Aşk İlişkileri Arkadaşlar sevgilimin arkadaşları bana yenge diyor neden? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bana yenge diyolar sevgilim benden 3 yaş büyük bana arkadaşları yenge diyor? Güncellemeler+1 yıl Hamileyim bide seks yaptık Arkadaşlar sevgilimin arkadaşları bana yenge diyor neden? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
PsychoBabble Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Arkadaşının sevgilisi olduğun için? Niye yenge diyebilirler başka :D 0 0 Yorumla
elektrikcim Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Sevinmen lazim. Dmeek ki covuk seni geecekten seviyor ve gelecek düşünüyor. Bende arkadaslarimin sevgilisine yenge cekerim. 0 0 Yorumla
Primamon Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bana kimse yenge demez 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Soran +1 yıl Sevgilin mi yok Yorumla Primamon +1 yıl Var. Arkadaşlarını tanımıyorum. Bazen selam söylüyolar telefondan biz birlikteyken. Onda da ismimi söylüyolar Yorumla Soran +1 yıl İster miydin demelerini Yorumla Primamon +1 yıl Yok gerek yok Yorumla
ciimeyilnoktakom Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cunki hepsi biliyor seninle sevgilinin yiyiştiğini 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Eee yaniii Yorumla ciimeyilnoktakom +1 yıl Muck yavrum. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tövbe tövbe ne desinler kardeşim? 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne biliyim Yorumla Soran +1 yıl Soeıyoekm Yorumla
Canayse_ Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Trol müsün mal mısın ahdhhc 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Trol değilim malda değilim soru soruyorum Yorumla Canayse_ +1 yıl Oha gerçeksen hiç komik değil ahxhc Yorumla Soran +1 yıl Yo ben gülmüyorum ciddiydim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sıkmek için diyorlar 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Oha yok artık ne alaka kshxkd Yorumla
iyilerindoatu78 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl banada dayi diyorlar yigenlerim neden acaba 1 0 Yorumla
Gidiciii Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Acaba neden 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden iste soruyorum :) Yorumla Gidiciii +1 yıl Ben de soruyorum neden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Arkadaşının sevgilisi olduğun için? Niye yenge diyebilirler başka :D
Sevinmen lazim. Dmeek ki covuk seni geecekten seviyor ve gelecek düşünüyor. Bende arkadaslarimin sevgilisine yenge cekerim.
Bana kimse yenge demez
Neden
Sevgilin mi yok
Var. Arkadaşlarını tanımıyorum. Bazen selam söylüyolar telefondan biz birlikteyken. Onda da ismimi söylüyolar
İster miydin demelerini
Yok gerek yok
Cunki hepsi biliyor seninle sevgilinin yiyiştiğini
Eee yaniii
Muck yavrum.
Tövbe tövbe ne desinler kardeşim?
Ne biliyim
Soeıyoekm
Trol müsün mal mısın ahdhhc
Trol değilim malda değilim soru soruyorum
Oha gerçeksen hiç komik değil ahxhc
Yo ben gülmüyorum ciddiydim