''Azina'' nedir? 😂 Aslında ayrılık sebebi bu..! ''Sen önce konuşmayı öğren.'' diyemedin mi? Neyse, bir kaç defa düzgün bir şekilde konuşmaya çalış. Yine böyle davranmaya devam ederse yol ver akıllanır.
Konuşmaya çalıştım böyle davranmaya devam etti bende sustum
erkeklerinde tartismanın bir yerinde " lan bir s.. tir git demesi " artik kural gibi oldu :)
erende sacmalamis bir kendini sorgulada cik karsina ne demek acaba sorguladim ve seni kiskandim de bakalim :)
Yooo asla yazmam ben
sen kimsin len amele deseydin
Onun kadar düşmem ben ağzımı bozmam
gecmis olsun :)
mutluluklar
Cevap
10Cevap
Cidden kendini degerini bilmiyormussun. Dün bir de bitirdim vs dedin.
Zaten ben ona mesaj atmıyorum ki
Bu soruyu 3. Görüşüm ama bitirsen umursamazsin artik sanıyorum🙄
Çünkü cıkdırmak üzereyim herkesim fikrini almak istiyorum
Bir kere bu arkadaşda saygı ve terbiye denen birşey kalmamış seninde kıskançlığın eklenince bu ilişkiden hayır gelmez şimdiden bitir.
Bitti zaten
Rabbim bazen kurtarıyor haklısın
Bilmem mi
Senden ayrılmaya yol bahane arıyor senden belli sıkılmış o da hazır bahane gelince yol yapıyor
Dün sordum beni sevmiyorsan istemiyorsan açık açık söyle ve dürüst ol oda sen hep kafanda kürüyorsun dedi
O da asalak ne istediğini bilmiyor birlikte oluyorsanız evlilik v. s diyip direkt ayrılmak için. vicdan yapıyor seni suçlu çıkartıyor seninde kıskançlık. seviyen nirvana Adam i biraz kendi haline bırak biraz umursamaz gibi davran merak etme aldatacak olan her yerde aldatır sen biraz ağır ol
Seven kıskanır
Bu kadar da fazla. ama
Soruyor musun birde? ayrılacaksın tabi ki beni arama uzak dur demiş neyini zorluyorsun böyle kekolarla muhattap olmayın az deger verin kendinize
Bu kadar gaddar biri olduğunu bilmiyordum ki uzun süredir tanıyorum
Adam yazı yazmayı bilmiyor, sen ilişki diyorsun. Okurken gözüm kanadı.
Sinirlenince yazamıyor
Mide suyum ağzıma geldi yemin ediyorum😂
@Abidin96 yukarıdaki gibi yazmaz.
Mesaja gel sana bayram sürprizim var bombolokok
@_Asla_Pes_Etme_ sürprizleri sevmem. Teşekkürler👌
Farklı açılardan bakmışsınız olaya aslında ikinizde haklısınız siniri geçsin konuşun bence
Onun siniri geçmez hep sinirli o
Hep üstüme gelme beni sıkma gerginim bak Şu an üsteleme abartma lafları hep böyle bana karşı
Bu laflardan sonra evlenmem ki ve şöyle Birsey var cebimde param yoktu son paramı bile ona borç olarak verdim kartımla beraber verdim ben bu kadar fedakar biriyim o ise bana sktr git diyor
Yok ben yazmam isterse aylarca yazmazsın yine yazmayacağım biter gider
Sağol Allah razı olsun
Yav engelle şu deliyi bunla mi ugrasip durcan manyaga bak
Yok engelleyince bir tarafları kalkıyor normal dursun arayınca açmam zaten
Bu çeşit saygısız muhabbet bu ilişki zaten bozulmuş
Ben saygısızlık yapmadım ki o yaptın
Sen değil onu diyorum
O sana saygılı değil
Evet
Üzgünüm ama yol yakınken...
Bitti zaten
Tekrar dönme
İkinizde delisiniz 😂😂😂
O daha çok psikopat
Belli sende onu fişekliyorsun galiba 😂😂
Yooo ben ne desem o hep farklı şekilde anlıyor
Arkadaşlıkta da böyle miydi
Evet buna benzerdi
Değişik bir durum sürekli didişmek olmaz ki ya
Hep yanlış anlıyor açıklama yapıyorum mesela dün ayağı yaralanmış diye aradım verdiği cevap sen EGO’nu tatmin etmek için aradın
Anladım sürekli böyle konuşulursa ilişki böyle devam etmez ki
Ben onu demek istemedim diye açıklama yapmaya çalışıyorum Şu an kavga edip beni bunaltıyorsun diyor
Anlıyorum da bende adamı anlayamadım dişlerini bilemiş sana saldırıyor..
Aslında siniri annesine annesi ile hiç anlaşamıyorlar
Nasıl düzelicek peki sana mı patlayacak hep
Zaten aramızda ki muhabbet bitti yani artık ayrıldık sanırım
Biraz öyle duruyor. Üzücü bir durum 😞😞
Haklı adam yıldırmışsın kendinden
Kendi bana neler yaptı ki? Hergün bağırıyor hergün üstüme gelme ne desem yanlış anlıyor millete bağırıyor sinirini benden cıkarıyor
Ayrıl o zaman?
Bitti ki zaten yani sktr git demek bitirdim denektir zaten ki zaten benim işim olmaz birdaha
Sadece o kelime değil. Sana yaptığı genel olarak saygısızlık ve değersizlik bile senin ayrilmana yeterdi.
bune ya dkdkdk aşiret ağası erocan mı dkdkdkd
Ne alaka
kıskan tabiki kıskanmanı kaldıramıyorsa ayrıl
Arkadaşına ve ailesine asla laf söyletmiyor
yol ver
orada bir ben görüyorum adamı delirtmişsin haklı
Adama geçmiş olsun demek için aradım adam kavga cıkardı endişendim aradım EGO’nu tatmin etmek için aradın dedi
geçmişteki hal ve davranışlarını baz alarak söylemiştir, sen olayı sadece geçmiş olsunla değerlendiryorsun ama o iş öyle değildir bardaklar dolmuş taşmış sizde, seni oldukça iyi tanıyan biri bence neyi ne sebeple yaptığını biliyor
2 buçuk senelik bir geçmişiniz var kankalık
kanka olarak devam etmeliydiniz
Ben hep öyle istedim aslında öyle belirttim ama o hep beni sevgili olarak istedi çok mücadele verdi
Çocuk haklı...
Ne gibi?
kıskançlık yapacağım diye çocuğun onuruyla oynamissin.
Arkadaşının karisindan kıskanmak, senin arkadaşının karısına asılma ihyimalin var demektir. ve bu şekilde goryulmek bir erkeği çok incitir.
Erkek adam arkadaşının karısına kızına bakmamayi yanlış düşünmemeyi daha küçücük yaşlarda öğrenir kafasına yer eder. anlatmasi bile güç
Şimdi şöyle orada ki olay şöyle oldu bir gün önce kadın o kadın telefonla arayıp buna hahahaha eren naptın yaaaa arabanın motorunu mu yaktın dedi ve bende kıskançlık çanları çalmaya başladı birgün sonra da bu olay olunca tepkim gayet normal bence
İğrenç ya aşırı kaba hayvan mıdır nedir
Sorma 😔
Ben 3 yıldır kızın yanında küfür etmedim 1 ayda hadi ordan demiş :dd
Öyle biri o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?