Merhaba arkadaşlar ben evliyim ve 6 aylık bebeğim var yani yeni doğum yaptım sayılır. Dün avm ye gitmiştik bir şeyler alacaktık orda şort gördüm bunu alalım dedim eşime fiyatı da uygundu normalde de şort giymeyi severim ve giyerimde ama eşim o an dedi ki bunlar sana olmaz 90 60 90 olman lazım bunu giymen için dedi o kadar moralim bozuldu ki oysa vücudum düzgün sadece doğum yaptığım için biraz göbeğim var ve ayrıca eşimde göbekli omuzları bile geniş değil yani boyuda kısa ama geldi bana bu lafı söyledi hala moralim çok bozuk kaç zamandır da yanıma yanaşmıyor bana bir fikir verin öyle bir şey yapayım ki pişman olsun dediğine
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAyrılık vs olayını asla düşünme bile. 6 aylık bebeğin varken eşin sırf saçma bir laf söyledi diye böyle bir mevzu açılamaz bile.. Insanlar nasıl sallıyor vay efendim boşan vay efendim aldat öyle şey mi olur arkadaş.. Şu an yapabileceğin tek şey spor bence diyet işi de sıkıntılı olabilir.. Zaten kilo problemin yokmuş sadece göbeğin varmış bu sıkıntı sporla çözülebilir.. Doğumdan sonraki dönemlerde anne kadar baba da alışma sorunu yaşıyor, eşin bir anda istemeden söylemiş de olabilir.. Kötü bir insan olsa bu durumu sürekli üstelerdi demekki bir anlık gaflet😁 Istersen yaparsın.. Minik bebişinle ve eşinle mutlu bir hayat dilerim..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
merhaba. öncelikle kendinizi sevmeyi öğrenin. eşiniz veya herhangi biri için değil de kendinizi iyi hissetmek için bir şeyler yapın. pişman etmek falan da boş işler. eğer kendinizin şimdiki vücudunuzda seviyor ve beğeniyorsanız gerisinin bir önemi yok diye düşünüyorum. kimsenin sizin özgüveninizi incitmesine izin vermeyin. karşınızda kim olursa olsun buna izin vermemelisiniz. unutmayın hayat çok kısa ve değerli zamanınızı birilerinin istediği gibi olmak için değil kendinizi sevdiğiniz ve iyi hissettiğiniz şekilde geçirmeye çalışın. eğer siz vücudunuzu beğenmiyorsanız ve iyi hissetmiyorsanız karın için çok yararlı olan iki haftalık bir egzersiz programı atabilirim. iyi günler dilerimmm.
10 Yorumla
+1 yılMerhaba, öncelikle yeni çocuk sahibi olan ailelerin çoğu bu dönemlerden geçer. Erkekler çocuk sahibi olduktan sonra eşlerine artık bir "kadın" gözüyle değil "çocuğumun annesi" gözüyle bakmaya başlar. Yani gözlerinin önünde artık bir "anne" portfeli vardır. Bu süreci atlatıp eski düzeni geri kazanmak için hem zaman gerekli, hem de her iki taraf elinden geleni yapmalı. Öncelikle eşinizin böyle konuşması moralinizi bozmasın, tam tersi size kendinizi daha iyi hale getirmek için güç versin, yani öyle alın mesajı. Bebeğinize vakit ayırdığınız kadar kendinize de vakit ayırın, kendinizle ilgilenin asla salmayın, boş vermeyin.
00 Yorumla
+1 yılSiz 9 ay eşinizin çocuğunu taşımışsınız ve size böyle bir yorum yapmış. Sevse ya da saygı duysa böyle demek yerine sizin suyunuza giderdi her durumda. Gerçekten yakışmadığını bile bilse mutlu olun diye yakışıyor derdi. Özür dilerim sizi üzmek istemem ama aranızda bir sevgi olduğuna pek inanmıyorum.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
72
Cevap
114Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılPisman olsun mu. Iste sorunda bu aslinda hep bir hırs rekabet içinde yasiyorsunuz esinizle. Güzelce kendini ona begendirmek varken pisman etmeye çalışıyorsun. Ne olacak pisman olunca eline ne gececek. Ama sen biraz kendini toplasan baksan kendine esin seni beğenecek mutlu olacak sende kendini daha güzel hissedeceksin esin sana güzel sözler söyleyecek yine güzel hisseceksin.
