Kişilik & Karakter Size göre yalnızlığın tanımı nedir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Başın sıkıştığında arayacak doğru dürüst kimsenin olmaması mıdır acaba?Rehberimin yıkıklığı.. Size göre yalnızlığın tanımı nedir? Cevapla Nedir Soruları Rehber Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Hiçlik.. boşluk.. acı sadece 1 0 Yorumla
ayna35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 74% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Gerçek yalnızlık, hayatında birilerinin olmaması değil, birilerinin hayatında olamamaktir.. Charles BUKOVSKI... Ama bu senin elinde değil .. 1 0 Yorumla
Bigdadyy Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Basın sikissa bu gördüklerinden başka kimse koşmaz emin ol 2 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı. 2500 kişi var ama sorsan bir iki kişi yardım ederim der 😎 1 0 Yorumla
Niomio Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Günün sonunda kendinle baş başa kalmaktır bence yalnızlık. hesapsız , kitapsız ... 1 0 Yorumla
Althh11 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Rehmenrinde hiç opmazsa Anne ve Babanın ismi var onlar yoksa napayım ben 1000 kişilik rehberi 1 0 Yorumla
DutchConnection Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 823 cevap paylaştı. gecelerdir benim için yalnızlığın tanımı. çünkü sevdiğim herkes uyuyor ben tek başıma sabahlıyorum.. 1 0 Yorumla
BeyazzRuh Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl :/ kimsesiz ve caresizim caresiz diye bir sarki vardi aklima o geldi benim de rehberim de toplasan 10 15 kisi cikar 1 0 Yorumla
u Summerwind Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 591 cevap paylaştı. Bir başına dımdızlak kalmak demek 1 0 Yorumla
Korıdorlar Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ben o duyguyu tarif edemiyorum 1 0 Yorumla
BerkaySimsek95 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 558 cevap paylaştı. rehber ile alakası yok bence ya 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,9b cevap paylaştı. Beni de ekle bari yıkık yıkık gezme 1 0 Yorumla
allerset10mg Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Arkadaşın neden yok? 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Sevilmiyorum demek ki Yorumla allerset10mg +1 yıl İsmin ne? Yorumla Soran +1 yıl Gamze Yorumla allerset10mg +1 yıl Burcun/Yükselenin? Yorumla Soran +1 yıl Yüksekleni bilmiyorum burcum balık da neden sordun Yorumla allerset10mg +1 yıl Merak ettim 2023 yılın nasıl geçti? Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,1b cevap paylaştı. Bu liste fenaymis 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Buna da şükür Yorumla
euehwudhew Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Tahsin dedem 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Evet? Yorumla euehwudhew +1 yıl Tahsin dedem Yorumla Soran +1 yıl Yani? Yorumla euehwudhew +1 yıl Tahsin deḍem Yorumla Soran +1 yıl Anlıyorum Yorumla euehwudhew +1 yıl Benimde tahsin adında bir dedem vardı 1 yıl önce toprağa verdik. Şu an ağlıyorum çok saçmaladım kusura bakma Yorumla Soran +1 yıl Yo hayır Bu arada başın sağ olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Hiçlik.. boşluk.. acı sadece
Gerçek yalnızlık, hayatında birilerinin olmaması değil, birilerinin hayatında olamamaktir.. Charles BUKOVSKI... Ama bu senin elinde değil ..
Basın sikissa bu gördüklerinden başka kimse koşmaz emin ol
2500 kişi var ama sorsan bir iki kişi yardım ederim der 😎
Günün sonunda kendinle baş başa kalmaktır bence yalnızlık. hesapsız , kitapsız ...
Rehmenrinde hiç opmazsa Anne ve Babanın ismi var onlar yoksa napayım ben 1000 kişilik rehberi
gecelerdir benim için yalnızlığın tanımı. çünkü sevdiğim herkes uyuyor ben tek başıma sabahlıyorum..
:/ kimsesiz ve caresizim caresiz diye bir sarki vardi aklima o geldi benim de rehberim de toplasan 10 15 kisi cikar
Bir başına dımdızlak kalmak demek
Ben o duyguyu tarif edemiyorum
rehber ile alakası yok bence ya
Beni de ekle bari yıkık yıkık gezme
Yalnızlık =ben
Yalnız insanlar daima güçlüdür
Arkadaşın neden yok?
Sevilmiyorum demek ki
İsmin ne?
Gamze
Burcun/Yükselenin?
Yüksekleni bilmiyorum burcum balık da neden sordun
Merak ettim 2023 yılın nasıl geçti?
Gene fazla benim bi tek Anam varr
Bu liste fenaymis
Buna da şükür
Tahsin dedem
Evet?
Tahsin dedem
Yani?
Tahsin deḍem
Anlıyorum
Benimde tahsin adında bir dedem vardı 1 yıl önce toprağa verdik. Şu an ağlıyorum çok saçmaladım kusura bakma
Yo hayır
Bu arada başın sağ olsun
şu an KS de takılmak