Bir insan ilişki istemiyorsa, kendince prensipleri varsa ve bunu aşmak için uğraşmıyorsa memnunsa tavlayamazsın. Hani derler ya ağzınla kuş tutsan mevzusu gibi aynı. Erkek ilişki istemiyorsa aynı şekilde kadın da öyle tabi, hiçbir şekilde zorluğunu aşamazsın. O istemedikçe ne yaparsan yap...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılNereden başlasam bilemedim. Zor erkekle uğraşma ya, tavlanmaz.
Ben de böyle bir değişik tiple karşılaştım ve ben de dahil hiçbir kıza yüz vermeyen bir tipti. İnat ettim 3 yıl uğraştım, hiç oralı olmadı. Ne sürprizler yaptım, ne hediyeler verdim yine de bir kez deneyebiliriz demedi. Ama hoşuna gidiyordu. Tek dediği " Ben bu işlerle uğraşmıyorum." Beni beğendiğini dahi söylemiş arkadaşıma ama gel gör ki zor erkek sözde. 😐 Ben de vazgeçtim ya peşinden ne koşacağım. 3 yıl az mı sanki?
Sana tavsiyem, gerçi böyle bir durumda tavsiyelerim pek sağlıklı olmaz ama gene de dinle.
Benim gibi asla peşinden koşma ama ihmal de etme. Önce yakınlık göster, huyuna git sonra birden uzaklaş ki seni merak etsin. Mesela benimki hiç yazmazdı bana. Bir gün çiçek fotoğrafı paylaştım (bana bir erkek arkadaşım tarafından verilen) saniyesinde yazdı. Bu tür şeylerle ilgisini çekmeyi başar. Neyi sever bilmediğim için pek örnek veremeyeceğim ama sen bilirsin.
Onsuz da yaşayabileceğini göster ona. Erkek arkadaşlarınla fotoğraf çekip paylaşadabilirsin. Eğer önceden ilgisini ufacık da çekmeyi başardıysan, daha da ilgili olur.07 Yorumla
Soran+1 yılYaaa o kadar ugrasmissin yazmissin teşekkür ederim 😊 üzüldüm senin adına ama hayırlısı buymuş 😊 bizim olaya gelince yazmiuo değil yazıyo hani müsait olunca ama arkadaş olarak hep muhabbet ilerliyor ki okulda da öyle iki yakin arkadastik
- +1 yıl
Biliyor mu onu sevdiğini?
Soran+1 yılHayır yani arkadaşım ağzını aradı yok olamaz demiş ama bı defa da olur hayırlısı muhabbetine getirmisti
- +1 yıl
Bir kere de sen ağzını arasan iyi olmaz mı?
Soran+1 yılNe desem mesela
- +1 yıl
Bu konuları aç mesela. Sen neden yalnızsın ya, bak zaman da geçiyor tarzında.
Soran+1 yılAyyy tamam 🤭
+1 yılYani benimde böyle bir anım var. Çocukluk arkadaşım işte ilkokuldan beri birbirimizi seviyoruz falan sonra o bana garip davranmaya başladı. Ben ona iyi davranmaya başladım. Bu aralar acayip garip davranıyor. Oğlanlarla alakalı ne dersem bir pür dikkat dinliyor felan. Geçen başka bir ortak arkadaşımız bizi sevgili zanetti. Birseyler saçmaladı duymalıydınız.
Neyse sadede gelelim onun beni sevdiğini anladım ama ben ona başka bir oğlanı sevdiğimi anlattım. Yani alfa erkek isterse alır. Sen tavlamaya çalışma. Ben ne kadar uzaklaştıysam o o kadar yakınlaşmak istedi.02 Yorumla
Soran+1 yılAnladım çok teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Rica ederim ♥️
+1 yılBir erkeği etkilemenin en önemli yollarından biride konuşurken onun gözlerinin içine bakmaktır. Şaka değil gerçekten de öyle. Erkekler için bu çok önemli. Bu hem onu önemsediğinizi ve değer verdiğinizi hem de ondan bir şey saklamadığımızı hissettirecektir.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Zor erkek yoktur, yeterince güzel olmayan kadın vardir şldlsl
Güzele hayır demezler10 Yorumla
+1 yılOna zor ya da kolay değil de şöyle desek daha mantıklı olur ağırbaşlı bir erkek veya kadın nasıl tavlanır şöyle söyleyeyim ağırbaşlılık demek bir insanın zaten bir toplum içinde Nasıl davranması gerektiğini bilen oturmasını kalkmasını bilen her türlü onun içinde doğruyu yanlışı bilen yani olması gereken bir insan profil Demir ve günümüzde böyle insanları bulmak zor olduğu kadar tavlaması da bir o kadar zordur emin olabilirsin yani Normal şartlarda Tabii şunu söylemek istiyorum böyle insanlar kolay tavlanmaz ama karşıdaki insan zekası ile onu çok güzel etkileyebilir Çünkü böyle insanlar zekaya bakar basit insanlar ise fiziğe ona buna bakar ya da tipe Tamam tipi önemli ama o basit insanlar dediğimiz insanlar için bu 1. Sıradadır
20 YorumlaKimse Zor Değildir. Anahtar Gibidir, Doğru Anahtarı Olan Her Kapı Açılır. Mesela Bir Erkeği Etkilemek İçin Sizler Genelde Yüzlerinize Tonlarca Makyaj Yaparsınız. Buna Gerek Yok, Bazılarınızın Bir Gülüşüne Düşebiliyoruz. Haa Birde Yapmaman Gerekeni Söyleyeyim, Etkileyeceğim Diye Dişiliğini Kullanıp Kişiliğinizden Olmayın. Aksi Halde Karakterinizden Ve Öteki Dünyanızdan Olmayın.
63 Yorumla
Soran+1 yılÇok şükür o kadar da düşmedim 😂
Soran+1 yılAmin 😊
ben kaderciyim ya biraz.
kaderinde varsa eninde sonunda sana gelir yoksa da eğer zorlayıp başkasının kaderini bozmayın ya
sonra optikte kaydırma yapmış gibi herkes başkasına kayıyor sonuç mutsuz evlilikler havada uçuşan boşanmalar.
takıntılı davranmayın lütfen kimseye ruh hastası gibi.
neyse işte öyle çok şey yapma kendin ol severse sever sevmezse başkası sever11 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel konusmussin teşekkür ederim böyle davrancam artık
+1 yılBunu senin daha iyi bilmen lazım. Sevdiği - sevmediği, hobileri - ilgi alanları nasıl karakterlerden hoşlanıp - hoşlanmadığı gibi şeyleri bilip ona göre davranman uygun olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊
+1 yılBedenimle ancak zevk verirsin oda heves edilirsen, ama etkilemek için ona yakın olduğunu hissettir.
Anladığını , neyle mutlu olduğunu neleri sevdiğini onu o an aklında yer edeceğin yakinliklar neler olur bil00 Yorumla
+1 yılZor kadın ya da erkek olmaz sadece ya daha önce den hasar almışlardır oyüzden temkinli ilerliyorlardır ya da ergenlikten çıkamamışlardır. Dürüst insanlar için zor kişi yok zaten
00 YorumlaZor erkek yoktur eger karşındaki erkeğe güzel geliyosan ve onunla ilgilenen biri yoksa. Tabi bazı kriterlere uygun olman lazım güzel bir kadın her istediği erkeği elde eder ilişki nereye varır nereye gider onu bilemem tabi
00 YorumlaUğraşmamanı tavsiye ederim söyle varsa var yoksa yok maceraya hiç gerek yok çabalayıp üzülmek falan salla gitsin
10 Yorumlazorsa sana zordur. Tavlayamazsın. İnsan sevdiğine zor olmuyor. Bilerek taktik olarak yapıyorsa uzak dur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşınsa direk söyle bekleme konuyu direk aç hoşlandığın biri var mı de sonra söyle senden hoşlanıyorum de gitsin
00 Yorumla
+1 yılAllah korusun inşallah öyle durum yaşamam sonuçta o insanı kaybetmekte var bu durumda.
07 Yorumla
Soran+1 yılAmin
- +1 yıl
Onun da size ilgisi varsa açılın olmadı
Soran+1 yılVar mı yok mu bilmiyorum ki
Soran+1 yılBı olumlu bı olumsuz
- +1 yıl
Sorun sizde beğendiği biri var mı gibisinden?
Soran+1 yılSormuştum bı ara vaktim mi var o işlere gibisine getirdi
- +1 yıl
Anladım inşallah hayırlısı olur hakkınızda.
+1 yılzor erkek diye bir şey yok bacım. istemeyen ya da senden hiç hoşlanmayan erkek var. azıcık hoşlanma ihtimali varsa zaten hemen hazırda bekliyor olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 505 cevap paylaştı. Ustune dusecen durmadan beklemedigi anda yazacan hem vazgecek gibi hem kalcak gibi konusucan ama asla susmacan sustgun an kaybetmeye baslamısımdır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZormuş gibi gösteriyo kendini kimse zor değildir her erkeğin aklında potansiyel sevgili adayları vardır kesin... Bu konulardan uzak diye bişey yok iki aşk filmi izlet canlanır o ruh tekrardan.
02 Yorumla
Soran+1 yılUzaktayız
Cevap sahibi+1 yılUzaksa sıkıntı
+1 yılZor erkek diye birşey yoktur anca batı da olur. Burada *mı olan kazanır
10 Yorumla
+1 yılO sana ilgi duymadığı sürece asla ama asla tavlanmıyorlar.
00 Yorumla
+1 yılBelki tavlanmak istemiyordur. Bunu da göz önüne al.
00 Yorumlaerkeklerde genel olarak içinde vardır bişeyler genelde sadece cinsellik anlamında demiyorum yani yakına rkadaşı ile evlenme hayali kuran çook erkek tanıdığım var hifif hafif alıştırabilirsin ya da birden ı kissed my bf tarzı birşey yapabilirsin
05 Yorumla
Soran+1 yılAlıştırmak derken açar mısın biraz
Soran+1 yılYan yana değiliz ki uzak mesafe
- +1 yıl
telefondan da cilve tarzı konuşmalar olabilir bence Gün içerisinde ona resim yolla. Bu konuda ciddiyim; yine erkeğin beynine oynuyorsun. sinsilik çalışır her zaman mesela alışverişe gittim bişey alamadım senin de beğeneceğin tarz olsn diyip ama sırayla önce alışveriş işini sdslkdkls sonra normal fotiler le devam
Soran+1 yılTamamdır teşekkürler
+1 yılBen zaten zor ve takintilari olan biriyim. Bire erkegin zoruyla ugrasip huzurumu bozamam.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 426 cevap paylaştı. Tavlamaya uğraşma. Aile saadetini kurmaya gayret et
00 YorumlaHiç uğraşmam onun yerine bana değere veren birisi yanımda olan birisi için uğraşırım
00 Yorumlaneleri takip ettiğini nelerden konuştuğunu bir nevi stalker yap
00 Yorumla
+1 yılZor erkek mi kaldı mı öyleleri kap kız hemen bırakma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 477 cevap paylaştı.
+1 yılZordan kastin elde etmesi zor olan ise onun duzeyinde olmak lazim herhalde.
08 Yorumla
Soran+1 yılDüzeyinde olmak derken
- +1 yıl
Zordan kastın genelde milletin hoslandigi ama zor elde ettigi tipler degil mi? Bu adamlarin bir ozelligi var demek ki bu kadar kisiyi etkileyip, secici oluyorlar. Mesela cok yakisikli olabilir ya da donanimlidir. Karsidaki kisi de en az onun kadar donanimli olmali onu diyorum.
Soran+1 yılAnladım çok güzel yazmışsın ama o manada zor değil yani bu sevgililik vs sıcak bakmayan bı tip
- +1 yıl
Ha o sekil. Adam sevmiyorsa yapacak pek bir sey yok. Beraber vakit gecirin, konusun muhabbet edin. Sevgi boyle oluşur. Ha illa ilişkiye dönüşür demiyorum, olmayadabilir. Birbirinizi taniyin. Hem belki tanidikca sen istemezsin, olur ya disaridan göründüğü gibi ilgi cekici olmayabilir.
Soran+1 yılMesaj atar mısın bana
- +1 yıl
Gizlisin nasil atayim?
