Erkekler profildeki gibi giyinen bir kadın sizi etkiler mi gecelik, pijama vs?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Beni etkilemez neden? benim kadında aradığım önce kendinin iç güzelliği olan bir kalp, sezisi ve zekası ile etkileyebilecek kadın isterim. Hayran olmalıyım öncelikle. Kıyafet, fiziksel güzellik ve yukarıdaki özellikler olan kadın beni etkiler. Diğer etkilenmeler anlık ve kısa süreli etkiler olur.
149 Yorumla- +1 yıl
Peki iç güzellik nasıl olur anlatsanıza biraz
- +1 yıl
Evet fakat keşke şu rolcüler de olmasa. O zaman bir insanı daha iyi tanıyabilirdik değil mi? Bir de bana bakın. Bir kızın 2 senedir tamamiyle iyi niyetli birisi olduğunu sanmıştım. Ona güvenmiştim. Fakat kız tamamen dengesiz, yaptıkları ile söyledikleri tutmayan, bir insanı kullanmak için bu kadar uzun süreli bir rol yapmaya bile razı olan bir aciz çıkmıştı.
- +1 yıl
Aynı şeyi ben de bir erkekte yakaladım yemin ediyorum bahsettiklernizin aynısı
- +1 yıl
Sizin söyledikleriniz çok güzel önemli şeyler. İyi niyet, değer görebilme.. mantıklı düşünebilme.. ama günümüzde bu değerlere sahip çıkan çok az insan kaldı çoğu insan sahtekarlık, samimiyetsizlik’çıkar peşinde... ne yapacaksak böyle bilmiyorum
- +1 yıl
@fairtail
Söyledikleriniz benim tam da aradığım kriterler fakat "İyi niyetli" birisi tabirine hepsi uyduğu için bunu sadece bu kavramla özetledim. Çok da ayrıntıya girmeye gerek yoktu yani. Sadece iyi niyetli deseniz bile kafanızda otomatikman zaten az buçuk saydığınız ve anlayışlı olan bir insan profi oluşuyor. Olay bu yani. - +1 yıl
Bir de ben gerçekten şu sözleriyle yaptıkları birbirimi tutmayan insanlara çok gülüyorum çok komik oluyorlar bir de o karşıdakini salak yerine koymaları yok mu Allah yani😂
- +1 yıl
Tabiki az ve öz olsun en güzeli o öyle bir söz de vardı hatta her insana ciddi anlamda güven olmuyo ama en önemlisi vicdan bir insan da vicdan ve Allah korkusu varsa hiç bir zaman zarar gelmez en önemlisi bu ikisi sonrasında zaten yalan da söylemez sadık da olur hele ki seviyorsa kesin yani iyi yürekli insanların işleri tabi bunlar diğer türlüsü güç
- +1 yıl
@meltemmiremmm
Çoğu insan, samimiyetsiz diye kişiliğimi değiştirmeye değmez. İstesem ben de böyle olur ve istediğimi fazlasıyla elde ederdim. Çoğu kız, mazoşist yapıya sahip olduğu için nasıl onları çekebileceğimi biliyorum. Fakat değmez. Kişiliğimi değiştirip serseri, umursamaz ve bunlarla birlikte çok aşırı gizemli birisi olmak istemem. Samimiyet kurmak istediğim bir insan söz konusu olduğunda açık ve netimdir. Olayım bu benim. - +1 yıl
Size o iyi niyeti veren 2 insan kim?
