Aşk İlişkileri İnsan ilişkide ne olursa hissizleşir? _Aѕiмєℓєк_ Takip Et Xper 7 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kırılacak hiç bir şeyim kalmayınca hissizleştim 🍁#_AsiMelek_🍁 İnsan ilişkide ne olursa hissizleşir? Cevapla İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
beyazorkidem Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. İlgisizlik beni hissizleştirir, zamanla buz gibi soğurum. 2 0 Yorumla
karamell35 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 40% +1 yıl Kaybedecek bir şeyim yok bu yüzden her şeyi oluruna bıraktım. 1 0 Yorumla
OfsaytOsman1 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Acılar yüreğine yama yapmaya başladığında. 1 0 Yorumla
Rüzgâr8888 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Kalbim taş olma yolunda ilerliyor 1 0 Yorumla
Bellamonna01 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Aldatılırsa 1 1 Yorumla Ersinlivaneli +1 yıl Senin gibi bir hatun aldatılmaz bence... Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Yüzü gülmezse 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İlgisizlik beni hissizleştirir, zamanla buz gibi soğurum.
Kaybedecek bir şeyim yok bu yüzden her şeyi oluruna bıraktım.
Mutsuzluk kronikleşince..
Acılar yüreğine yama yapmaya başladığında.
Kalbim taş olma yolunda ilerliyor
Kalp yerini taşa bırakınca
Aldatılırsa
Senin gibi bir hatun aldatılmaz bence...
Yüzü gülmezse
sevmedigi sey olrsa