-Afferin. Dedi
Arkadaşlarım beni hep tersliyor?
-Afferin. Dedi
Merhaba arkadaşlar: bugün sizlere bir konu hakkında konuşmak istiyorum. Site arkadaşlarım benimle hep dalga geçiyor mesela bugün türkiye maçı kazandı ve ben grubumuza "TURKIYE KAZANDI " yazdım, biri "Allah Allah" biri de " Can sen varya adamsın anonscumuzya" yazdı. Sadece bunlada bitmiyor. şu an aklıma gelmedi ama olup olmadık yerlerde hep tersliyorlar kilomdan (75 kg 1.72 boy) futbol oynayışımdan vs. Yani ne yapabilirim, siz ne yapardınız? Yazar mısınız lütfen.
Yani seni kusura bakma ama SLK olarak görüyorlar. Herkesin bildiği şeyleri ilk defa sen kesfediyormussun gibi söylemen öyle bir izlenim bırakıyor üzerlerinde mesela Türkiye kazandı yerine ülkemizi tebrik ediyorum. İnşallah şampiyonluğa 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 şeklinde yazsaydın böyle bir tepki vermezlerdi
Evet ama aklıma ilk o geldi diğer yaptıkları şeyler de iyi şeyler değil açıkçası
Cevap
1Cevap
yaşını bilmiyorum ama Bence o kişilerle muhattabını kes eğer okul ortamıysa sıkıntı biraz
sağlıklı beslenme spora yönelebilirsin daha ciddileşebilirsin zamanla olur bunlar
Yaş 13 bide site de
Zaten sporumu diyetimi yapıyorum kötü de değilim eskiden çok kiloluydum
Okulda çok arkadaşım var ama sitedekilerin kani bozuk okul da kapandı o yuzden
Teşekkürler tavsiyeniz icjn
Öyle yapcam artik
Evet evde vaktimin çoğunu ingilizce ve ders çalışarak geciriyorummmmm 😀
Hahahaha tamam soruyu sordum böyle şeyler olmazsa girmem tekrar 🤣
Değerli olmadığın ortamlarda durma bence böyle arkadaşların olacağına bir tane sağlam arkadaşın olsa yeter neticede sen kimsenin stres topu değilsin ki yazdıklarına göre davranışları pek de arkadaş gibi değil
Bende öyle yapmayı düşünüyorum ama futbol oynamayı sevdiğim için iniyorum.
O zaman artık onlarla olabildiğince yüzeysel takıl özelini, mutluluğunu, üzüntünü paylaşma belli ki aldığın nefesten bile gülecek bir şeyler buluyorlar çünkü. Onlarla gül eğlen oyna ama artık kendi yasantini onlardan tamamen ayır ki aranızda kuracagin duvarı yavaş yavaş onlar da hisseder arkadasliklariniz davranışlarınıza göre kim bilir belki yeniden daha sağlıklı şekil alır ama sıkma canını neticede bu dünya sadece yaşadığın siteden ibaret değil
Teşekkürler okulda çok arkadaşım var okul da kapandı o yüzden iniyorum
Bence dogru duzgun arkadasliklar edin sil bu toplari
Sürekli her lafinda dalga geçiyorlarsa bu insanlar hiç onların arasında takilmana bile değmez . Hz Ali'nin dediği gibi ahlâkın bozuk olduğu bir toplumda yalnızlık şifadır.
İlişkimi keserdim. Sana zarar veren şey zorbalık. Bu arkadaşlık olamaz
Bencede
Demekki seni kiskaniyorlar
Valla bilmiyorum bende
İnsanların kıskandığı insanları asagilayarak rahatlamaya çalışır demekki onlardan üstün olan bir özelliğin var eğer sen kıskanılacak hiçbir özelliğe sahip olmasaydın seninle ugrasmazlardi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?