• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Erkekler profildeki gibi giyinen bir kadın sizi etkiler mi gecelik, pijama vs?

meltemmiremmm
meltemmiremmm Takip Et
Xper 2 Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
04
Yapay Zekaya Sor
Erkek Soruları Kadın Soruları Profil Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • fairtail
    fairtail Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 58%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı.

Beni etkilemez neden? benim kadında aradığım önce kendinin iç güzelliği olan bir kalp, sezisi ve zekası ile etkileyebilecek kadın isterim. Hayran olmalıyım öncelikle. Kıyafet, fiziksel güzellik ve yukarıdaki özellikler olan kadın beni etkiler. Diğer etkilenmeler anlık ve kısa süreli etkiler olur.

1
    49 Yorumla
    • TC-Hiper
      TC-Hiper
      +1 yıl

Anlatmak istediğim şeyi çok daha güzel anlattınız. Fiziksel dürtüden kastım işte buydu. Aynı fikirdeyiz.

Yorumla
    • fairtail
      fairtail
      +1 yıl

@TC-Hiper : Görsellik etkilenmek için yeterli değildir. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Yorumla
    • TC-Hiper
      TC-Hiper
      +1 yıl

Aynı fikirdeyiz. Karaktere hiç bakmayıp tipe bakan dar bakış açılılar ise aslında bu noktadan kaybediyor. Rica ederim. 👍

Yorumla
    • fairtail
      fairtail
      +1 yıl

@TC-Hiper : Tanımak, anlamak , iyi sentezlemek lazım.

Yorumla
    • TC-Hiper
      TC-Hiper
      +1 yıl

Kesinlikle. Bazı Oscarlık rolcüler her ne kadar bizim gibiler için tanıma aşamasında sıkıntı yaratsa bile tempkinli davranmak gibisi yoktur.

Yorumla
    • fairtail
      fairtail
      +1 yıl

@TC-Hiper : Hele de günümüzde insanlara karşı ilişkilerde güven olgusunun önemli olduğu bir durumda temkinli olmak, iyi anlamak, iyi izlemek, hareketlerinde istikrar önem arz eden bir durum.

Yorumla
    • meltemmiremmm
      meltemmiremmm
      +1 yıl

Peki iç güzellik nasıl olur anlatsanıza biraz

Yorumla
    • TC-Hiper
      TC-Hiper
      +1 yıl

Evet fakat keşke şu rolcüler de olmasa. O zaman bir insanı daha iyi tanıyabilirdik değil mi? Bir de bana bakın. Bir kızın 2 senedir tamamiyle iyi niyetli birisi olduğunu sanmıştım. Ona güvenmiştim. Fakat kız tamamen dengesiz, yaptıkları ile söyledikleri tutmayan, bir insanı kullanmak için bu kadar uzun süreli bir rol yapmaya bile razı olan bir aciz çıkmıştı.

Yorumla
    • TC-Hiper
      TC-Hiper
      +1 yıl

Herkese de güven olmuyor.

Yorumla
    • meltemmiremmm
      meltemmiremmm
      +1 yıl

Aynı şeyi ben de bir erkekte yakaladım yemin ediyorum bahsettiklernizin aynısı

Yorumla
    • fairtail
      fairtail
      +1 yıl

İç güzelliğin tarifi olmaz. Bir insanın yaradılışı ile beaber, çevresinden etkilendikleri, yaşamda karşılaştıkları durum karşısında hayatta kendisine dair ne kattığı hususunda şekillenen bir durumdur. Kelimelerle anlatılmayacak kadar geniş bir kavram içsel güzellik.

Yorumla
    • TC-Hiper
      TC-Hiper
      +1 yıl

@meltemmiremmm
      Kişiye bağlı değişir aslında ama ben şahsen iyi niyetli, azıcık mantığını kullanabilen ve bana gerçekten samimice değer verebilecek olan birisini isterdim şahsen.

Yorumla
    • fairtail
      fairtail
      +1 yıl

@TC-Hiper : Güven telkin etmesi, sözleri ile yaptıkları uyum, yalan söylemeyecek, sadakat duygusu yüksek, beklentisiz olması, merhametli, vicdan yapısı yüksek olması.