10 Yorumla
+1 yılOncelikle buradaki boşan, aldat, yatağını ayır, altta kalma diyenlere aldırış etme. Bekara karı boşamak kolay. Herkes kendine yakışanı yapar.
Soruna gelecek olursa elbette yaptığı davranış hoş değil, tasvip etmiyorum. Spora ya da diyete yönelerek başlayabilirsin. Payına düşen görevini yerine getir, tavrını koy biraz. Üzüldüğünü ve kırıldığını dile getir. Biraz mesafeli ol ki yanlış yaptığını anlasın.
Eğilme ki tacın düşmesin.407 Yorumla- +1 yıl
Çok haklisin
- +1 yıl
@osmanli-beyefendisi Allah'ım tatlışlığa bak, ne güzel yorum olmuş öyle 🤩 yazan ellerine parmaklarına sağlık, seviyoruz sizi takip ediyoruz iyi akşamlar 😂🌸
- +1 yıl
@eylüüllüm hanfendi ya idrar sorununuz var ya da soruyu ve görüşü yarım yamalak okumuşsunuz. Soran kişi "nasıl pişman edeceğini" sormuş. Ben spor yapıp fit olup onunla arasına mesafe koyarak bunu yapabileceğini önerdim. Yapmak zorunda olduğunu söylemedim. Ki yaparsa ve mesafe koyarsa karşıdaki kişi pişman olur.
Tekrar okuyun. - +1 yıl
İdrak*
- +1 yıl
Hay maşallah. Sitenin beğeni rekoru sizdedir herhalde, :)
Bu arada yorumunuza katılmadan edemedim. :)
+1 yılTabi kendi Brad Pitt bunu sana kolaylıkla söyleyebiliyor. Kolundan tutup mağazadaki boy aynasını gösterip şu adama bakar mısın hayatım nasılsa boylu poslu fit bir vücuda sahip diyip bassaydın kahkahayı bazen bazı sözleri duymamak lazım. Hele ki eleştiren kişi sizden daha beter durumdaysa. Onu pişman etmek adına bir şey yapma yapacaksan da sadece kendini daha iyi hissetmek ve de sağlık açısından yap. Doğum sonrası kilo alımı çatlaklar ya da psikolojik değişimler normal bunları anlamaması onun öküzlük seviyesini gösteriyor sende o öküze analdığı dilden konuşmalısın. Seviyorum diye sessiz kaldıkça insanlar kendini bulunmaz Hint kumaşı sanıyor sende bu yanılgıya düşme ve hakettiği gibi davran. Kendin içinde hafifi diyet ve sporla her şeyi halledersin.😉
20 YorumlaEsinizin yeni dogum yapan bir kadina bu sort sana olmaz demesi gibi , bir cümle ile esinizin sizi begenmedigine karar vermenizde yanlis.
Sonuca bakarak karar verilmez sadece, surecte neler oldu bu da dikate alinmali. Hamilelik ve lohusaligi takip eden surecte erkeklerin pekcogunda biraz uzaklasma olabiliyor bu normal cunku annenin ilgisi ister istemez bebegine kayiyor, bu durumda esinizi ihmal etmis olabilirsiniz, kendinize gereken ozeni gostermemis olabilirsiniz, uykusuzlugunuzdan dolayi belki kendisi ertelemistir, artik anne oldugunuz icin cocuguna haksizlik edecegini dusunuyor olabilir vs.
Pisman etmek yerine konusmayi denemek en sagliklisi. Bunu ona sorun ve evliliginizde -iliskinizde nelerin degismesini istediginizi karsilikli iletin birbinize.
(Siz de esinize soyleyin bedenim ile ilgili yaptigin her saka, kurdugun her cumleyi onemsiyorum ve uzuluyorum bana guzel seyler soyler misin, bunlari senden duymaya ihtiyacim var gibi.)
Mutluluklar dilerim.20 YorumlaÖncelıkle analı babalı saglıklı buyusun yavrunuz. Eşiniz bellıkı eşşeklık yapmıs her ne olursa olsun almalıydı şortu böyle kucuk şeyler ıcın kalp kırmaya degmez yanı sonucta bu tarz gıyınıyorsan elbet bır gun gıyersın. Sende kocan gıbı olma bence kımseyı fızıkı durumuna gore yargılamamak lazım. Bence sen kendın gıdıp o şortu alıp gıyebılırsın bırbırınıze basıt bır sey yuzunden psıkoljık baskı kurmaya gerek yok bız erkekler bazen öküzlesebılıyoruz. Sana yanasmamasının sebebı tamamen psıkoljık olabılır yenı dogum yaptıgınız ıcın bıraz farklı ruh halıne gırmıs olabılır bır yerde denk gelmıstım buna erkekler dogum sonrası bıraz farklı ruh hallerıne burunebılıyrlarmıs sıze aılenızle saglıklı huzurlu bır yasam dılerım esınızle gereksız anlamsız kavgalara gırmeyınız hayat kısa ;)
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 6,1b cevap paylaştı. Çocuk olunca bir çok çifte olur bu, erkekler eşleri anne olunca seks hayatlarını kaybediyorlar. İç güdüsel sanrım.
Fiziğine dikkat et onunla ilgilenme güzel giyin, gün içinde hafif bir makyaj yap, güzel kokular kullan.
Sende anne oldum diye herşeyi rafa kaldırma.
Ayrıca 6 ay nedir ya evli bir çift için kocanında bir şey yapmadığından eminmisin.30 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 1,8b cevap paylaştı. Doğumla vycydun bozulacagı belli doğurturken düşünmedimi hıyar adam üstelik egzersizle düzelir bence dogu dan sonra ipler kopmaya baslamış genelde kadınların hatası bu farkında olmadan yapıyorlar doğum bedeni bozuyor sonra ilgi kocadan çocuga kayıyor sonra ilgisiz kalan erken dışarı bakıyor
03 Yorumla- +1 yıl
Ama inan ben hala evde şort mini etek giyiyorum bakımlı duruyorum kıl tüy vs hemen alıyorum sabah kalkar kalkmaz makyaj yapıp saçlarımı güzelce topluyorum saç boyami bile aksatmiyorum o halde hala beğenmiyor ben yanaşsamda o yanaşmiyor ilişkiye öyle çirkin falanda değilim aslında ama moralim çok bozuldu
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 885 cevap paylaştı.
+1 yılEşler arasında olur böyle şeyler. Belki de şort giymeni istemediği için söylemiştir. Onun da boşluğuna gelmiştir. Armutun çöpü üzümün sapı dersek kimse kimseyi beğenmez. Biz önce kendimize bakmamız gerekir. Millet daha ağız bakımını yapamıyor 5 gün aynı donu giyen gördüm ben ya ama sorsan şu kız çok güzel bana bakar der lan lavuk sen öncee kendi bakımını yap, kendine bak önce.
10 Yorumla
+1 yılErkekler çocuk olduğu ilk dönemlerde bunu genelde yapar karşısında 9 ay boyunca hamıleyken bır anne fıgurune alışmıştır. Doğumdan sonra da aynı şeyı uygulamaya başlar. Onun annesı olmadığını beden dılınle anlat çok iletişim kurmana bıle gerek yok şu an saygı duymadıgı için yapacagın açıklamalara algısını kapatmış olabılır ben olsam çabalamazdım konusmayla kendını sev onun için değil kendın için zayıfla kendı fiziğini istediğin sevıyeye getırmek için belırlı hedefler koy sana soyledıgı kotu ifadelerı hiç o orda yokmus gıbı cevap verme ve saygınlık kazanmak istiyorsan dıs görünüşün saçın kıyafetn makyajını ihmal etme hatta istedgın kıyafetlerı sen al çokta fikirlerıne kulak asma şu ara sana yenıden saygı gösterdıgınde onu yenıden önemsersın
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılKimsenin kimseyi pişman ettirmesini gerek olduğunu dusunmuyorum. Evlilikler de işler böyle olmaz. Oturur konuşursunuz. Rahatsızlıklarını anlatırsınız , ileride bunun sorun olacağını , yaratacağı sorunun daha büyük olabilecegini anlatmak gerekli. Anlamayacak beyinde biri varsa karsiniz da vay halinize.
