Böyle erkeğe nasıl davranmalı?

4 yıl tanıdığım ve 7 ay sevgili olduğum bir adam var. Ben 22, o 23 yaş. 3 senelik arkadaşlığımız oldu ve bana aşık oldu, uzun zaman sonra şans verdim. Çok iyi ilişkimiz vardı, nişan bile düşünüyorduk. Ona hep sadık oldum, hiç değişmedim, Hep destek oldum. Bizim burada evlenmeden cinsellik yaşanmaz, asker gittikten beri cinselliğin konusunu açmaya başladı. Tabi, onu da anlarım, askerde normal diye düşündüm. Ama sonra her seferinde daha fazlasını istemeye başladı. Ona açık saçık fotoğraf atmamı istedi zaten çok kapalı değil attığım fotolar, ama daha fazlası bana ters ben birini tatmin etmek adına kendimi bu duruma düşürmem. İstediğini yapmayınca soğumaya başladı, eskiden fotoğrafta yüzümü görünce mutlu olurdu, sesimi duyunca, ama şimdi o adam yok karşımda sanki benimle cinsel doyum yaşasın diye sohbet ediyor. Geçen fotoğraf istedi normal foto attım, bana yazmış ki, fotoğrafların hoşuma gitmiyor. Ben de geri aldım, sabah 5’e kadar yazsın diye beklemiştim “gördüğüm muameleye bak, keşke beklemeseydim” yazdım bu sebepten beni her yerden sildi. Mesajlarımı okudu, cevap vermedi. 1 ay önce eski ilişkimi başıma kaktı... askerde diye her şeye tamam diyorum ama bu kadarı da fazla, neticede ben de bir insanım, duygularım var.. Asla üslubumu bozmadım, kötü konuşmadım, hep anlayışla karşıladım. Ama bir adam hele uzaktaysa nasıl bu kadar vurdumduymaz ola bilir? Nasıl kaybetme korkusu yaşamaya bilir? Asker gittikten beri baş harfimi örmüş orada örgüyle, fotoğrafımı kalbinin üzerinde saklıyor, böyle seven biri nasıl böyle davrana bilir? Zaten çok az konuşma mesajlasma şansımız var, o zaman da cinsellik konuşuyor bu hep böyle. Sizce bende bir yanlış var mı? Hiç bir şekilde iletişime geçmiyorum, resmen ortadan kayboldum, bana ulaşamayacak. İyi mi yaptım sizce? Ne yapmam gerekirdi bu durumda? Ayrılmak doğru karar ola bilir mi, pişman eder mi onu?
Güncellemeler
+1 yıl
Hala aramadı. Fırsatı olduğuna eminim, ama aramıyor. Adam kaybetme korkusunu kaybetmiş...
Böyle erkeğe nasıl davranmalı?