Bunu yapmamalarını nasıl söyleyebilirim illa kavga mı etmem gerekiyor
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
https://www.zaytung.com/ halkinsesi.asp?vcid=32
kavga çıkar
Dayak yerim ki
yemezsin
Yerim
Sen de at
Kaçıyorlar ya da elimi tutuyorlar izin vermiyorlar pek yani, bide ben böyle bişey istemiyorum ki
Jxmsjckc bilemedim knk
Kızınca şaka yaptık sen de amma şeysin ne kıymetli popon varmış falan diyorlar yapmayın dedikçe daha çok yapıyorlar
Rahatsız olduğunu belli etme
Denedim , o zaman gene yapıyorlar bırakmıyorlar ki
Zevk almaya bak
Ne zevki ya canım acıyor
Kdmdkxkx
Bence onları daha rezil duruma düşürmelisin, fortlama gibi. Fortlama =Pantolonun fermuarını açmadan dayama gibi. Onların hazırlıksız olduğu birgün yapıp, siz bana rezilce davranışta bulunursanız bende şu an yaptığım gibi daha beterini yaparak sizi daha rezil duruma düşürürüm diyecem. Bunlara bakacak daha rezil duruma düşüyorlar sana bir daha sapıkça davranış sergilemeyecekler.
O zaman beni yakalayıp donumu indirirler
Fitness sporuyla ve Boks , Kickboks , Muaythai isimli dövüş sporuyla olmak üzere 2 sporla uğraş, gücünü ve dövüş yeteneğini geliştirmeyi ihmal etme ve öğrendiğin teknikleri ayakta duramasana kadar ya da kollarını kaldıramayacak kadar çalış. Gittiğin salonda süratını korumak için kask satın al , istersen gövdeni darbelerden korumak muaythai yeleği al darbelerden çok iyi koruyor , eğer buna rağmen bile darbeye katlanamıyorsan çok ağır darbeler vurabiliyordu rakibin bu seviyeye dövüş sporuyla uğraşsan bile kolay gelinmez. Bu arada dediklerimi yapıp kendini geliştirirsen, bu sefer sana bir daha sapıkça davrandıklarinda döversin. Bu arada tavsiyelerimi dinleyip hem fitness hem dövüş sporuna başlarsan antrenmanına bench press , deadlift , squat çalışmalarını eklemeni öneririm. Birde bu dediklerim dışında güçlenmek için ihtiyacindan fazla kalori tüketmeni öneririm, bu dediğim doyduktan sonra bir müddet yemeğe devam etme , yanı mideni zorlama durumu. Bunların hepsini onlarla bahsedebilecek duruma gelmek için yapmalısın. Ben fitness ile uğraşırken iyileşmek için midemi zorlamaya başladım, ilk 6 ayda ve ay'da yarım kilodan toplam 3 kilo aldım, sonradan ay'da 1 kilo almaya başladım ve 4 ayda 4 kilo adım
ve sonradan Ayda 2 kilo almaya başladım ama son ay hergün düzenli midemi zorlamaya fevam etmedigim icin ayda 2 kilo alabilecekken 1 kilo aldim , pek kaybım olmadı.1 yılda toplam 11 kilo alabilecekken 10 kilo aldım. Sen eğer bu durumdan kurtulmak için dediklerini yaparım diyorsan dediklerime basla ve zamanla kurtul bu sefer sana kimse yapamaz böyle şakalar. Aksi taktirde o sapıkça şaka yapan kişilerle hayatın boyunca karşılaşmaman lazim sapıkça şakalarından kurtulman için. Herşeye ragmen dediklerini yapmam onlarin sapikca şakalarından kurtulmak icin dersende kendin bilirsin. Tercih senin. Bu arada el direnc yaylarınıda , en etkilisi tugrabozan elyayi , dienc ayari daha yuksek daha fazla guc elde edebilirsin , öneririm sıkı yumruk atabilmek için daha sıkı yumruk atabilirsin çünkü parmakların güçlenince daha fazla yumruklarını sıkabilirsin. Bu kadar şey söyledim ama ekonomik durumun yeter mi acaba hem fitness hem dövüş sanatı hem fazla kalori tüketme ve el yayı satın alma.
Karatede kata denen şeyde birden fazla kişiyle dövüşmeyi öğretiyorlar ama dövüş için teke tek dövüşmezsen yeterince güçlenmiyorsun , dediğim sporlar gibi o yüzden karate yerine diğerlerinden bahsettim.
Tavsiyem hakkında ne düşünüyorsun , yoksa son dediğim tavsiyeleri uygulayacak mısın yoksa bundan kurtulmak için bir şey yapamayacan mı?