Sevdiğim kızla nasıl barışırım?

Merhaba arkadaslar bundan 3 ay önce her saniye konustugum ama şu 3 haftadir nerdeyse hic konusmadigim ve ayni zamanda ona asik oldugum bir kiz var neyse arkadaslr bu kızla ilk baslrda cok iyi anlasiyoduk hatta facede 37 bin mesaj var o kadar samimiydik tabi arada tartistigimz flnda oldu ama tekrar baristik ayni okuldayiz bu kizla ve kendisine ilk baktigim andan beri asigim ve gun gectikte sevgim artiyor arkdslr bu 2 hafta önce eski sevgilisyle barismisti sonra konusckmisin artik dedim bilmem dedi peki konusmak istiyomusun dedim istemiyorum dedi 1 hafta surdu eski sevgilisiyle iliskisi tekrar ayrildilar. Neyse sonra 2 gun once ben buna konusmk istemiyomusun diye tekrar sordum yine istemiyorum dedi bende facesinden takip edilenler bolumune baktim eski sevgilisini eklemis sonra ne oldu bilmiyorum tabi bizde bu sirada konusmuyoruz ertesi gun tekrar baktim arkadaslar bolumunde eski sevgilisi yok silmis galiba eski sevgilisini engellemis de olabilir arkadaslar simdi ne yapcam bilmiyorum unutmayi denedim ama olmuyor cunku cok seviyorum ondan baska bir kiza bakamiyorum ondan baskasi gozume batmiyor ve hic bir kiz ondan daha guzel gorunmuyor gozumde onu kaybetmek istemiyorum ne yapayım şimdi bana biraz akıl verin lutfen :/
Sevdiğim kızla nasıl barışırım?