Sorun benden kaynaklı 4 yıldır çocuğumuz olmadı. Her yolu denedik. Doktorlarda artık ümit yok dedi. Eşim bana sürekli sen kadın mısın? Çocuk doğurmayana dişiye kadın denmez, dense de yarım kadındır gibi sözler kullandı. Onurum çok incindi. Bana boşanma davası açacağını da söyledi. Bu saatten sonra ne yapabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Böyle birine çocuk doğurmayı bırak çorap bile verilmez kucağına, böyle bir babaya sahip olacağına hiç olmasın daha iyi. Boşa o hanzoyu ve kendine vakit ayır. Allah senin için daha iyisini karşına çıkarır. Tıbbı yöntemler ilk denenecek şey tabiki bilim hurafelerden daha üstündür. Maneviyata yönelme vakti artık. Youtube a gir ve yıllar sonra çocuğu olan tipler vb. Şeyleri arat. Bu durumu yaşayan ne ilk ne son kadınsın. Evet KADINSIN.ÇOCUK DOĞURSANDA DOĞURMASANDA SEN MÜKEMMEL BİR KADINSIN. Sev kendini o barzodan kurtul
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba,
Üzülmeyin bu sizin suçunuz değil ki eşiniz tamamen yanlış sözler söylemiş size, umarım özür diler ve gönlünü alır.
Allah nasip ederse çocuğu olur insanın ayrıca imtihan dünyasındayız bunu unutmayalım, bu sizin imtihanınız olabilir.
Çaba ve mücadele insandan ama takdir onun, tatlı canınızı sıkmayın bu yüzden.
Daima kendinize sımsıkı sarılın, sizin size ihtiyacınız olsun.
Dertler Allah'ın cezası olarak görülmemeli, her şey bizler için.
Sabırla dua ile ona sığının, her karanlığın sonunda bir aydınlık vardır.
Umudunuzu kaybetmeyin, umudu olmayanın yaşam enerjisi olmaz.
Gül bahçesine girmek isteyen, dikene razı olacak.
Bütün kapılar kapansa bile o sana kimsenin bilmediği yepyeni kapılar açar, göremiyorsun diye açılmadı sanma yeter ki dimdik ayakta dur.
Hakkınız da en güzeli değil, en hayırlısı olsun.
Sağlıcakla kalın sizi emanetleri kaybolmayan, Allah'a emanet ediyorum.00 Yorumla
+1 yılÇocuğunun olmaması senin suçun değildir herhalde, kendini kısırlaştırmamışsındır herhalde.
Fakat o da haksız değil, bir kadınla evleniyorsun ve çocuğu olmuyor.
Eğer şu olaydı:
-Çocuğunun olmadığını bilirdi, seni öyle kabul ederdi öyle evlenirdi. O zaman söz söylemeye hakkı olmazdı.
Boşanma davasını açmakta haklı, herkes çocuk sahibi olmayı hakeder;
fakat sana hakaret etmeye hakkı yoktur.
Sana gelince, tüp bebek veya taşıyıcı anne (annenin yumurtası babanın spermi alınır, taşıyıcı annenin karnına koyulur.) yapma imkanın var mı?00 Yorumla
Evlendiği kadına bunları söyleyene de adam denmez. Kendisi bırak yarımı çeyrek adam değilmiş. Sen elinden geleni yaptıysan için rahat olsun. Bebek konusunda da umudunu yitirme hiç belli olmaz. Sadece hayatına seni olduğun gibi seven insanları al ve mutlu olmaya bak
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
76Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. kendi yoluna bak, öyle birinden çocuğun olmasın zaten..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler daha ne kadar şaşırtabilir diyorum hergün başka bir çeşit şiddet uyguluyorlar. Cahil ve yobaz birisiyle berabersin kendinin çocuğu olmazsa yarım erkek mi oluyormuş? Bunu ona bir sor bakalım. Kız bunla devam edersen kendine saygın yoktur artık boşan. Sktrsn gitsin. Ne erkekler var kimisi çocuğu olmadığı için karısına kol kanat gerer sahiplenir kimiside böyle şerefsizce davranır. Boşanmazsan sonun iyi değil. Yakında kumayı getirir bu habern olsn
30 Yorumla
+1 yılBunu diyen bir adamla evli kalmanız absürt olur zaten..
Sizin için mücadele etmeyen sizin için çabalamayan sizi sırf doğurasınız diye evlenen bir adama adam denmez...
