Huyum kurusun, napim seviyorlar beni, sevenlerde eli boş gelmiyor maşallah. Nasil davranirsan karşılığı mutlaka vardir. bu bir gerçek, güneşte iken bir güzel yakti beni bir arkadaş, Resmi karnimda cikinca özür diliyorum diyor yanik için, akşam yemeğe davet edip çıkartıyor beni Vayyy be, sizce evet desem mi demesem mi. Ki Evet dedim 😂😂😂😂
Çok şükür beni sevende var sevdiklerimde var ve en çok beni ne mutlu eder neyi sevdiğimi bilirler ve onu alırlar çok masrafsız bir arkadaşım o yüzden çok şanslılar 😂😂😂
Varya o kadar güzel bir hava varki çok soğuk yok bu gece serin serin esiyo oturmuşum ayaklarımı uzatmışım kimse beni görmüyo bir elimde kahve diğerinde sigara valla keyfim yerinde 😂😂
Ohoo acayip öküzü çok seviyor mesela aşırı derecede zaafı var çok başarılı olamıyorum ama öküz taklidi yapıyorum arada belki sever diye gerçi kızların geneli öküz seviyo😂 Bir yapayım bakayım belki banada dondurma verir 😅 möööööö
Haha evet gerçekten tuaf bazi kadinlarin Favori kriterleri) ilginç olabiliyor, Kimi Öküz sever kimi hanzo bazilari var Öküz deyince, yeşilliği görünce garip garip Möööööö'lüyorlar. Ama neden kadinlar öküz lerden hoşlanır ki merak etim şimdi ama haaa 😭😭😂😂😂
Elbette ancak uzaktan bakarlar o kadar. Gerçekte ne kadar tatlı şirin ve ne kadar güzel sevdiğimi belli etmem. Çirkef olmak tercihim falza yanasmasin kimse.
Onlar heryerde tükürsen bile altindan cikiyorlar üzeni aldiriş etmiceksin yoksa canini yakarlar, Hani derler ya bir adim gelene iki adim giderim ben beş adim gider o insana değer veririm 😁