İnsan birini sevmeye başladığında, hayatının mucizeymiş gibi hisseder. Onu alır kalbinin en derinine hapseder hiç farkında olmadan. Öyle seversin ki, sanki hiç gitmeyecekmiş gibi. Hep yanında kalacakmış gibi seversin.
Elini bir kez tuttuğunda, o aldığın heyecan unutulmaz olur. O an öyle bir duygu hissedersin ki, sanki hiç elinden kaymayacakmış gibi. Sadece o anı yaşar, onunla yıllardır yaşıyormuş gibi yaşarsın.
Buraya kadar her şey normalken, başlayan anormallikler zinciri hayatın ta kendisi olur. Elini tuttuğun kişinin, elinden milim milim kaydığını gördüğünde kalbinin ortasında bir hançerin varlığını hissedersin. Daha önce hissettiğin mutluluk, hüzün ile yer değiştirir. Ve bir daha mutlu anı yakalayamazsın o şahısta.
Ve şahsımca kayıp giden sevda + hayallerdir.
Fakat önemli olan onun hayali değil, senin hayalindir. Kendi hayalini diri tuttuğunda, bel ki daha iyisini ve daha hayırlısını onun yerine koyabilirsin. Başarabilirsen.
Küçük İskender: Ben ölürsem karakutumu bulamayacaklar / ne bir aşk zerafeti / ne bir hayal tabiri.. küçücük ömrüm / hep rüzgar gülleri kokacak!''
Elini tutarsın, elinden kayıp gider. Giden sevda mıdır, hayaller midir?
Hayaldir benim için nedeni hiç sevilmedim sevgilim olmadı sevdiğim 3 kız beni ayaklarıma bakarak reddettiler sevgilim var dediler kendimi öldürmeyi denedim ama arkamdaki insanları bırakıp gidemem dedim bu yüzden iyi hayaller kurun kendinizi geleceğinizi düşünün
Saygılar 😇😇😇😇😇
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Ne yaptınız böyle ya.. Yazdıklarınız alıp götürdü resmen.. Maalesef ki sevda gidince hayalleri de kendiyle beraber alıp götürüyor, yok ediyor.. Ve nedense hep haketmeyenler sebep oluyor bunlara.. Maalesef ki duygularım mutsuz olmasına elvermiyor ben mutsuz olsamda onun bir yerlerde mutlu olsun istiyorum çünkü ayağına taş değse ağlayacak kadar çok seviyorum 😔
Çok geçmiş olsun.. Zor tahmin edebiliyorum hissettiklerinizi. Aklınızdan, kalbinizden sökün diyemem çünkü söküp atamazsınız. Fakat bastırdıkça bastırmaya çalışın, tek teselli duyguları bastırmak..
Giden sadece insandır. Eğer sevdalanmışsa yüreğin ne sevdan gider ne de hayallerin çünkü o yaşadığı sürece bir umuttur her şey sana. Ben de bir umut uğruna sevdamdan da hayallerimden de gidemiyorum.
nasibin değilse öylede gider böyle gider geriye bir çok tecrübe kalır.. gerçek nasibini bulana kadar zorlu yollardan geçen insan gerçeğiyle karsılastgında zorluklar kolaylık olarak önüne serilir
Baglanmiyacaksin bu hayatta çok sevmiyeceksin kimseyi Allahü teala bile hiç bir kulum başka bir kulumu benden çok sevmesin onu ondan alırım demişken hersey boş yaaa
Hayallerdir, sen karşındakini değil hayalindekini seversin. Sonra bir bakarsın karşındakiyle hayalindeki bambaşka şeyler. İşte hayalkırıklığı olur sonra sen kalp kırıklığı sanarsın.
Giden gittiyse kalanların ne anlamı var. ben yeterince savaşmışımdır zaten onun için yaşadığım güzel anılarda benım için hatıradır. Geçmişimle de geleceğimle de küsemem ki, geçmişim beni ben yapan hikayelerım geleceğimse ne senaryolar bekliyor görmüyorum ama şu an elımde yapmak istediklerimi yapıyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayallerim gitti. Onla kuracağımız yuvanız gezeceğimiz yerlerin hayalinin içine edip gitti. Sevda çok ağır bir kelime sevdalanmadım belki ama kalbim de her zaman sevgisi var olacak keşke sevgisini de alıp gitseydi..
Keşke sadece giden sevda ve hayaller olsa, beklentilerin, umutların, karşıdakine olan tüm inancın ve daha nice güzel duyguların da beraberinde gidiyor.