Dert ortağım, diğer yarım olsun. Birbirimize rahatlıkla sırtımızı yaslayalım. Her türlü derde, sıkıntıya göğüs gerelim onunla.. Ve bir sırrımız olduğunda başkasına değilde, eşim ile birbirimize koşalım isterim. İşte o vakit, zirvede hissederim kendimi. Ne kadar şanslı olduğumu düşünür dururum. Daha ne isterim ki..
Bir de kendine güvendiğin kadar, hatta daha fazla güvenmek, onu tanımak, ‘leb demeden leblebi’ diyebilmek, beraber susarak bile huzurlu bir şekilde oturabilmek, bir şey yaptığında ‘onu neden yaptığını anlıyorum’ diyebilmek vb bütün bunlar karşılıklı olunca zirvedesinizdir bence.. iki güzel kalbin bir araya gelmesidir.
Mesela Şu an herseyimi kuzenim bilir bende onun herseyini bilirim ne derdim olsa ona giderim o ne derdi olsa bana gelir kimseyle kuzenimle olduğu kadar eğlenemem derim herzaman oda aynı şekilde böyle der Ne zamanki ben bunları eşim için esimde benim için söyler işte ögün ilişkimiz zirveye Çıkar benim için 😊
İnşAllah😊 Ben onun pabucunu dama atsam o beni damdan aşağı atar😂 demek istedigim en yakinim olabilmeli kuzenime yetişebilirse en yakinim olmuştur demmeki 😊