AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
114Cevap
Doğum sonrası bu normal olabilir sonra spor ile olsun hani toparlar kendini biraz göbekten zatar gelmez bebek yapmış sonuçta
Kadina yapilabilecek en kusurlu hareketlerden birini yapmis😆 kusura bakma ama hafif saflik var kocanda. Ya da risk almayi cok seviyor
Spora başla kendine vakit ayır bakımını ihmal etme kendisi peşine takılır zaten
yeni cocuk sahibi olmuşsunuz zamnla zayiflarsin üzülme erkek milleti ıste kendilerine bakmazlar hep karşıdan beklerler bakimi
Geceleri erkenden uyu sana yaklaşmak istediği zaman geri çevir onu köpek gibi pişman olur
Öncelikle seni motive etmek için söylemiştir, Dogumdan sonra kendini saldın demeye getirmeye çalıştırmıştır. --> Hamile oldugun zamanda aldatılmışda ola bilirsin :( gerçekci olmak zorundayım galiba sen için.
Öncelikle fiziğini bilmiyorum ama kendi üzerimden tavsiye vericem.
1 - Kıskandır. --> Fazla yüz verme.
2 - Üçgen mayo. --> Beyaz tenli isen siyah almanı tavsiye ederim.
3 - Plank --> Hareketi yapa bilirsin.
Aman ya takma erkekler her şeyi söylemek kolay ev işi yapmasan yaomıyor derler yapsan begenmezler yemek yapmasan beceriksiz derler çoçuk dogursan dogurmasaydın derler en iyisi boşver
kadin dedigin hersekilde karsindakini kendine kopek ede bilir bunu unutma
Nasıl şu durumdayken fikir ver kilolu değilim sadece biraz göbeğim var doğumdan dolayı
burda nasil yazicam şimdi yorumliyamam burda
Valla ayıp etmiş açık ve net ama yanlış anlama yinede belki farkında değildir olayin
Kafanda kurma olan evliliğine olur... Seni sevmese çocuk sahibi olmazdı.
esinle tatli dille konus gobegini ertcegini soyle sen istersen esini pamuk edrsin
Kardeşim eşinden cekiniyon mu neden karşına alıp konusmuyon.
Eşin için boyu kısa göbekli diyorsun niye evlendin o zaman?
Valla ben olsam her türlü öper sever okşar begenirdim seni
Yeni doğum yapan kadınarın genel sorunu bu, ama zamanla düzelir
Zamanla bölgesel kilonu atarsin esin o an bos bulunup söylemis bence bunu fazla kafaya takmamalisin
Bora konusma bir şey soylerse çölecbur olmadığı sürece cevap verme akıllanir o zaman.
Reis karın çalış evde squat yap hem karnın düzleşsin hem de kalçan toplansın.
Çocuk emzirdiğin için memelerini düzeltemezsin zaten bu da sorun değil bence
Evde bence daha dekolteli veya transparan şeyler giy
Kilo verin demek isterdim. Doğum yapmışsın. Bakımlı gözükün ve yanaşmayın 😂
Doğumdan önce bulutların üzerinde mi uçuruyordu seni?
Maksadını aşmış biraz ama üzülme ya art niyetli değildir
Hamilelikten sonra olur zaten göbek çıkar kilo alır insan. Moralinin bozulmasına gerek yok abla
Belki de doğum süreci içinde biraz isteksizlesmistir çoğu erkekte vardır bu genelde doğumdan önce nasıl di
Bence karaktersizliğiyle kalsın o senin o tatlış göbeğine kurban olsun gel sana sarılim kocaman 🤗🤗🤗🤗🤗🌹🌹🌹
Sen kendine bak goca göbek deseydin. öyle ı t yanına yananaşmasada olur. ayyy sinirim bozuldu. sen niye pısırık gibi lafın altında kaldınki? deseydin sen çocuk bile doğurmamışınsın şu göbeğe bak. deseydin gelmiş bucur sana laf söylüyo bide
Başka erkeklerle takıl konuş seni beğenen olacaktır ona da senden başkası bakmaz zaten hem tip hem karakter yok salla bacım 😂
Oha; Siz öyle mi yapıyorsunuz?
Evet acımam net
@görüş sahibi hiç mi acıma duygun?
Kocan olacak şahsa bana laf edeceğine kendine bak desene
Nefret ediyorum boyle kocalardan. Sen ona ne guzel bir evlat vermissin ama o seni yerden yere vursun. Yazik boyle okuzle bir omur gecireceksin
Senin yapman gereken en guzel sey guzel bir spor fitness gor bak ozaman o nasil pisman olur 5 6 ay devamli spor yap bilgi edin evinde de yapabilirsin ☺
Türk kızı çirkin. Evlenilmez
@Jackwols ahaha yıkık sen bize kurban ol
@GtaViceCity sen ne diyon lan yolda görsen imza istersin sizin neyinizle tartışacam
😁 bu özgüven bende olsa dünyayı fethederdim
@melivoracapensis onlar aşağıda kalmış tipler. Brad Pitt bile olsan ERKEK olduğun için seni aşağı çekmeye çalışırlar
Aç horoz kendini buğday ambarinda sanarmış imzani istediğimi hayal falan ettigine göre aç bir köpeksin @Jackwols
Onu pişman etmene gerek yok. Beğenmiyorsa beğenmiyordur, kimsenin eşin dahi olsa duygu ve düşüncelerini değiştiremezsin. Spor yapıp fit olursan, o başka.
