezsin senin gibi insanlardan nefret ediyorum
10 Yorumla
+1 yılSakın lütfen evlenme kendininde onunda hayatını mahvetme sırf harcadığı emeğin hatırına sevmeden sevmek zorunda kaldığın bir hayat yaşarsın. Lütfen gücünü topla ve bunu istemediğini söyle
00 Yorumla
+1 yılSen sadece hayatında biri olsun , flört olsun diye çıkmışsın onla. Kafa yapın biraz daha gezmek eğlenmek , yeni insanlar tanımak gibi görünüyo. Ortalık malı olursun dikkat et
00 Yorumla
+1 yıl"O an heyecandan ne yapacağımı bilemedim insanların içinde seni kırmak istemedigim için de evet dedim ama kendimi evliliğe hazır hissetmiyorum" de eminim anlayışla karşılanacaktır çünkü bunu yapmak zorunda evlilik ciddi bir konu ve tek tarafın isteği ile hiçbir sey olmaz.
00 Yorumla
+1 yılhayatımda en en en en nefret ettiğim şeydir insan içinde evlilik teklifi. kimle sevgili olsam konusunu açar bu iğrenç bir şey, bu mecbur bırakmak ilerde insan içinde evlilik teklifi eden birinin yüzüne bir daha bakmam bile diyorum. tedbir amaçlı, sen geç kalmışsın sanırım. bunu ona açıkla git konuş. insan içinde seni rezil etmek istemedim ama evlilik düşünmüyorum henüz. yani cevabım hayır de. başka yolu yok mahvetme hayatını.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Kırmadan söylemenun bır yolu yok. Evlılık duşunmuyorsan onunla nıye takılıyorsun kı komple ıletışımı kes
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Etrafındaki insanları düşünmeyip hayır diyecektin veya düşüneceğim diyip sonra ona hayır derdin neden bir insana bu kadar umut verdin ki
10 Yorumla
+1 yılNe yaşıyonuz siz yav kshsks kalabalık diye kabul etmiş. çocuğa söyle bari biraz nişanlı kalalım diye ama nişanlıda fazla uzun durmamak lazım bence. Neyse bişey diyemicem 🤔
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik teklif ettiyse nikah masasına geçeceksiniz diye bir şey yok. Yasin küçük zamana ihtiyacın var çocuğa da evet dediysen biraz flort edin tanı onu. Nişanlı havasına girmeyin. Baktin olmuyor ayrılmak istediğini söylersin
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle açık açık soylemelisin hayallerinden gençliğinden vazgecipte evleniyim deme daha çok gençsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Sırf kabalık içinde reddetmek istemediğin için hayatını belki de mahvedeceksin.. Geçmiş olsun... Umarım pişman olmazsın veya şimdiki pişmanlığın yok olur...
00 YorumlaUygun bir dille düşüncelerini anlat. Bu tarz konularda fikirlerini çekinmeden dile getiremiyorsan olmaz ki zaten.
00 Yorumlaİstemiyorsan hayatını, başka hayatları da karartma! Kıracaksan kır, kırılacaksa kırılsın. Evirip çevirmeden bir an önce söyle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bu yaşta ne evlenmesi ne evlilik teklif etmesi. Çoluk çocuk oyuncağı sanki evlilik. Ne diye kaale alıyorsan sen de teklifini..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılAynen burda dediklerini söle rezil etmemek için evet dedim ama önce bunları yapmak istiyorum şu an hzır deilim filan de
00 Yorumla
+1 yılGüzel bir dille kırmadan benim eğitim hayatım var biraz sabretmemiz lazım diyerek söylemelisin direk istemiyorum ben dersen çok kırılır
00 YorumlaDeki hiç kolay bir şey değil şu an kendimi hazir hissetmiyorum, ilişkiye devam edelim ama şimdilik evlilik biraz uzak görünüyor 🙄
00 Yorumla
+1 yılBu kafayı anlamakta zorlanır çok garip bulsam da senin dünyan bana diyecek bir söz düşmez sadece abin olarak Okulu bitirmeden evlenme derim
00 YorumlaDuygularımdan emin değilim bana zaman ver deyip arayı soğutabilirsin zaten büyük ihtimalle beklemeyi istemeyip senden ayrılır
00 YorumlaKırmadan söylenmez kiracaksin ve söyleyeceksin ben öyle yaptım şimdi ise zerre pişmanlık duymuyorum evlenseydim daha kötü olacaktı
00 Yorumlahazır olmadığını söyle kesinlikle evliliğe daha iyi tanımak için zaman tanımasını söyle mesela
10 YorumlaEvliyken de hersey yapabilirsin 2 kisi daha zevkli olur emin ol
00 Yorumla
+1 yılYarabbel alemin istemeyene veriyosun nankörlük yapıyorlar bana denk gelse ah 😂
01 Yorumla- +1 yıl
Kıyamam 😂😂😂
+1 yılOkulun bitmeden sakın evlenme kolunda bileziğin olsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı.
