birini seviyorsan onu herşeyden sakınırsın, üzülmesini kötü olmasını istemezsin, o ağladığında göz yaşları senin kalbine akar, hayatına aldığın kişi bile isteye seni üzüyor ve bu canını acıtıyorsa yanına değil karşında olmuştur artık... kendi bildiğini yapıyorsa bana ihtiyacı yoktur yani tek devam edebilir
Hayatıma sürekli birilerini alan ve onları belleğime, yüreğime kazıyan biri değilim. Çok düşünür, eler öyle hayatıma dahil ederim. Hayatıma giren insanın bunları yapmayacağından emin olduğum için zaten hayatımdadır. Kimse üzüleceğini bile bile ilişki içine girmez ve girmek istemez.Olası durumda bir iki defa ikaz ederim. Eğer süreklilik hali varsa yolları ayırırım. Son ilişkimde olduğu gibi. (sonradan bazen insanlar olumsuz gelişim gösterebilir)
Bu durum karşımdaki kişinin narsist bir eğilimde olduğunun göstergesidir. Israrcılığı ise bir düzelme ve değişimin olmayacağı kişinin kendine dönük kritik ve eleştiri yapmadığının göstergesidir. Devam etmek daha büyük sorunlara ve acılara neden olabilir.
Önce neden yaptığını çözmeye çalışırım. Eğer olmuyorsa direkt ayrılırım. Kimse benden kıymetli değil. Bunu bencillik olarak algılamayın. Ben kendimi düşünmezsem kimse beni düşünmez. ;)