Evliyim ama hoşlandığım biri var?

Üç yıldır evliyim severek evlendim ama zaman içinde bazı sorunlarımızdan dolayı eşimden soğudum. Beni soğutan en büyük neden ben anne olmak istediğim halde eşimin ısrarla bebek sahibi olmak istememesiydi. Yine de bazı şeylerin üstesinden gelebilmek için çok çabalar sarf ettim ama düzeltemedim hem sinir hastası, hem kıskanç, hem de anne olmamı engelleyen bir adama tahammülümün kalmadığını fark ettim zamanla. Hemşireyim ve çalıştığım hastaneye yeni bir doktor geldi zamanla tanıştık öğle aralarında beraber yemek yemeye başladık yani baş başa değil ama benim olduğum masaya denk geldi hep. Evli olduğumu söyledim sorunlarımı dinledi, arkadaş olduk kendisi de boşanmış küçük bir kızı var o da hayatıyla ilgili problemleri benimle paylaştı. İki üç aydır iyi anlaşıyoruz ve benim ona karşı bir ilgim oluştu. Bir gün yemek yerken bana "Eğer boşanırsan ve bekar bir kadın olursan seninle ciddi bir yola girmek isterdim ama yanlış anlama öyle bir şey olmazsa da bu şekilde ömrümüzün sonuna kadar arkadaşız zaten" dedi biraz belli etti ilgisini. Boşanmayı ben de istiyordum ama bu beni daha da itti boşanmaya. Yaptığımın aldatma veya yanlış bir yola girme olduğunu düşünmüyorum çünkü onun da dediği gibi şu an zaten birbiriyle iyi anlaşan iki arkadaşız ama boşanırsam bu ilgimiz karşılıklı devam edip güzel bir ciddiyete varabilir, bu bizim fikrimiz. Boşanmalı mıyım?
Evliyim ama hoşlandığım biri var?