00 Yorumla - Çocuk & Ebeveyn konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılDoğum sonrası partnerin uzaklaşması normal bu seninde kendini toparlaman için faydalı
Ancak eşinin konuşma tarzı çok yanlış senin ruhunu zedelemiş...
Yapman gereken giyemezsin dediklerini giyip ona kendini hatırlatman
Ve tensel olarak birazcık onun burnunu sürtmen00 Yorumla Çocuk & Ebeveyn konusunda 3b cevap paylaştı. Vücudumuza uygun şeyler giymemiz gerekiyor. Belki de gerçekten sorduğunuz şort sizin bedeninize uygun olmadığı için öyle söylemiştir.
yanınıza yaklaşmama sebebini bilmiyorum ama siz arzu ediyorsanız yaklaşmalısınız ve eğer sizden kaçarsa da açık açık konuşun ve sorunu tespit edin. Sonrasında soruna göre çözüm bulabilirsiniz.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPüü onun kalıbına. Bir de iç güzellik daha önemli derler. Koca göbeklerine bakmadan 90-60-90 kadın ararlar. Bari sana çocuk veren kadına saygı duy.
Onu pişman etmek için değil, kendi sağlığın ve görüntün için zayıfla. Sonra sen de ona laf sokmaya başla. Bu pantolon sana olmaz, bu tişört sana yakışmaz diye. Bu sefer o sana yanaşmaya başlayınca da yüz verme kalsın mal gibi.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKilo almış olsan da yanında olmalı sn onun eşisin çocuk vermişsin ama gel gör ki olaylar bizim istediğimiz daha dogrusu olması gerektiği gbi olmuyo. Kırıcı olduğunu bn böyle yapıyormuyum seni kıracak birşey diyormuyum de ve pişman etmek istiyorsan spor yap derim. Keşke hiç üzmeselr ya böyle ufak tefek şeyler için bnce üzecek bir durum dahi yok..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOkurken bile sinirlendim bence direk mevzuyu açmalısın kırıldığını söyle sitem et ben en azından doğurdum da böyleyim sen kendine bak de beni beğenmiyorsun sen nesin de ve trip at bence bu dönem eşler için çok zor süreç erkeklerin gözü dışarıda oluyor sen ne kadar kendine baksanda zihniyeti öyleyse 90 60 90 da olsan yine beğenmez çünkü bunlar hanzo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kiloların gitmesi 1 yılı buluyor emzirdiğin için diyet yapamazsın ama karnın için spor yapabilirsin bunları kendini iyi hissetmek adına yap kocan için değil bir odunla evlenmişsin bu hareketi sana tekrar yapacak kendine bakmadan 90 60 90 kadın istiyo cidden çok acayip
00 Yorumla
+1 yılbir kere kendini nasıl iyi hissediyorsun o kiloda olmalısın. önemli olan senin kendi bedenin ile barışık olman. sürekli bu konudan bahsediyorsa seni bu konuda üzdüğünü güzel bir dille söyleyip açıklığa kavuşturabilirsiniz.
10 Yorumla
+1 yılAradaki saygıyı nasıl bu kadar tüketiyorsunuz anlamıyorum. Ben dünyaya çocuk getirdim en azından, senin koca göbeğinin sırrı ne deseydin. Nefret ediyorum böyle insanlardan 🤦 inadına alıp giyseydin keşke.