+1 yılnişan yapın okul bitinceye kadar, kimseye gebe kalmayın, okul sonuna bırakın derim... ;)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 443 cevap paylaştı.
+1 yılne zaman okulun bitti o zaman evlenmek istediğini söyle hayattan tat almak istediğini söyle
00 Yorumla
+1 yılbeybi hemen evlenmezsiniz zaten bunun nişanı kınası çeyizi derken iki yılı bulur rahat ol
00 Yorumla
+1 yılSenin gibiler insan kılığında şeytan mk Ümit vermişsin ki öyle birşey yapmış çok geç olmadan söyle
00 Yorumla
+1 yılEvlenmek büyük bir sorumluluk gerçekten karar alması zor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılOkulum bitince de oyala sonra bir bahaneyle Ayrıl gitsin
00 Yorumla
+1 yılNiye kendine evlilik teklifi ettirecek kadar yakınlaştın la o zaman adama
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim bu yakınlaşmayacak miyim? Evlilik çok ciddi bir şey ben o ciddiyete gelemem.
- +1 yıl
Benim için sevgili, ileride evleneceğin insandır. İstediğinde yakınlaşıp istediğinde yol vereceğin kişi değildir. Herkesi kendim gibi sanıyorum yorumuda böyle yaptım.
Açık Açık söyle. Hayat Senin pişman olacağın her karar için ilerde kafanı vurursun.
00 Yorumla
+1 yılAh bee naptın be bacım neyse ona bunları söyle işte daha çok gencim felan kırmadan söyle anlar zaten
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. millet çok daha geç aşamalarda vazgeçebiliyor.. sen o kadar bekleme hemen posta koy
00 Yorumla
+1 yılSana hak veriyorum yaş 21 daha ufaksin oku hayatına bak kim bilir belki onu ne başka neler cikar kalabalık olduğu için kabul etmen olgunluk demektir.
Ne zaman teklif etti ve o zamandan sonra onun sana ve senin ona konuşmaların nasil00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. İş daha da dallanıp budaklanmadan konuşsanız iyi olacak gibi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılToplum baskısı yüzünden olmak istemedigin biri gibi olmussun üzüldüm. Bunu karşındakini üzmeden söylemenin yolu yok bence.. illaki üzülecek
00 Yorumla
+1 yılYani inanlar içinde yapılan tekliflerden nefret ediyom niye gösteriş yapma meraklısı bazıları ya. Bak siz kırmamak için kabl ettiniz ama yanlız olsaydınız o an bunu rahatça söylerdin neyse olan oldu daha fazla geç kalma söyle deki ben hazır değilm
00 Yorumla
+1 yılDüşündüm taşındım, mutsuz olduğumu anlıyorum dersin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Topluluk içinde evlenme teklifi cok saçma... bence cagir konuş... dogrudan söyle.. dan dan dan
00 Yorumla
+1 yılbize söylediğin gibi söyle..
bu şekilde anlatırsan kırılmaz..00 Yorumla
+1 yılValla en kisa surede soyle yoksa ne oldugunu bile anlamzsin ya da okulu bahane daha sonra da ayril cunkuaen kabul. etmeyince o arilacak zaten
00 Yorumla- Devamını Gör (70)
Devamını Gör(115)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evlenmek istemiyorum ama teklifini kabul ettim. Bunu ona nasıl söyleyebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler