Beklenti içinde olmamak. Ve önce insan kendini sevip değer vermeli. Nedenler, sonuçlar, başımıza gelenler. Her ne olursa olsun hayatımız bizim elimizde.
Yalnızlığın formülü yok Kankacığım Hemen söylüyorum gerçekten Hiç Kimseye bulaşma ya caksın tek başına bu hayatı yaşayacaksın en hayırlısı ve en güzeli Çünkü birilerine bulaştın zaman gerçekten ya başına bela alıyorsun ya seni üzüp gidiyor bunun için en mantıklısı insanlardan uzak duracaksın hele ask mi ask denen şeye kesinlikle artık ben inanmıyorum dogru Hayatta aşk var Sevgi var Saygı Var ama şimdiki nesil asbu anlayışları değiştirdiği için İnsanın aşık olası Ne sevesi ne de birine yanaşması geliyor işte bu yüzden yalnızlığın en güzel formülü tek başına takıl hayatını yaşa Çünkü bu zamanda Gerçekten altın anahtar gibi
Icsel bir yolculuk Tum yolculuklar burdan baslar Orda mutluysan o senden cevrene sevenlerine herkese bulasir Bazande koca evrende Modern cagin paradikmasini Yasarsin Buna kisaca anlasilamamak Anlasilamamak diyoruz Bu surec uzun olmamali cunku ruhsal çöküntü yaratiyor
Bunu karsilikli. iliski. eksenine indirgedugimizde de Guven Sadakatsizlik Aldatma Ilk 3. icinde oluyor Erkek cinsiyetçi feodal yapi kadini sucluyor Demiyor ki siddet var Siddet sadece fizilsel degil Cinsel duygusal her alanda
Beni. yalnis anlamazsan samimiyetine binael bu soru ve cevaplar ekseninde duygusal hayatinda birseyler Olumsuzluklar yasiyorsun diye düşünüyorum naçizane olarak
Hayatına mola vermek, kendini sevmek, özeleştiri, ders çıkart, sorular yerine olduğu gibi kabullen, doğru insanı hayatına çağırmayı öğren, pozitif düşün, insanlar hakkında olumlu düşün, saygınlığını yeniden kazan, kendinle zaman geçirmeyi konuşmayı ilgilenmeyi öğren. Narşist olma ama kişiye göre tevazu göster. İnsanların aynası ol. Bunları yaparsan ve yapmayı öğrenirsen zaten seversın yalnızlığı
Farklı düşünmek, hayata daha derin ve naif bakarsan çoğu yüzeysel bakanlar seni anlamaz seninle aynı frekansta titreşmez ve senden uzaklaşırlar... Dürüst ol, içini saflaştır, direk kaçıyolar... (Saf demek salak değildir) İnsanlar saf insanlardan her zaman uzaklaşır... İnsanların beğenisine göre değil kendin olduğunda da yalnızlaşırsın ama kaliteli olursun...
Yalnızlık Allah a mahsustur. Genelde yalnız kalmak isteyen insanlar ya sosyalleşme zorluğu çekenler ya kişilik sorunu olanlar ya da çok üzülmüş kişilerdir