http://i.hizliresim.com/dj13E4.jpg
Herkes sormuş bende soruyum dedim... Fotoğrafa göre düşünceleriniz neler?
http://i.hizliresim.com/dj13E4.jpg
Ya şimdi kusura bakma ama bişeye benzemiyorsun sanki ya en azından ben benzetemedim ama arkadaşlar herhalde matrixdeki şu buldozermiydi neydi ona benzetmişler ama o yinede yakışıklıydı canım senin gibi değildi yani
Fotomu koyup reklam yapınca ne olacak egommu tatmin olacak ya da başkalarının bambaşka duygularınımı tatmin edecem yahut güzelsem bana davranışın nazik çirkinsem s*ktir git mi olacam hangisi söyle koyim
Ben buna özgüven eksikliği diyorum. Sorun yok kalp önemli müdür..
dostum yakışıklı değilsin sana yakışıklı dersem haksızlık olur ama çirkinde değilsin orta hallisin hafif sempatik bir modelede benziyosun bu tip senin işini görür merak etme
Kardeş millete bakma sen bence gayet yakışıklı sempatiksin
Cevap
8Cevap
Doğruya doğru çok karizmatik, veya havalı değilsin ama oldukça sempatiksin :) bu karizmadan bile daha önemli yeri geldiğinde :)
Gayet iyisin dostum ama o sakalları kes. Caaamiden mi çıktınnnn, abdesthaneden mi belli değil kes onları :)
karizmatik adamsın ama sakalları kes parla biraz :-) ben sakala karşıyım
Diğer:)) yahu şu erkekler gözlükleri çok mu arıyorlar merak ediyorum biraz öncede gözlüklü bir arkadaş vardı onada söyledim sanki matrix le bir akrabalığınız var gibi duruyor
Sempatik imajı görüyorum doğrumu? :D insanlari güldürmeyi seviyorsun ve bunu başariyorsunda
D az biraz tanısak severiz belki :/ şaka şaka:D sempatiksin bence
Abi güzel bir gözlük al bencey üz hatlarına gidecek.
way arkadaş bende soriccim nasılim dye töbe bismillah yaa yeter
o arkadaki garaj yıkılacak gibi duruyor ya,
iyi güzel, insana benziyorsun...
benim fotom nasıl :(
yalanını * :D kibar olmana lüzum yok.
intihar sebebim olur. gerek yok :\
Uzaktan bakinca matrixten fırlamis gibi duruyorsun.
keşke gözlük takmasaydın
Bazı şeyler hiç değişmiyor.
Foto nerde göremedim?
Hiç de yakışıklı değilsin
Hayır.
Yaaani
Giderin var :)
Ne demek :)
normal
ıkı goz bı burun bı agız
her zaman :D
Ehh işte.
Allaha şükür sebebimsin artık :D
evlat olsan eldivenle severim o derece
tarifim bu yönde işte sevmekle alakası yok.
aynen aynen sen çok cesursun ben tipsiz korkak bir ödlek olduğum için bu fotoyu koydum. sen harikasın ya keşke senin gibi olabilsem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar