Bakarım diyenlere inanma. KEsinlikle bakmazlar. İlk bir kaç ay uğraşırlar. Sonra bakarlar ki hem eve para getirmiyor hem de altına zıçıyor. Bir taraftan çalış bir taraftan herifin bkunu temizle üüfff çekilecek hayat değil deyip bir ortadan kaybolurlar. Sonra bir duyarsın ki uzmanın tekiyle yaşıyorlar. Bu hayatın gerçeği. Kızmak ya da eleştirmek bir şey kazandırmaz. O yüzden hayatına dikkat edeceksin. Alkolü alıp alıp araba kullanmayacaksın. Ya da balkonu sabunlu suyla yıkayıp acaba aşağıda manzara nasıl diye eğilmeyeceksin. Veyahut ''Amaaaan korona da neymiş. Yok öyle bir hastalık. Bunlar israilin uydurması'' deyip salakk salakk yerlerde maskesiz dolaşmayacaksın.
Dediginiz buyuk olcude dogru. Ama bakanlarda emin olun var. Teyzem kocasi evlendikten bes sene sonra esi als oldu hala 16 yildir bakiyor. Allah iyi insanlarla karsilastirsin herkesi.
@Meltemsiii Amin, lakin bu biraz da jenerasyon sorunu. Teyzenin nesli efsane şekilde yetiştirildi. Sizin aksinize onlar babalarının prinsisleri değildi.
Evlendim ve eşim 1 yıl sonra çok ciddi ölümcül bir kazadan döndü ve kolunu kaybetme olasılığı vardı çok kritik iki ameliyat geçirdi bu zaman zarfında ben hamile idim onu bir an bile yalniz hissetmemesine ve çaresiz olmadığına ikna ettim ve onu şefkatim ile muamele gösterdim .. neyse ki 6 ay sonra sağlığına kavuştu.
İnsanların nasıl olduğunu bilemeyiz iyisi de var kötüsü de ben bir engelliyim 3 kız sevdim ama 2si beni ayağıma bakarak reddettiler sevgilim var dediler şimdi bu kızlar o yürüyen erkek arkadaşları bir kaza geçirse ne yaparlardı acaba çok merak ettim gerçekten he ama evlilikte iş başka evlendiğin insana neden bakmayasın onu öylece terk edip giden kadınlar afedersiniz ama (O.. spu dur)
Şu hayatta vefa kadar güzel birşey yok. Eşim benim adı üstünde ruh eşim. Her şeyim. Onun acısı benim acımdır. Empati yapalım. Ben sakat kalsam eşim bana bakmazsa ölmek isterim açıkçası. Bu insanı ölmekten beter eder gerçi. Hahah aman Allah korusun kimse sakat kalmasın
Seve seve.. Her koşulda birbirimize söz verdik sonuçta. Sabır ile üzerime düşeni yaparım, vazifem bir yerde. Sadece fiziki değil, manevi bakıma da ihtiyacı olacaktır. Bu zamanda, eşinin desteği kadar hiçbir şey iyi gelmez insana.. Bu imtihan her ikimiz içinde, Allah’ın rızasına nail olabilmek için bir imkan aynı zamanda..
Evet kesinlikle bunun bende en güzel örneği var; teyzem terastan düştü ve felç kaldı eşi 12 yıldır teyzeme bakıyor. Allah herkese böyle bir hayat arkadaşı nasip eder inşallah.
Hayat müşterek. Sevgi her şeye yeter. Asıl engel kafadadır. Yarina ne olacağımız bilinmez. Size nasıl davranılmasını istiyorsanız öyle davranın mutlu olduğunuz kişiyle her engele rağmen beraber olun. Empati yapmalı insan.
Zaman degiati neredeyse kızların tamamı bosar :-) erkeksiz kaldım organsiz kaldım diye ağlar tazminat davası açar dulluk hakkı bolluk hakkı diye mahkemeye verir
kadınlar bu konuda daha insaflı olduğu kesin... maalesef bu tür bir olayda kaza geçiren şahsında iyi bir psikolojik tedaviye ihtiyacı oluyor.. eğer almazsa kaza geçiren şahıs kendine bakan eşiyle tartışıyor kızıyor yani geçimsizlik artıyor acil bir şekilde iyi bir psikiyatirist le sürece başlayıp hayatı kaldığı yerden devam etmeli ve bu saatten sonra yapabilecekleri şeylere odaklanarak hayatların yaşamalılar
Bakarım. Sonuçta sevdiğim adam... Allah kimsenin başına vermesin tabi böyle bir olay çünkü ne kadar yanında olursan ol bence iki taraf içinde zor bir durum..
Kesinlikle bakarım ben eşimi çok seviyorum. Ne olursa olsun hem sevgi aşk budur zate sen iyi günde yanında olup kötü gününde olmazsan ne anlamı var o sevgi değildir bence
Tabii ki bakarım hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde diye boşuna demiyoruz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
O bakmaz ama kadınlar bakar , erkekler hemen ailesine bırakıp tekrar evleniyor ya da sadık bile olsa çevresi bu sanattan sana hayır olmaz git evlen diyor lafı ma da aferim eğer giderse de rezil pislik
Neyse iyi geceler uzatmaya gerek yok kalın kafalı insana laf anlatmak kör insana renkleri anlatmak gibi biseydir derler ben sana iyi niyetimle biseyler anlatmaya çalışıyorum ama sen hala anlamamak için ısrar ediyorsun elimden bişey gelmez hayatinda düşüncelerin gibi olsun diyorum