11 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılPuufff, bence öyle bir adam için emek harcamaya değmezzz.. Boşveeer..
Sen ona evlat verr vücudun formun bozulsun o gelsin laf söylesin. Resmen hödükkk 🤷♀️🙄20 Yorumla - Çocuk & Ebeveyn konusunda 977 cevap paylaştı.
+1 yılMoralini bozma düşüncesiz bir söz etmiş eşin. Sürekli beğenilme endişesi de taşıma , evlilik bir koalisyon dur. Hayalindeki insanla değil elindekiyle yönetimi idare edersin... seni beğenmese evlenmezdin zaten
00 Yorumla
+1 yılSanırım artık sıkılmış senin fiziğinden☹ama sen o haldeyken yalandan da olsa soğuk davranmamali çok sexy ve guzel oldugunu söylemeli. Çok saygısızlık etmiş😒
10 Yorumla
+1 yılKusura bakmayın ama yanlış bir evlilik yapmışsınız. Eşinizde saygı yok. Bir eşe asla böyle cümle kurulmamalıdır. Ben olsam orda o şortu alır , giyerdim.
10 YorumlaMutlu bir evliliğin olmasını istiyorsan fedakarlik yapmalısin burda spor yapıp fizigini düzeltmelisin. Eşinin yaptigi yanliş ama sen seçip evlenmişsin.
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yıl@Osmanlı-beyefendisi nin yorumuna ek olarak aklıma gelen şuydu.
Eşin sen hamileyken başkası5la birlikte olmuş olabilir. Bunlar bunun etkisi altında söylenmiş sözler de olabilir.02 Yorumla- +1 yıl
@Osmanlı-beyefendısı
- +1 yıl
Teşekkürler
Yeni dogum yapmis kadinlarda okadar da olur normal. Yukarda bir yorumda arkadasim yazmis diyet ve spor diye tamamen ona katiliyorum. Makyajina temizlik ve hijyenine dikkat etdiginede eminim ama az biraz daha dikkat edip bakimli olursan eminim pisman olucaktir. Haaa hala sen duzeldigin halde sana ilgi duymuyorsa o zaman oturup bu konuyu konusmaniz lazim yoksa allah muhafaza ayriliga gider bunuda kimse istemez sana bol sans ve basarilar insallah araniz duzelir 😊😊
00 Yorumla
+1 yılBana sen biraz fazla alinmissin gibi geldi bence hic takma kafana bu durumunu koru fiziki olarak guzel gorunmek icin spor vs. bisey yapma yapicksanda bence bu laftan dolayi yaptigini belli etme eşin bence bu konuda eksik oldugu icin sana boyle bir laf soylemis
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 401 cevap paylaştı. Pişman edeyim diyede çok uğraşmayın bir faydası olmayacak. İllaki pişman etmek istiyorsanızda spor yapıp fit olun kendinize bakın zaten size ilgi duyacaktır.
00 Yorumla
+1 yılTakılma,,, kıskandığı için demiştir,,, pişman etme olayına gelince al o şortu giy ,,, ben yakistiriyorum kendime kimse beğensin diye giymicem zaten de ,,, sonra seyret... bana yazarsın inşallah 😂😂
00 Yorumla
+1 yılyemene içmene dikkat et stresten uzak dur ve ondan uzak dur iş arkadaşı gibi davran gerektiğinde konuş varlığının kıymetini bilmeyeni yokluğunla terbiye et sonucta zorunda da değilsin ilgi göstermemesi işinede gelir sen ilgi göstermeyince bahanen olmuş olur bişey diyemez ve yaşattıklarını yaşamış olur kendine iyi bak
00 Yorumla
+1 yılSaçma sapan bosan, spor yap, kıskandır falan diyen insanları takma. Vücudundan mutluysan eğer istemediğin şeyleri yapmamalısın. Zaten doğum yaptım diyosun yani kilo alman gayet normal. Kocan da ayıp etmiş doğrusu. Bence en iyisi karşına alıp konuşmak çünkü sözlü iletişim ilişkide cok onemli.
