LUTFEN CIDDI CEVAPLAR VERELIM?

Arkadaslar merhaba, bundan 2 ay once 4 senelik sevgilim tarafindan terk edildim. Hayatinda zorluklari vardi, issizlik problemleri, kpss calisma sureci, stresi ve bende bunlarda yaninda olmak yerine cocukluk ettim, kavgaci davrandim sacma sebeplere kaprislendim. Bana artik biktigini, surekli kavga cikarmaya ugrastigimi, bizim gelecegimiz icin kpss kazanip para kazanmaya ugrasirken benim hala cocukluk ettigimi, duzelmedigimi soyledi. Her yerden engelledi. Haksiz degil, terk ettigi gun sabaha dek dusundum gercekten cok hak verdim. Devam eden 1 hafta boyunca pisman oldugumu dile getirdim aradim. Samimi soyluyorum cok pismanim laf olsun diye demedim. Boyle seylerden bitmesin iliskimiz dedim. Yine de care etmedi. Kpss den baska bisey dusunmek istemiyorum ben dedi. Bende 2 ay boyunca 1 kez olsun rahatsiz etmedim. Kan kustum kizilcik serbeti ictim ama aramadim. O da engellerimi acmadi hicbir yerden. Annesi hala instagramda arada resimlerimi begeniyor ve beni takip ediyor, whatsapp hikayelerime de bakiyor ama kendisi hala hicbir engeli acmadi. Dun instagram profil fotosunu degismis 2 ay sonra ilk kez ama engeller hala acilmadi. Hic mi ozlemiyor onca zaman boyle kolay mi? Cok ozledim, cok seviyorum, pismanim daha ne diyebilirim ki.
LUTFEN CIDDI CEVAPLAR VERELIM?