CIDDEN TAVSIYENIZE IHTIYACIM VAR LÜTFEN BAKAR MISINIZZ?

Istemedikleri birisiyle sevgili oldum evet haklilardi ama kandırılmıştım sonuçta. ben anneme söyler söylemez sirf babam duyup gelsin diye bağırıp çağırdı sonra babam gelip dövdü beni elimden telefonu aldılar 3 ay dışarı çıkmadim kimseyle konuşamadim zaten bi de tarlaya goturduler her gun sabahin 6sinda kalkip o zor işi yaptim şimdi de okula gidiyorum okul baslarinda yine konustuk onunla ben sonra dayanamadim ayrilik konusmasi yaptim o dünden hazırmış gibiydi hayatimdaki ger sey cok agir geliyordu yurtta kaliyordum o arkadaslarim yazin bir suru sey yasamis haftasonlari gezmeye gidiyorlar aileleri ile sevgi dolu konusuyorlar biliyorim sacma ama o igrenç 3 ayda da surekli aklima gelen fikir bu defa daha baskındı ve ilaclari ayarladim int i har edecektim kurtaramasinlar diye uyumadan once içe cektim o ailemin istemediği kişiye son kez yazıp hesap sormak istedim bu kadar miydi sevgin ben ne bedeller ödedim diye yine manipüle etmis megerse ikna etti beni barişmaya konustuk konuştukça anladim zaten yanlis kisi oldugunu ve baktim ayrilmiyor ben de bi gun aniden engelledim şimdi aile evinden gidiyorum okula sabahin korunde kalkmam gerekiyor evden geç kalkmam gerekiyor ölmek istedim diye bencil dediler annem arkadaslarimla hicbir sey yapmama izin vermiyor cidden ogle arasi disarida yemeye bile ben bunlari haketmiyorum arkadaşlarim da int i har dusundum diye ( kalkismadim bile) beni sattılar gidip bir sürü yalanla şikayet etmisler beni ben naoacagim bu yaşlarim heo bosa gidiyor hicbir şey duzelmiyor
CIDDEN TAVSIYENIZE IHTIYACIM VAR LÜTFEN BAKAR MISINIZZ?