Yorumla
    • meltemmiremmm
      meltemmiremmm
      +1 yıl

Sizin söyledikleriniz çok güzel önemli şeyler. İyi niyet, değer görebilme.. mantıklı düşünebilme.. ama günümüzde bu değerlere sahip çıkan çok az insan kaldı çoğu insan sahtekarlık, samimiyetsizlik’çıkar peşinde... ne yapacaksak böyle bilmiyorum

Yorumla
    • fairtail
      fairtail
      +1 yıl

@meltemmiremmm : o nedenle çok dikkatli olmak gerekiyor.

Yorumla
    • fairtail
      fairtail
      +1 yıl

@meltemmiremmm : Bu nedenle o kadar çok insan çıkardım ki hayatımdan. Az ama öz olsun en önemlisi.

Yorumla
    • TC-Hiper
      TC-Hiper
      +1 yıl

@fairtail
      Söyledikleriniz benim tam da aradığım kriterler fakat "İyi niyetli" birisi tabirine hepsi uyduğu için bunu sadece bu kavramla özetledim. Çok da ayrıntıya girmeye gerek yoktu yani. Sadece iyi niyetli deseniz bile kafanızda otomatikman zaten az buçuk saydığınız ve anlayışlı olan bir insan profi oluşuyor. Olay bu yani.

Yorumla
    • meltemmiremmm
      meltemmiremmm
      +1 yıl

Bir de ben gerçekten şu sözleriyle yaptıkları birbirimi tutmayan insanlara çok gülüyorum çok komik oluyorlar bir de o karşıdakini salak yerine koymaları yok mu Allah yani😂

Yorumla
    • meltemmiremmm
      meltemmiremmm
      +1 yıl

Tabiki az ve öz olsun en güzeli o öyle bir söz de vardı hatta her insana ciddi anlamda güven olmuyo ama en önemlisi vicdan bir insan da vicdan ve Allah korkusu varsa hiç bir zaman zarar gelmez en önemlisi bu ikisi sonrasında zaten yalan da söylemez sadık da olur hele ki seviyorsa kesin yani iyi yürekli insanların işleri tabi bunlar diğer türlüsü güç

Yorumla
    • TC-Hiper
      TC-Hiper
      +1 yıl

@meltemmiremmm
      Çoğu insan, samimiyetsiz diye kişiliğimi değiştirmeye değmez. İstesem ben de böyle olur ve istediğimi fazlasıyla elde ederdim. Çoğu kız, mazoşist yapıya sahip olduğu için nasıl onları çekebileceğimi biliyorum. Fakat değmez. Kişiliğimi değiştirip serseri, umursamaz ve bunlarla birlikte çok aşırı gizemli birisi olmak istemem. Samimiyet kurmak istediğim bir insan söz konusu olduğunda açık ve netimdir. Olayım bu benim.

Yorumla
    • fairtail
      fairtail
      +1 yıl

@TC-Hiper : Siz ve @meltemmiremmm , gibi değerli insanların bu düşünce yapısında olduğunu görmek beni mutlu etti. Sağolun her ikinize de. İnsanlara karşı inancımı, güvenimi yitirdim artık.

Yorumla
    • TC-Hiper
      TC-Hiper
      +1 yıl

İstisna birisi değilse bir kızı etkilemem zor olmaz. Sadece bakımıma dikkat edip bir umut verici bir umursamaz, serseri davranmam bile yeterli. Buna düşüyorlar. Ne kadar da acizce...

Yorumla
    • TC-Hiper
      TC-Hiper
      +1 yıl

@fairtail
      Hayatta bana bu iyi niyeti veren 2 insan dışında kimseye güvenmiyorum ben de. Ama samimiyete bakan insanlar görmek güzel yine de. Aynı fikirdeyim ve ben de teşekkür ederim.

Yorumla
    • fairtail
      fairtail
      +1 yıl

@TC-Hiper : İki insan da benim için aynen, çok teşekkür ederim.

Yorumla
    • meltemmiremmm
      meltemmiremmm
      +1 yıl

Size o iyi niyeti veren 2 insan kim?

Yorumla
    • TC-Hiper
      TC-Hiper
      +1 yıl

Rica ederiz. 🙏

Yorumla
    • TC-Hiper
      TC-Hiper
      +1 yıl

@meltemmiremmm
      Anneannem ile dedem...