- +1 yıl
Ben de bir süre önce aldatıldım ve yalan söyledi erkek arkadaşım gece başkasıyla görüşüp konuşup erkek arkadaşımla görüşüyorum dedi numarasını aldım çocuğa sordum benimle konuşuyordu dedi ayrıldıktan sonra bir daha çocuğa sordum yok beni yalanına alet etti benimle konuşmuyordu kiminle konuşuyordu gece bilmiyorum dedi iki senelik ilişkim bitti çok genc olduğumdan biraz da önüme bakıyorum hayat devam ediyor ama insanlara güvenim azaldı ve sarsıldı şimdi bunları nasıl aşarım bilmiyorum
- +1 yıl
Seni anlıyorum. Benim yaşadığım olayda ise aslında tam sevgili olduğum birisi değildi. 2 senedir okul tanıdığım ve kızlar arasındaki en samimi olduğum arkadaşımdı ama hani diyaloglarımız bile biraz ciddi ve günlük hayattan konuşma havasındaydı. Böyle kanka muhabbetlerinde bulunduğum birisi değildi. Farkında olmadan ona ilgiliydim ve gerçekten ona olan dürtümü fiziksel dürtüdür diye sanıp normal bastırabilirken bunu bastıramayınca ona gerçekten ilgili olduğumu, hoşlandığımı 2 sene geçtikten sonra fark ettim. 1 hafta boyunca sonrasında onu gözlemledim ve günde en az 3 kez ya da 3ten fazla kez göz göze yakalandım. Bu normal değildi. Ne olduğunu kestirememiştim ama yine de şansımı denemek istedim. Ona gereken adımı da en mükemmel zamanlamada attım. Doğum gününde, üstelik ona kolye alarak... 2 3 gün boyunca bu konuyu açmadı, ben ona tekrar hatırlatınca sonrasında beni arkadaşı olarak gördüğünü söyledi. Ben de bu duruma saygı duymuştum fakat tuhaf hareket ediyordu. Davranışları, eski arkadaşımdan çok, soğuk birisi gibiydi. Ondan bu konuya değindim ve o da umut vermemek adına mesafeli davranmaya çalıştığını anlatmıştı. Sonrasında arkadaş olarak kalmıştık ta ki davranışları bir arkadaştan çok, ilgili birisine dönüşmeye başlayana kadar... Çok önemli konularda bile yakın arkadaşları dahi varken benden yardım istiyordu. Hadi test çözme konusu desen neyse zaten sınıftaki en başarılı öğrencilerden biriydim. Ama onun için çok önemli bir manevi konuda da benden yardım istemesi farklı bir durumdu... Ayrıyeten beni reddetmiş olmasına rağmen ailesine benim hakkımda övgülü konuşması (başarılı bir öğrenci olduğumu ve iyi şarkı söyleyebildiğimi onlara anlatmış, benim konum geçmiş yani evde resmen), internetim bitince 1 hafta gelmeyince merak edip annesinin telefonundan bana ulaşmaya çalışması ki hatırlıyorum kız 3 kez falan beni aradı.
- +1 yıl
Ben tanımadık numara diye açmamıştım ama 3. Ye aynı numarayı görünce önemli bir şey olduğunu anlayıp açtım ve telefonda o kız çıkmıştı. Neyse daha saymaya gerek yok. Kısacası kız bana ardı ardına umut verdiği işin hislerim yine tetiklendi. Dolayısıyla gerçekten bir şeyler hissedip hissetmediğini öğrenmek adına bir şey yapmaya karar verdim ama plan elimde patladı ve kız neden her şeyin arkasında bir sebep aradığımı sorduğunda dürüstçe gerçeği söylemek durumunda kaldım. Sevmiyorsa bile anlayışla karşılayıp bir daha ondan umut beslememem gerektiğini söyleyeceğini düşünüyordum ama tam tersine çok hırpalayıcı konuştu. Üstelik ısrarcı davranmayıp sadece tek suçum 2. kez onu sevdiğimi söylemek olmasına rağmen... Konuşması sırasında da her ne kadar baştan kendimi hatalı görsem de olaydan sonra duygularımı bir kenara bırakıp mantığımı harekete geçirdiğimde aslında o kadar iyi birisi olmadığını, beni kullanmış olduğunu ve yaptıklarıyla söyledikleri tutmayan dengesiz bir insan olduğunu, 2 senedir bana mükemmel bir şekilde iyi niyetli rolü yaptığını anlamıştım. O günden sonra bir daha asla kendisiyle konuşmadım bile. Bu olay olalı neredeyse 3 ay oldu. Kafam rahat.
- +1 yıl
Bundan da daha önce, ilk ve şimdiye kadar beraber olmuş olduğum tek sevgilimle yaşadığım bir olay olmuştu. Normalde onla da durumlar başta çok iyi gidiyordu. Hatta bana adım atan kişi direk o kızdı diyebilirim. Fakat sonrasında kız, yapmaması gereken bir şeyi yaptığında, ben onu bu konuda tekrar tekrar uyardım. Eğer yapmaya devam ederse başına bela alabilirdi. Fakat o ise beni dinlemedi ve gerekli önlemleri aldığını düşünüyordu. Tabii aslında durum tersi oldu ve öngördüğüm şey gerçek oldu. Bu nedenle bu olay için yine zararlı bir durum olsa bile kızı daha az zarara sokacak bir şey yapmak zorunda kaldım. Hal böyle olunca da kız beni suçladı, hatta iyi niyetime laf bile söyleyip benden nefret ettiğini de ekledi. Fakat ben onun haksız olduğunun farkındaydım çünkü bunların başlamasına sebep olan ben değil, oydu. Bu yüzden de ayrıldık. 1 yıl sonra ise pişman olup eskisi gibi olmak istedi. Fakat ben kabul etmedim. Boşlukta kaldığını ve extreme bir durumu olduğu için benimle görüşememesi olayının külliyen yalan olduğunu anlamıştım. Çünkü benimle görüşmek isteseydi 1 yıl geçmezdi. Çok ama çok daha kısa süre olurdu. Aşırı kısa olurdu hatta bana ulaşmak isteseydi. 1 yıl, bunun için fazlaydı. Bu yüzden onunla eskisi gibi beraber olma teklifini reddettim. Çünkü o sayfa gözümde çoktan kapanmıştı. Yani, her kıza da güven olmuyor. Ben bunları yaşadıktan sonra bunu anladım.
- +1 yıl
Bu nedenle aşka inancımı yitirdim. @fairtail
ın dediği gibi istisna kitlenin varlığının farkındayım. Fakat benim karşıma çıkacağına artık inanmıyorum. Olmayacak duaya amin demek gibi bir şeydi bu. O yüzden adım atan da olmak istemiyorum. Kimseye ilişmek de istemiyorum. Hayatta yalnızca kendimden fayda var, dedemin de dediği gibi. Aşka bir nebze olsun sırf istisna kitleden dolayı küçük bir kırıntı da olsa inancım kaldı. O da belki fikrimi değiştirecek biri çıkarsa diye ki sanmıyorum da çıkacağını, o yüzden böylesi benim için daha iyi. - +1 yıl
Ne diyelim? Artık fikrimi değiştirecek kişi çıkarsa ne mutlu bana ki ben bundan sonra adım atan olmak istemiyorum. Çıkmazsa da bekarlık da sultanlıktır. Sorun değil. Aşk dışında mutlu olunabilecek başka şeyler de biliyorum. Ben küçük şeylerle de mutlu bilen bir insanım çünkü. Benim için sorun değil. Daha önce de yaptığım gibi karşıma adam akıllı biri çıkmazsa yine aşk olmadan da yaşayabilirim. Dert değil. Hayat sonuçta geçici ve iyi niyetli bir insan olarak benim de bir hayat amacım var. O da iyi niyetimi en azından çoğu insana kanıtlamak ve bu dünyadan göçüp gittiğimde bile öyle birisi olarak tanınmak... Başka bir şey istemiyorum. Güç, umrumda değil. Ya da bana acı çektirecek etkenler umrumda değil. Yalnızca bu bile yeter bana. Hayatta mutlu olmasını biliyorum. Benim için dert değil.
- +1 yıl
Bakın aslında sizi çok iyi anlıyorum belki aradığını bulamamak, hislerinizle dalga geçildiği hislerine kapılmak veya hislerinizin karşılığını görememek vs... evet tam olarak bu.. Siz sadece güzel şeyler beklemişsiniz ve inancınız bu yönde olmuş her şeye rağmen belki olur gözüyle bakmışsınız.. ama olmamış.. evet herşey olmak zorunda değil hayatta. Bazen olur bazen olmaz. Olmadı diye de hayatta ileri doğru gitmekten kimse kendisini alıkoyamaz. Böyle bir kötülüğü insan kendisine zaten yapamaz çünkü sizin hayatınız o kızdan emin olun çok daha değerli.. gerçekten söylüyorum.. yaşamınız umarım hep güzel olur.. bakın benim de bir ilişkim vardı ama aldatıldım, yalanlar söylendi bana hakaretler edildi.. ne olursa olsun bir erkek saygısını yitirmemeli.. “aşağılık” demek hakaret etmek değil mi? Belki de duyup duyabileceğiniz en ağır söz.. mesela eski erkek arkadaşım bana bunu bile söyledi.. ve yüzsüzlük yapıp bir kaç gün sonra memleketime beni görmeye geldi daha sonra da haber bile vermeden defolup gitti benden ayrılmış ve ayrıldığını bile söylemedi.. beni engellemedi süründürmeye çalıştı aradım açmadı yazdım okudu cevaplamadı beni komple yok saydı.. ve arkasından beni aldattığını da öğrendim o anlattığım telefon görüşmesi muhabbeti falan.. her neyse demem o ki insanlara kolay güvenilmiyor ama her şeye rağmen hayat devam ediyor derler ya işte öyle.. bu yol nereye gider, nereye varır çıkmaz bir sokağa mı varır bir Deniz kenarına karşı güzel bir manzaraya mı varır bilmem ama yaşıyoruz ve daha önemlisi yok.. umarım hayat güzel şeyler sunar.
En İyi Cevaplar
Hayır. Fiziksel dürtü konusunda beni etkilese dahi ben bunu rahatlıkla bastırabilirim. Beni gerçekten etkilemesi için karakterinde belli kriterler olması gerekiyor. Malum ben karaktere daha ön planda bakan birisiyim. Tip çok arka planda kalıyor benim gözümde. İstisnayım sanırım.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
26Cevap
Sadece görünüşten ilk anlamda belki fakat iki kelime birşey konuşamadığım ve hiçbirşey paylaşamadığım biri ile etkilendiğim süreden daha çabuk soğur ve uzaklaşırım...
00 YorumlaEv içerisinde yatak odasında bu kyafeti ancak giyer tabikide etkiler yani.
04 Yorumla- +1 yıl
Buradaki kasın yatak odasında giymemiş ama
- +1 yıl
Buradaki kadın*
- +1 yıl
Neymiş ki amacı?
+1 yıl😂 şekil semalin fiziğin yok mu da cul çaputla etkileyeceksin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılsütyensizse etkilenirim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGenelini etkiler, çok azdır beni etkilemez diyen.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 44,2b cevap paylaştı. Hayır sevmiyorum bu tarz şeyleri
02 Yorumla- +1 yıl
Neden
Gizli Üye(30-35)+1 yılFiziği de böyleyse etkiler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGayet zarif ve seksi işe yarar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıletkilemeyen gaydir net.
00 Yorumlagecelik pijama seviyorum ben. puştluk değil mi?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNerede olduğuna bağlı
00 Yorumla
+1 yılCennettin kapısı açık kalmış sanırım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Etkilenmeyen vurduruyordur
00 Yorumlaprefildeki gibi etkiler valla
00 Yorumlafoto atsaydn usendm bakmaya
00 Yorumla
+1 yılEtkiker😍😍
00 Yorumla
+1 yılGüzel etkiler tabi
00 Yorumlaevet ama fiziği güzel olursa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı.
+1 yılGüzel kıyafetin
00 Yorumla etkilemez knk
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yılHayır itici gardaşım
00 Yorumla Hoşuma gider.
00 Yorumla
+1 yılYemin ederim perişan ederim onu 🙈😛
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevette sana yazamadım ama neden
00 YorumlaProfildeki gibi mi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe anlamda etkiler?
00 Yorumla
+1 yılKalkti zkzhskshsk
00 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler profildeki gibi giyinen bir kadın sizi etkiler mi gecelik, pijama vs?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım