Bence dengesiz davranışlar sergiler. Bir vardır bir yoktur. Ya da daha en başından çok hevesli konuşur, evlilik vaatleri yapar. Bu da hiç güvenilir değil bence. Kapasitesiz sen daha tanımadan neden evlilik istersin ki. Ondan ziyade ilgilenmez bence. Burada ilgiden kastım bence niyeti ciddi olan kişi karşıdakinin ailesi, arkadaşları, ilgi alanlarıyla ilgili sorular sorar. Öyle boş muhabbetle günüm şen geçsin kafasında olmaz.
Flört, sevgililik vs ayrimlarini cok dikkate alan biri degilim ve iliskilerin bu kadar kategorize edecek kadar basit yasanmamsi gerekir diye dusunenlerdenim bununla beraber iliskileri fastfoodlastiran her anlayisa da karsiyim. Bir insan ya ciddidir ya degildir , evliligi dusunur veya dusunmez bu kadar basittir esasinda her sey. Ciddi konular konusulmuyorsa ( gelecek beklentisi, tasarruf, cocuk, aileler, egitim, ahlak vs) Belirli konular uzerinde dongude kaliniyorsa, Ailelere konudan bahsedilmemisse. Yuzyuze konulmuyorsa vs. Ciddiyet sifirdir ve ciddi olmayan her seyde zaman kaybidir. Zamani bol olan oyalansin ona da lafimiz yok.
Bunun için bence özel bir harekete veya özel bir anlama şekline gerek yok zaten günümüzdeki insanlar artık bu zihniyete gittiği için insanlar da artık her türlü kendini hazır hissediyor Evet Eskiden olsa zaten böyle şeylerde insanlarda ha deneyimsiz olduğum her için bir anda yakalanabilir de ama şimdi artık herkes böyle konularda temkinliyim yani Ben kimsenin zorla zorlanmayacağını düşünüyorum Çünkü yeni nesil zaten herkesi şu an oyalama peşinde ve Bunun Adına aşk diyorlar
Konuşma sürelerimiz, birbirimize karşı ilgimiz belli eder bunu. Sürekli benden kaçıyor, sorduğumda geçiştirici ve tatmin etmeyen cevaplar veriyorsa deletec işlemini başlatırım kendimce.