00 Yorumla
+1 yılSizde ona deseydiniz aynı yazdıklarınızı azıcık göbeğim var çok normal doğum yaptim diyin sizde onu ezin sende burak özçiviz değilsin gibi ezin kendinize bakın
01 Yorumla- +1 yıl
Mekik çek göbek gıder
Çocuk & Ebeveyn konusunda 799 cevap paylaştı. Kilon varsa ver, makyaj bakım kuaför ağda giyim kuşam saç baş derken bu iş tamamdır. Beğenmediğin bir kusur varsa da güzellik salonlarında botoks filan yaptır
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 664 cevap paylaştı. 6 ay daha bekleyin, bu süreçte sizde beslenmenize dikkat edin, doğumdan dolayı uygun egzersizler yapılabilir. Bu arada siz de onun size yaşatıklarını ona hissetirin
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 957 cevap paylaştı.
+1 yılEvde spor yap yuruyus yap sana soylenmemesi gereken cümlelerde onu uyar demesin öyle bidaha. Ne kadar ayip bir kadın sana fedakarlıkta bulunsun. Sen değer bilme birde üstüne kadıni üz.. uzuldum açıkçası
00 Yorumla
+1 yılGöbek için Şeyma Subaşı'nin kardeşinin insta sayfasına gir ig tv videolarını izle ordaki hareketler hem çok kısa süreli hem de çok işe yarıyor zamanla göbek felan kalmaz dümdüz olur karnın :)))
00 Yorumla
+1 yılÜzgünüm ama eşiniz tam bir davarlık yapmış. Kendinizi beğeniyorsanız sırf o sizi beğenmiyor diye diyet falan yapmayın. Ben senin çocuğunu doğurabilmek için vücuduma bunu yaptım bana saygı duyacağın yerde ettiğin lafa bak senin de göbeğin var ama içinden bir çocuk çıkmayacak sonuçta ömür boyu böyle kalacaksın diyin
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 4b cevap paylaştı. Seni kilolu buluyor.. Yapman gereken sıkı bir diyet ve spor..
O kadar dert etme... Fit ol evde dar mini şort lar giyerek onun gözüne gözüne sok fitliğine yeter..00 YorumlaOrada susman çok yanlış olmuş. Ben olsam önce görgüsüzlüğüne, anlayışsızlığına bir posta laf ederdim. Öyle bir adama tek saniye katlanılmaz, Allah sana sabır versin.
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 8,8b cevap paylaştı. Öküzlük etmiş, kusura bakma..
Pişman olması için çok kırıldığını mutlaka belirt.30 Yorumla
+1 yılo öküzü çok mu aradın. ekindeki kadının kıymetini bilmiyor mal. ona hiç verme. o zaman anlasın kıymetini
10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 8,9b cevap paylaştı. Omuzları çocuğu yaparken mi daraldı?
Cicim ayları bitince başlarsın kusurları görmeye. Bu işler böyle...10 Yorumla
+1 yılInsanlar ne kadar anlayışsız ya şaka gibi diyelim ki kilo aldım sonuçta karşında yeni doğum yapmış bir anne var.. Allah bilir kendi tipi nasill😏🙄
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖmrümüz kendimizi erkeklere beğendirmekle mi geçecek bizim bir de aldatıyorlar evlenmiyorum kardeşim ya ne biçim insanlar bunlar akılları hep farklı çalışıyor ayrıca erkeklerin beğenilecek nesi var acaba
18 Yorumla- +1 yıl
Sana karekterli erkek gider sen onu araaa
Cevap sahibi+1 yılKusura bakmayın da doğru erkek kaldı mı da seçelim seçenek bile kalmadı valla ben eşim her gün beni aladatır mı diye düşünürüm şu devirde başına gelmeyen kalmadı ayrıca el değmemiş erkekte yok gazino pavyon muhabbetti yapıyor herkes sosyal medya da açıkça yapıyorlar
- +1 yıl
27 yasindayim elime kiz eli degmedi benim gibi tanidigim bircok arkadasim var deger yargi olunca oluyor iste sen uzulme var ara bulursun
Cevap sahibi+1 yılAramıyorum annem bulsun görücü usulü artık yapacak bir şey yok
- +1 yıl
Ha ha guzel taktik 😀 basarilar
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen kendini nasıl hissediyorsan oyle ol. Ha pişman etmek istiyorsan sıkı diyet ve sporla 5 ay da toparlarsın
10 Yorumla Merak etme geçer doğumdan dolayı biraz değişiklik olur vücutta eşin belki anne olduğun için şort giyimeni istememiştir bir elbise giymek için
90 60 90 olmak gerekmez yakışsın yeter00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden onun sana uyguladığı muameleyi sende ona uygulamıyorsun? Kendin de dedin o cok mu mukemmel sanki. Klasik tc killi gobekli cüce erkek o. Eminim seni hal etmiyordur bile.