Soran+1 yılSeni takip ettim
Soran+1 yılAz önce
Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. nelerden hoşlandığını öğren ne tür kızları seviyor ona göre davran
00 Yorumla
+1 yılKizlar erkeklerden daha kaşar burda zor erkek mi var diye yazan kaşarlara itafen bu yorumu buraya birakiyorum
00 Yorumla
+1 yılZor erkek aslında pamuk gibi bir kalp taşır. İyi ve doğal olman yeterli bana göre.
20 YorumlaBu zamana kadar tavlayamafıysan hiç şansın yok bence.
00 YorumlaSamimiyetinizi arttır. Sonra her şey çorap söküğü gibi gelir.
09 Yorumla
Soran+1 yılNasıl artircam zaten herşeyi konuşuyoruz ama ilişki mevzularina girmiyo hiç
Soran+1 yılTamamdır
Soran+1 yılKnkayiz
Soran+1 yılBaya iyiyiz
Soran+1 yılZor zamanlarımızda beraberdik
Soran+1 yılTakip ediyim yaz istersrn
Zor görünenler genelde çok basittir
32 Yorumla
Soran+1 yılYa nasıl davranacagimi bilmiyrum aslında
Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı. Zor erkek gibi tanımlama yanlısbence kiși doğruysa zor veya kolay benzetmesi yapılamaz
00 Yorumla
+1 yılZtn seni seviyorsa anlarsın ama bence dürüstçe git duygularını anlat
00 Yorumla
+1 yılZekâ lazım ona vücut değil
02 Yorumla
Soran+1 yılZekama güveniyorum ama işte
- +1 yıl
Hayırlısı olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yılNaz be cilve yapmayı dene gardaşım
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç beceremem nasıl yapılır onu da bilmem
Bence öyle biriyle uğraşma yorulursun üzülürsün.
01 Yorumla
Soran+1 yıl😞 😞
bilmiyorum hic erkek tavlamadim 😂😅
10 Yorumla
+1 yılYakın arkadaşını da tavlamazsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Zorsa sende zor ol belki fikri degisir
00 Yorumlao seni tavlasın salak mısın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yıldoğallığına vurulmalı
00 Yorumla Tavlamak hakaret gibi geliyod
00 Yorumla
+1 yılZor değil yaşanmışlıktır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Zorsa hiç uğraşma, ne yaparsan yap, tavlayamazsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılOnu etkilerim nasıl isterse öyle olurum
00 Yorumla Zorsa uğraşmaya değmez.
00 YorumlaBizi tavlayamazsin biz tavlariz
00 Yorumla
+1 yılTamamen doğal olarak...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılZor erkekten kastın ne
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı.
+1 yılcanın mı sıkılıyor şekerim.. ;)
00 Yorumla zor erkek demek egolu demektir allah gelse zor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 780 cevap paylaştı. Taktik maktik yok bam bam bam
00 Yorumla
+1 yılZor erkek mi var jsjajsja ya güldürdün
00 YorumlaZor erkekler evlenmek ister
00 Yorumla
+1 yılZor erkek nasil nasil oluyo yaa.
00 Yorumla
+1 yılZor. Alfa erķeği isterse avlar, net.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellikle genelde tabi
014 Yorumla
Soran+1 yılYan yana değiliz ve bu yoldan olacaksa olmasin
- +1 yıl
Hem zor diyosun hem etkilemek istiyosum yan yana olman şart değil ses tonun dekolte ve biraz iştahını arttiracak şekilde giyin
- +1 yıl
Bişey sorucam ahaha ses tonu ne alaka nasıl tonda konuşmalıyız
- +1 yıl
@narayiintes sen demekki o konularda sifirsin sorduğuna göre:)
- +1 yıl
Bildiğim bir konuyu sorar mıyım sence?
- +1 yıl
@narayiintes sen nasıl sexy konuşacağını bilirsin :D
- +1 yıl
Anneniz kadar çok tanıyor olamazsınız beni?
- +1 yıl
@narayiintes herşeye annende atlamış seni bir tarafından fırlatmış mal :D
- +1 yıl
Herşeye seksle yaklaşan abaza olmaktan iyi
- +1 yıl
@narayiintes sen ne kullanıyorsun kafanmi iyi herkese maydonozlu olursun
- +1 yıl
Kafam iyi psikopatım ben
- +1 yıl
@narayiintes belli baya güldürdun yapışkan şey
- +1 yıl
Üff hadi hadi işim gücüm var