Elbette sevdim mi içimde ki kalp çok fena atarama o kalp artık yok oldu boşa değer ilgi verdiğim sevgimi hiç edenler yok etti onu yaşayan bir ölüyüm ben
Aynen öyle bende aynı bu şekilde yaparım. Karşımdaki insan bana nasıl ise bende aynı şekilde ona karşı öyle olurum. O bana nasıl değer veriyorsa bende ona aynı değeri veririm..
Aynen maalesef bende böyleyim. Ama bu aslında iyi değil ya. Sonradan hep üzülen taraf biz oluyoruz. O yüzden kimseyi kendinden çok sevip değer vermeyeceksin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Elbette sevdim mi içimde ki kalp çok fena atarama o kalp artık yok oldu boşa değer ilgi verdiğim sevgimi hiç edenler yok etti onu yaşayan bir ölüyüm ben
Sevildiğim kadar severim değer gördüğüm kadar değer veririm insanların bana yaklaşımı onlara yaklaşımımı etkiliyor
Aynen öyle bende aynı şekilde. Beni seveni bende severim beni sevmeyeni bende sevmem. Bende her şey karşılıklıdır. Beni seveni sonuna kadar severim.
En güzeli ve sağlıklısı bu insan iletişimi bana göre tümüyle etki tepki meselesi kendinden fazla verip yipranmaya lüzum yok
karşımdakinin bana verdiği değer kadar karşımdakini severim
Aynen öyle bende aynı bu şekilde yaparım. Karşımdaki insan bana nasıl ise bende aynı şekilde ona karşı öyle olurum. O bana nasıl değer veriyorsa bende ona aynı değeri veririm..
Evet tam sevenlerdenim ama verdiğim değeri hak etmiyorlar.
Aynen öyle bende sevince tam seven insanlardanım. Hayatımdaki insanları hayatımın merkezine koyarım her defasında ama bence kimse haketmiyor bunu.
Evet ama keşke böyle olmasaydım üzülen taraf oluyorum hep
Aynen öyle. Genelde sonuna kadar seven insanlar en çok üzülen taraf oluyor. O yüzden kimseyi kendinden çok sevip değer falan vermeyeceksin o kadar.
Bir anda yabancı oluyorlar ya en çok ta buna şaşırıyorum her şey mi yalandı nasıl bir anda hicbirsey olmamış gibi olabiliyor
sevdik de ne oldu rakı zengin oldu
Sevdim mi tam severim ama bırakırsam da tam anlamıyla bırakırım ya hep ya hiç
Evet sevdiğim kadını sonuna kadar tam severim tabi ki de
Bunu kime sorsan kimse benim yoğurdum ekşi demezki:)
Artık Müzeyyen olmaya karar verdim
sonuna kadar hemde
3 çeyrek seviyorum ben🤤
Hamd olsunki öyleyim ❤
Yok ben yarım yamalak seviyorum
Hemde nasıl
Aynen maalesef bende böyleyim. Ama bu aslında iyi değil ya. Sonradan hep üzülen taraf biz oluyoruz. O yüzden kimseyi kendinden çok sevip değer vermeyeceksin.
Evet
Oyleyim
öyleyiz tabi
maalesef evet
Evet