Kendisi yarım adam bile değil adamcık..
boşanmanız en sağlıklı olacaktır20 YorumlaHayattaki tek amacı cinsellik ve çocuk olan biri. Daha sana saygı duymayı durumu kabullenip her şeyin üstesinden beraber gelmeyi öğrenememiş. Kendini bu aşamada olgunlaştıramamış toksik herifin teki. Bırak ayrılsın. Onurunu incittirme. Kimse senden daha önemli değil.
22 Yorumla- +1 yıl
Hatta boşanma davasını kocasından önce o açsın. Kendine saygısı olmayan birinin yanında 1 sn bile durmasın gerekirse boşanma sürecinde gitsin ailesinin yanında kalsın ama o adamın yanında asla. Adamın kullandığı laflara bak. Aynı sorun onda olsaydı eminim kadın ona bu incitici lafları söylemezdi
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİşte her erkek erkek olmuyor, Sorun kendisinde olsa ne olacaktı. Kişinin isteği haricinde bir olay bu, Çocuk olup olmayacağını nereden bileceksin. Her şey çocuk değil aslında sevgi olduktan sonra mutlu bir beraberlik olur ama, o eşin ile bu durumda yaşamaya değmez. Çocuğu olacak biri ile evlensin. Sen hiç bir şey yapma sana nafakasını ödesin ayrıl zorla olmaz zaten.
Hastalığı sen kendin yaratmıyorsun.10 Yorumla
+1 yılAblacım çocuk evin neşe kaynağı, huzurudur. Ama Rabbim size o duyguyu nasip etmemişse vardır elbette bir bildiği. Eşiniz sizin kadınlığınıza laf ediyor da kusura bakmayın ama eşiniz ne kadar adam? Bence psikolojik şiddet uyguluyor eşiniz size bu durumu kimse kabullenemez.
10 Yorumla
+1 yılAmmada acımasız vicdansız bir adammış. insanlar sevdikleri için evlenirler cocukta o evliliğin meyvası olur ama bazen evlenen insanların cocukları olmayabılıyor bu ilk siz değilsiniz ve ve budurumda olan her çift bosanmıyor boyle davranmıyor işte orada gerçek aşk sevgi ortaya cıkıyor bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı. Benim hayat anlayışıma göre insanlar hayatı paylaşmak için evlenir yaşamlarını birleştirmek için. Çocuk bunun ekstra olarak bir köşesindedir. Eğer isterseniz karşılıklı olarak saygı duyulur, istemeseniz de karşılıklı olarak saygı duyulur, isteseniz ve olmazsa da destek olunur. Her şeyde bir hayır vardır belki sen böyle bir şey diyen adam hakkında yeni bir fikre sahip oldun. Her şeyde hayır vardır. Sen güzel kalbini üzme. Senin kadınlığın çocuk vermen demek değil.
00 Yorumlabana kalırsa eşiniz bu konuda bungunlukla bir takım laf lar söylemiş olabilir... en azından boşanacaksanız da , bu boşanmayı anlaşmalı olarak doğru düzgün bitiriniz... Esasında eşiniz sizi çocuk için bir obje görüyor... demekki gerçekten sevmiyor... bunu anladığınızda herşey daha güzel olucaktır.. Lütfen Mutlu kalınız... hayata gülümseyin ki size gülümsesin...
00 Yorumlamerhaba çok üzülerek okudum eşinçok cahil bir varlıkmış keşke hiç onu tanımasaydın senin şansızlığın çocuk olmamsı değil onunla evlemeye karar vermiş olman bence böyle değersiz bir için asla üzülme ve çok zman kaybetmeden terketonu dar beyinli insandan sana zarar gelir
21 Yorumla
+1 yılgeri zelakı eşin varmış. çok mu aradın o sığırı. çocuk olmuyor diye eşiyle yatmayan adam erkekmidir. kendisi kısır olsa ne yapacaktı peki. kökünden mi kesecekti
10 YorumlaBir kadin olarak sizi cok iyi anliyorum uzuntunuzu paylasiyorum ancak ayni problemi yaşayan erkek de olabilirdi.18 sene sonra ansizin anne olani da biliyorum bu bir eksiklik degildir imtihandir, Allah kolaylastirsin o teselli etsin sizi.😌
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılsana böyle davranan bir insan verdiği sözü tutmayan insandır. sonuçta bu yola "iyi günde kötü günde " diye çıkılır. kötü gününde böyle yapacaksa varsın hayatından çıksın gitsin. Sende kendine değer veren biriyle hayatını kurarsın bulursan.
10 Yorumla
+1 yılO gerzek adamdan boşan.
