Sevgilimin gözünü nasıl korkutabilirim?

Evet benim sizlere sorum söyle sevgilim le bir kaç gündür aramız bozuk geç cevap verio çalışo hak veriorum çok yoruluo ama yaziorum cok vok gec saatte yazio arada kahveye gidio kahveye gidiosa yazabilir beni sevdiğinden şüphem yok ama bu hareketleri beni delirtio ben ona misa mesajlar atmaya başladım kızmaya başladı bende ona hayırdır niye böyle davraniosun dedim ben kısa cevap verdiğim için mi dedim evet dedi ee bidaha yazmam ama sende benim sana soylememi bekliosun bana kız dedim tepki ver dedim bana yazdığı şu benim bu aralar sana kısa yazdığın için sana kızacak yanım yok dedi bende nasıl kızacak yanın yok ne oldu soylede biliyim dedim bana bunu yazdı Bu aralar bayram var köyde çok iş var iş yerinde çok iş var bayram tatili yok yani çalışırken bayılmazsam çok iyi zaten sen konuşmak istemediğin zaman kısa mesaj atıyorsun başka zaman değil dedi konuşmak istemedigim için değil anlık oluo niye istemeyeyim sen beni biliosun zaten o an iyisem yaziorum ama uykulu oldummu böyleyim aklina öyle şeyler gelmesin sende haklısın yorgunsun kapattım konuyu kısa cevap yazmam birdaha seni çok seviorum allah sana güç kuvvet versin ıyiki benimsin seni oka dar çok seviorum ki sensiz kalamayacak kadar çok nezmn müsait olursun Ozmn yazarsın bana dedim yazdığı şey ben işten çıktım evdeyim o kadar şey yazdım yani naporsum dedi bugünde kötü dedim bayram nedeniyle temizlik yaptım kloraktan zehirlendim dedim bana bunu yazdı Ya sen geçen senede kloraktan zehirlenmiştin annene söyle senin eline klorağı bir daha vermesin dedi bende cevaben bunu yazdım Hemen anneme söyledim tabiii dedi murat dediyse tamam bidaha vermiyorum dedi oldumu dedim ona oda bana Çok güzel oldu ben yatıyorum iyi geceler dedi ya LUTFEN BANA YARDIM EDIN ONA ÖYLE BISI YAZMALIYIMKI BENI KAYBETMEKTEN KORKSUN BANA 3 4 GÜN ONCEDEN NASIL DAVRANIOSA öyle DAVRANSIN BANA GUNAYDIN PRENSES FAKAN DIODU VE BIZIM BAYRAMDAN SOMRA ISTEMEMEMIZ OLUCAK YSAA LÜTFEN SIZCE NE YAZRSAM BANA ESKISI GIBI DAVRANIR ya da DERS ALÇAĞI bisi lütfen
Sevgilimin gözünü nasıl korkutabilirim?