Eninde sonunda cinsel ilişki isteyecektir. O zaman yüz vermeyin.
Ne ypck verecek sonuç da
Sanki sen vermiyon
Acaba ben neden bu sitede seninle uğraşmak zorundayım? Vermek , vermemek ne mal adamsın. Vermiyorum ben evli bile değilim merak ettiysen. Şimdi buradan defol.
Sen defol bence ama sonuç da vercen bir gün
Yoksa toprak olacak ver bir gün sonra öl Çok yaşa
Sen çok yaşa kardeşim git buradan üslübunu da düzelt
Sana kalmamış benim nasıl ve nerde ne konuşcagım
Benim yorumumun altına yazdıysan bana kalmış. Sitede dolaşma niyetin zaten belli. Vermek vermemek ne biçim sözler bunlar ve sanane. Üslubunu düzeltsen belki bir sevgilin arkadaşın olur da burada dolaşmazsın.
bir defol git altın olsan sana bakmam
Bok zaten altınla aynı olmadığı için anca gururuna yediremeyip bakmamaya çalışırsınız o yüzden bu durumu pek üstelemeye değmiyor boş boş konuşmuşsun
Bakım falan yap sonra seni beğensin sonrada terket
Burda ayrıl boşan konuşma diyenleri takma sonuçta yuva yıkmak kolay değil bir de çocuk var doğumdan dolayı kilon ve göbeğinin olması normal kendi canını sıkma ama karşındakine de tavrını koy biraz
ablacim bosanma kesin cozum degil kendini yipratirsin dul olmak zor gelir sana kocanin bosluguna gelmis soylemis takma kafana daha onunuze bir suru yil var boyle durumlara alis normal karsila
Zayıfla görsün 90 60 90 ı dicemde eşine değmez odunun tekiymis
Boş veer. Sen hiç yanaşma kendini de üzme
Seksi fantezi kıyafeti giyip evde sürpriz yapabilirsin 😀
Yanlış kişilerle evleniyorsunuz. Bir eşe asla böyle bir şey denmemeli. Kilo fazlanız var diye beğenmiyor (böylesi çok var).
kendi totoşluğuna kılıf uyduruyordur eşini istemeyen adam adam değildir. Kendi erkekliğinde sıkıntı vardır
Doğumdan dolayı naparsan yap vücut düzelmez egzersiz yap dicem yapamazsın diyet hiç yapamazsın çoçuğu emzirmen için yemen lazım yani işin zor
Yazik ya kadin filinta erkek gibekli killli giyinmeyi bilmez. Kadini asagilar. Sigara yakasim geldi.
Ayy aynen yak yak
Konusalim. attim
o an laf gelmiş sen söylememişsin ufak tıknaz göbekli bişysin sende deseydin ya öyle bende görüyorum avm lerde flan neler düşünüyorum varya
Başkası ile işi pişir ve yakalan
Kıymetin anlaşılır
eller kadir kiymet bilmiyor annem dogru demis senin kiymetini seni seven verir onun gozu disarda
Ilk once git konus kirildigini farkettir hala devam ediyorsa sana geldiğinde ilgi gösterme onu reddet nasil olsa pişman olur
sen ona bebek ver bide oduna bak. hiç bişe yapma al karşına konuş olmadı boşan.. çünkü gözü dışarıda daha güzellerini görmüş
Direk mesafe koy... Aşırı kırıcı bir durum... Doğum yaptın çok doğal ve her kadında olan bişey bunu. Çok zalimce, yüzeysel, bencilce bir düşünce...
Boşver sen, kimler neleri giyiyor, doğum yapmak kolay mı?
Kafam bir dünya bunu okuyor ve görüş. Yazıyorum vücudunu sergile baska biseye gerek yok
kendisine bakmadan sanami laf ediyor? bence diyetle ve sporla 2 ayda bile değişim yakalarsin
böyle seylere cok takılmayın evliliginizi mahfetmeyin
O seni severek aldı sevme nedenlerine odaklansa daha iyi
Bence takılma kendine bak diseydin biraz diyet yap kendini aç birak az ye göbek falan kalmaz
Uzme kendini oda birsey aldiginda snde aynisini ona soyle
Sen önce kendi göbeğine bak antilop de
Zayıfla canım kilona dikkat et
Hmm güzel fikir ekler misin 😉
Böyle biriyle evli olacağına tek kal daha iyi
Eşini şişmanlat kendini zayıflat bacım
Kurnaz kadın zekası 😀👍
İnsan eşini görüntü ile ele almamali
O neden göbeğini eritmeyi düşünmüyor?