O ne demek sen yarim kadınsın filan o herifin donuna kadar herseyini alıp boşan20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı.
+1 yıleşin de çok aptalmış seni öyle azarlamaya ve aşağılamaya hakkı yok onda bir sıkıntı çıksa kötürüm olsa sakat kalsa sen ona destek olurdun
yapacak bir şey yok çok üzüldüm yazacak bir şey bulamıyorum
Allaha emanet ol00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılU saaten sonra hayatina onune bak
seni ureme araci olan birini degil
birey olarak sevecek birini bul
ve mutlu ol
mutlu olmak icin birineee ihtiyqcin yok ama sen bilirein3))
o beyinsizede sen dava ac00 Yorumla
+1 yılSen varya Allahon sevgili kuluymuşsun ki böyle bir adamoa cocuk nasip etmemiş sana.. Bırak boşan gitsin..!
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKusura bakma ama tam hödükmüş kocan. Allah'ın takdiri bu olmuyorsa olmuyordur. Ne demek sen nasıl kadınsın? Bırak bosanin gitsin sana değer veren insanlarla beraber yasa hayatını. Bu tip zihniyette insanlar uzak olsun senden
30 YorumlaBelki çocuğunuz olmaması sizin için hayırlıdır ama bu şekilde seni kıramaz bu hakla mutlu olamaz o
Boşan ailenle aran iyi ise yanına git üni bitir ise gir hayatını yaşa birilerine ilham ol10 YorumlaHakaretten sen ac davayı vur kicina tekmeyi git hayatini yasa çalış gez toz öyle bir andavalla ömür mu gecireceksin
12 Yorumla
Soran+1 yılKanıtım yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılMerhabalar. Bu konuda muzdarip olmuş ve sonra bebek sahibi olmuş çok insan biliyorum. Sorunun ne olduğunu öğrenebilirsem belki size de faydası olacak bir çözüm yolu tavsiye edebilirim. Yalnız cidden gerçek bir çözümden bahsediyorum. Kabul ederseniz gizliden çıkayım.
00 YorumlaBoşanıp hayatına bakacaksın ne yapacaksın. Kusur onda da olabilirdi. Bakalım sana bunca hakaretten sonra tadabilecek mi o evlat sevgisini..
20 Yorumla
+1 yıleşin tam bir canım. kilo fazlan var mı? varsa onu verecek şekilde saglıklı besinlerle beslen çocugun er geç olur. mutlaka metabolik bi sorun vardır sende
00 Yorumla4 yıl kısa bir süre ve hanginizden dolayı bebek olmuyor hadi onuda geçtim tedavisi var yahu nebu acele 10 yıl bekleyip çocuğu olanlar oldu az sabır yahu.
00 Yorumla
+1 yılSizin ve eşinizin dini inanç durumunu bilemem ancak bir de işinin ehli bir hocaya başvurun çevremde bu şekilde yıllarca çocuğu olmayan ve hocaya giderek çocuk sahibi olan insanlar var belki de geçmiş dönemde size de yapılan bir etki olayı vardır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bir dakika dahi düşünmeden boşanmalısın.
Kuluçka makinesi değil bir kadınsın, bunu anlamayacak kadar cahil biriyle boşanmak değil evlenmek hatadır.00 Yorumla
+1 yılBoşan tabii ki bu kadar saygısız adamı nerden buldun çok aramış olamazsın. Boşanmak isteyebilir ama bu sözleri söylemeye hakkı yok
10 Yorumla
+1 yılKocan olacak o kişi sana bu sözleri söyledikten sonra sen açmalıydın o davayı. Çocuk için mi evlenmiş seninle?
10 Yorumla
+1 yılIkiniz içinde zor bir durum ama böyle olmasını sende istemezsin ki nasip değilmiş demek ki olmadı sen iyi düşün ona göre kendin karar ver bir yuvanın yıkılması kolay değil sen burdakilere bakma bekara karı boşamak kolay demişler
10 YorumlaBu saatten sonra senin boşanmam en mantıklısı... hiçbir şekilde huzurlu bir ilişki yaşamazsın.. Seks olmadan evlilik mi olur... Bir ömür geçer mi ya
Ikinci konu eşin çok cahilll seni suçlaması komedi10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir zihniyet ile.. zaten birlikte devam etmen Kendi sağlığın için iyi bir sonuç çıkarmaz
20 Yorumla
+1 yılYuh ya bir kadına bu yapılır mı böyle denir mi hayret bjsey ya. Bosan ondan çocuk istemeyen biriyle beraber olursun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 885 cevap paylaştı. Cocuk guzel ama sevgi ask olmadan covuk olsada degismez mutlu ol kimseyi takma olmuyorsa kismetinde yoktur bunun icin ayrilmamali kopmamali insanlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılayrılacaksın.. ekonomik olarak özgürlüğün varsa bencede ayrıl. seni sevmiyor.. yakında eve karı falanda atar...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo kocanın afadersin ama beynini s*keyim. zaten üzgünsünüz seni neden üzüyor şer*fsiz. erkek mi lan o böyle konuşuyor. bu dönemde birbirinize destek olmanız lazım.
