Tavizmi veriyorum bu işler böyle mi?

2 sene once evlendik. tanışmamızın 9cu ayı. Cok ani oldu düğünümüz. Kendi evimiz yoktu kiraya cıktık. Kaynanam dügun zamanları hep problem yaptı. Kiramı pahalı diye bizi mahvetti cıktık başka kiraya. Bu kıra ucuz ama eskilik, cok küçük, mutfağı bile yok. Koltuk oturma yerim yok. Alalım diyorum eşim birsey yapmıyor. Ben doktorum. Ailemin 4 katlı evi bana yaptıkları bir katım var. Böyle yerde yaşamaya alışık degilim. Uzmanlık sınavım var oturup çalışacak yerim yok. Böyle ömür nasıl gecer. Maaşlarımız iyi. İkimizinkini birleştiriyoruz. Kendimize daire almaya yanaşmıyor. Daha iyi kiraya cıkmayıda istemiyor. Ailesinin bir şehir ötede tek kat evi var. Annesine dedim oturacak yer bile yok bizde yere minder at otur dedi. Hiç destek olmadılar birşey istemiyorum ama anne baba oğlunu gelinini hiçmi düşünmez. Bu normalmi. Tüm arkadalarım hazır dairelerine evlendiler benim ceyizimi koymaya bir yerim yoktu annemlere geri yolladım. Cok üzülüyorum. Taviz vermek değilmi bu kendimden?
Güncellemeler
+1 yıl
Ailemden utanıyorum. Beni okuttular. Doktor ettıler. ev yaptılr dayadılar döşediler. Bense şimdi nerde yaşıyorum. Bide oyalanıyorum dalga geciyorlar.
Güncellemeler
+1 yıl
Hayır anlamadıgım eşim nasıl yakıstırıyor bana bunu. Nasıl şartlarda buyudugumu kım oldugumu biliyor. Kardeşi bir doktor arkadasımı beyenıyor. Eşim diyor obizim gibisine bakmaz. dedım e bende doktorum basıl baktım. Bende şaşırdım diyor
Tavizmi veriyorum bu işler böyle mi?