Adam üniversitede profesör 2 karısından da birer çocuğu var. ben de 35 yaşındayım bir çocukla boşandım. ev kzııyım. adam 45 yaşında. duyduğıma göre cinsel yönden sorunları varmış. bir de karılarına ilgi sevgi göstermiyormuş.
Ama bana diyor ki 2si de cazgır sorunlıydu. ikisi de adanalı olduğu için anlaşamamış. ne dersiniz tanımalı mıyım?
Ama bana diyor ki 2si de cazgır sorunlıydu. ikisi de adanalı olduğu için anlaşamamış. ne dersiniz tanımalı mıyım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
2 kere boşanmış bir insan ile mutluluğu yakalamak olası ama bir o kadar da olası değil diye düşünüyorum. Olası olarak değerlendirmemin nedeni gerçekte karşısına çıkan insanların dediği gibi cazgır ve sorunlu insanlar olmasının olası olması. Böyle bir durumda bir kişi ne kadar iyi olursa olsun karşısına çıkan insanlar sorunlu olduğu için mutsuz olması ve boşanmış olması olası. Ancak mutluluğu yakalamanın olası olmamasının nedeni de bu kişinin geçimsiz olması olasılığı.
Bir insan istediği akademik seviyeye gelsin eğer iyi huylu ve anlaşılabilir birisi değilse evlenip boşanma ve mutsuz olma olasılığı fazladır. Tabii ki cinsel sorunlarında problemleri arttırma olasılığının fazla olması mümkün. Tabii ki bu cinsel sorunların neler olduğu önemli.
Bir erkek cinsel sorunları varsa evlenmeyi peki tercih etmeyebilir ama evlendiği halde bunlar varsa evliliği etkiler. Zaten evlilikte cinsellik önemli olduğu için bu sorunun ne olduğu evliliği ne kadar etkilediği önemli diye düşünüyorum. Bu yüzden ön yargılı davranmak yerine sorunlarının neler olduğunu eski eşlerinden neden ayrıldığını karşılıklı oturup konuşarak öğrenmek önemli diye düşünüyorum. Ön yargılı olmamakta fayda var.
Merhabalar. peki diyelim ki evlendim bu adamla 2 çocuk var arkasında mutlaka onlardan geri planda olacağım. adamın önceliği çocukları olacak