20 Yorumla
+1 yılMesafeli davranmalısın ve kırgınlığını belli et ve gönlünü alacak şekilde özür dileyene kadarda mesafeli dur soğuk davran bence.
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYemene icmene dikket etcen kardesim bide spor yapabilirsen ki bebek varken zordur guzel olurdu. Cunku spor gercekten sıklaştirir.
00 Yorumla - Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılTek çaresi diyet yapman olucak diyet yap korse kullan göbeğin gitsin biraz sıkılaşsın tenin birde seksi giyin biraz yatakta
00 Yorumla Ne kadar öküz bir adam ya. Bunlar ümitsiz vaka pişman olacak adama hiç benzemiyor oysaki sana tapması lazım bir evlat verdin ona. Yazık!
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence spor yaparak ve bebeğinizin sağlığına zarar vermeyecek şekilde bir diyetle eskisi gibi olursunuz.
00 Yorumla
+1 yılKıskandır bence başka adamlarla veya çevrendeki insanlarla gül eğlen biraz kıskansın kıymete bin olmadı değiştir adamı boşver hayat kısa
00 Yorumla
+1 yılKadın ruhundan anlamayan erkekler... Onun için çok basit bir laf, bir kadının dünyasını alt üst ediyor. Eşime asla böyle şeyler söylemeyi düşünmüyorum
00 Yorumla
+1 yılSeni olduğun gibi seven birini neden bulamadin diye sormak istiyorum.. Eşin öküzzmüş.. Ne desem boş..
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk yüzünden kilo alman normal eşinin bunu yüzüne vurması yanlış spora başla ve onun almadığı şortu sen kendine al bence
00 Yorumla - Çocuk & Ebeveyn konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılHem ona evlat vermişsin hem de sana laf mı söylüyor? Çok aptalca. Bence bir süre soğuk davran. O sana nasıl davranıyorsa aynı şekilde davran.
00 Yorumla
+1 yılEşim dediğin dallamayı bir s... sana secde eder mnk evladı. Tavrını koy kızım önce yatağını ayır anlasın anlamazsa daha ciddi şeyler bakılır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden öyle bir laf etmiş anlamadım
hem hamile kadına öyle denmez, hamile kadınlar hassas olur
hem de ben inanıyorum ki gayet hoş kadınsındır...
göbek bile kadına yakışıyor yeri geliyor
kafana hiç takma, :)02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltakıp attım sana sen de geri t. atar mısın? tytyks yazıyor
Cevap sahibi+1 yılBingöllü kadın brğenilmez mii? :)
Hiç bir şey yapmasan da pişman olur bu söylediğine.
Yanına yanasacak eninde sonunda, o zaman da kozlar senin elinde olacak00 Yorumla
+1 yılEşinin yanında emzirme. Kapan olabildiğince evde. vücudunu gösterme bir süre. duş alıp kokular sürmeden yakınlaşma ona
00 Yorumla- Devamını Gör (126)
Devamını Gör(171)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Eşim vücudumu beğenmiyor galiba yanıma bile yanaşmıyor, onu nasıl pişman edebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler