Sevgilim şu an çok çıkmaz da ve elimden hicbir sey gelmiyor?

Erkek arkadaşimla 4 yıldır birlikteyiz. 2 sene oncr çok büyük bir yalanini yakaladim. Baska bir sehirde muhendislik okudugunu biliyordum. Ancak 2 yillik bir bolum okuyormus. Ben baska bir sehide okuyorum. Bu yalandan oturu de yalan yalani dogurdugu icin baska yalanlarini gordum. Ama bir sekilde atlattik. Ve benim icin ne okudugu onemli degil. Asıl sorun şu ki, ailesini abisi gecindiriyordu. Babasi ise yaramaz tembelin teki. Ve abisi yakinlarda evlenecek. Kendisini de mezun olup calisacaklar diye biliyorlar... Bu yalanlarin sebepleri, bunalimlar buhranlar vs. Uzun uzadiya yazip basinizi agritmak istemiyorum. Kendisini bolumu birakip en bastan hazirlanacagim dedirtip evine geri yollatmistim, bu sene. Ailesi de kabul etmisti. Ve bu sene planda degisiklik olup abisi evlenecegi icin kendisinden mezun olup oyle devam etmesini istiyorlar. Su an hic okunmamis bir okul ve ailesine bakma yuku icinde. Ve benim kelimelerim, desteklerim bitmis durumda. Nasil yardim edecegimi bilmiyorum. Ve ben 2021 yazinda mezun olacagim. Mezun olduktan sonra planimiz ailesine daha fazla yuk olmadan benin okutmamdi. Ancak isler sarpa sardi. Su an ne yapsam bilemiyorum. Farkli goruslere ihtiyacim var.
Sevgilim şu an çok çıkmaz da ve elimden hicbir sey gelmiyor?