10 YorumlaYazık valla sana. Bunca yılını davarın birinle geçirmişsin.
10 Yorumla
+1 yılhayatını yaşa..
böyle bir 'adama' çocuk versen de , başka yerden takacaktı..10 Yorumla
+1 yılBoşanma davası + tazminat davası aç. Ne olursa olsun hakaret edemez mnk evlâdı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 505 cevap paylaştı. Hastalıgın derdin ney söle bana. Cok kadı. Dogurdu bitkisel ilaclarla. Hastalıgın adı lazım?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Boşanin we hayatinizi yasayin , bu sizin suçunuz degil, yol arkadasiniz tam bir kazmaymis
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kişiliksiz biriymiş acaba sorun onda olsa idi hiç dusundu mu
00 YorumlaSeninle sırf bir çocuk için beraber olacak olan erkekten hayır gelmez zaten boşa gitsin.
00 Yorumla
+1 yılBence mutlu bir şekilde hayatına devam et ve güçlü ol unutma sen bir kadınsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu sozleri tekrar soylet ve o sirada kayda al. Sana baya baya hakaret etsin birak. Sonra da mahkemede hakime sun ve tazminat davasi ac ;) gorsun o hayvan da gununu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 692 cevap paylaştı. Böyle diyen kişiyi sizde boşverin
Evlilik iyi günde kötü günde biribirinin yanında olmaktadır.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 540 cevap paylaştı.
+1 yılHayatına devam edeceksin üzme tatlı canını değer siz erkek icin peşinden koşmaya degmez
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBoşan sen de. Soytarı adam. Kadınlık çocuk doğurmakla mı oluyor sadece?
00 Yorumla Eşin bilmiyorum da üzüntüden ne dediğini bilmiyor bence ama çok vicdansız biriymiş gibi
00 YorumlaEşin kendini bilmez pislik biri seni sevse bunu yapmaz senin uğruna varsın çocuk olmasın der bu aksine hakarete varan laflar ediyor
00 YorumlaKocanın zihniyetini s... m verende allah vermeyende allah
00 Yorumla
+1 yılİyi de belki ondan dolayı olmuyor niye boyle düsünmuyor?
00 YorumlaBöyle bir adamla olman ayıp birkere sen isteyerekmi yapıyorsun sanki saçmalamasın bu geri zihniyetle olmaz.
00 Yorumla
+1 yılbence sen haklısın emin ol bu durum düzgün birine denk gelse kadına bu terbiyesizliği asla yapmazdı sanırım hayırlı bir durum olacak sizin için ne yani çocuk olmayınca sen baş tacı olamıyor musun yazık bu erkekler yüzünden değersiz erkek oluyoruz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBunu söylediyse hiç o evde durma kardesim Hersey nasip kısmettir
Umudunu asla yitirme00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin bir hayvan sen böyle bir adamı sectiğin için daha bir hayvansın. Cocuk doğurmaya dişiye kadın denmezmis bide bunu söylemesine izin veriyorsun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. ALLAH yardımcınız olsun..Ümidi kesmeyin. İlla çocuk olsun diye bir kadınla evlenilmez sevmek benimsemek lazım
00 Yorumla
+1 yılZaten eşinin, duygusuz ve aşağılık bir karakteri varmış... Seni desteklemesi gerekirken, neler söylemiş... Sakın üzülme... Hakkında hayırlısı olsun...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç düşünme boşan o hödükten. Sana saygısı bile yok
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin için sıkıntılı bir dönem olacak dikkat et moralini bozma psikolojik olarak etkileyecek seni psikolojik yardım almak istersen ya da tavsiye yardımcı olmak isterim yorum atarsan yardımcı olurum
00 YorumlaZorlamanın alemi yok demek sevgi yok amaç var sadece
00 Yorumla- Devamını Gör (46)
Devamını Gör(91)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 4 yıldır çocuğumuz olmuyor eşim benle artık beraber olamayacağını söyledi. Bu saatten sonra ne yapmamı önerirsiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım