Nasıl bakıyorsunuz bu konuyu, çok sevdiğini belli eden baştan mı kaybediyor? Bence cepte ve muhtaç görünüyor. Bu yüzden de karşıdaki uzaklaşıyor. Bunu nasıl önleriz? Çok sevmek nereden bakarsanız bakın güçsüzlük.
İlişkinin en başında çok sevdiğini belli edersen karşı taraf ooo bu bana bağlanmış, ipler bende, kukşa gibi oynatırım diye düşünecek. O yüzden ilişkinin başında aşkından ölüyorum, sensiz nefes almıyorum, yapamıyorum demek saçma
Evet hislerinizi belli etmemeye calisin kacan kovalanır bu gercekten dogru sevdiginiz kisiye bunu hissettirmeyin yoksa sürünürsünüz hic bir sekilde onemsiz gibi davranin bunu yapmak gercekten cok zor ama yapmayi öğrenince herkesi parmaginizda oynatirsiniz
Aynen sanki kendi ayakları üstünde duramıyorda bana muhtac gibi geliyo sanıyo iste erkekler bunu yanlis anlıyo halbuki alakasi bile yok sevgiyle muhtaclilik farkli seyler yarim akıllılar bunu karıştırıyor
Kesinlikle çok doğru. Çok sevdiğini belli eden baştan kaybeder. Karşıda ki kişide ya bu beni çok seviyor ne istesem yapar beni kaybetmemek için havasına giriyor. Sonradan da işte bir tarafları kalkıyor ama malesef geç oluyor 😉