Yorumla
    • fairtail
      fairtail
      +1 yıl

Biri annem, biri çok özel bir insan.

Yorumla
    • meltemmiremmm
      meltemmiremmm
      +1 yıl

Ben de bir süre önce aldatıldım ve yalan söyledi erkek arkadaşım gece başkasıyla görüşüp konuşup erkek arkadaşımla görüşüyorum dedi numarasını aldım çocuğa sordum benimle konuşuyordu dedi ayrıldıktan sonra bir daha çocuğa sordum yok beni yalanına alet etti benimle konuşmuyordu kiminle konuşuyordu gece bilmiyorum dedi iki senelik ilişkim bitti çok genc olduğumdan biraz da önüme bakıyorum hayat devam ediyor ama insanlara güvenim azaldı ve sarsıldı şimdi bunları nasıl aşarım bilmiyorum

Yorumla
    • fairtail
      fairtail
      +1 yıl

Benim 6 senelik ilişkim devam ederken sevgilim bana yalan söyledi. Yalanı ile yakalamıştım ve bitmişti. Sonra yeni bir insan hayatıma girdi ve herşeyimi değiştirdi. Güzel bir şey yaşayınca insan kötü algılardan kurtuluyor.

Yorumla
    • TC-Hiper
      TC-Hiper
      +1 yıl

Seni anlıyorum. Benim yaşadığım olayda ise aslında tam sevgili olduğum birisi değildi. 2 senedir okul tanıdığım ve kızlar arasındaki en samimi olduğum arkadaşımdı ama hani diyaloglarımız bile biraz ciddi ve günlük hayattan konuşma havasındaydı. Böyle kanka muhabbetlerinde bulunduğum birisi değildi. Farkında olmadan ona ilgiliydim ve gerçekten ona olan dürtümü fiziksel dürtüdür diye sanıp normal bastırabilirken bunu bastıramayınca ona gerçekten ilgili olduğumu, hoşlandığımı 2 sene geçtikten sonra fark ettim. 1 hafta boyunca sonrasında onu gözlemledim ve günde en az 3 kez ya da 3ten fazla kez göz göze yakalandım. Bu normal değildi. Ne olduğunu kestirememiştim ama yine de şansımı denemek istedim. Ona gereken adımı da en mükemmel zamanlamada attım. Doğum gününde, üstelik ona kolye alarak... 2 3 gün boyunca bu konuyu açmadı, ben ona tekrar hatırlatınca sonrasında beni arkadaşı olarak gördüğünü söyledi. Ben de bu duruma saygı duymuştum fakat tuhaf hareket ediyordu. Davranışları, eski arkadaşımdan çok, soğuk birisi gibiydi. Ondan bu konuya değindim ve o da umut vermemek adına mesafeli davranmaya çalıştığını anlatmıştı. Sonrasında arkadaş olarak kalmıştık ta ki davranışları bir arkadaştan çok, ilgili birisine dönüşmeye başlayana kadar... Çok önemli konularda bile yakın arkadaşları dahi varken benden yardım istiyordu. Hadi test çözme konusu desen neyse zaten sınıftaki en başarılı öğrencilerden biriydim. Ama onun için çok önemli bir manevi konuda da benden yardım istemesi farklı bir durumdu... Ayrıyeten beni reddetmiş olmasına rağmen ailesine benim hakkımda övgülü konuşması (başarılı bir öğrenci olduğumu ve iyi şarkı söyleyebildiğimi onlara anlatmış, benim konum geçmiş yani evde resmen), internetim bitince 1 hafta gelmeyince merak edip annesinin telefonundan bana ulaşmaya çalışması ki hatırlıyorum kız 3 kez falan beni aradı.

Yorumla
    • TC-Hiper
      TC-Hiper
      +1 yıl

Ben tanımadık numara diye açmamıştım ama 3. Ye aynı numarayı görünce önemli bir şey olduğunu anlayıp açtım ve telefonda o kız çıkmıştı. Neyse daha saymaya gerek yok. Kısacası kız bana ardı ardına umut verdiği işin hislerim yine tetiklendi. Dolayısıyla gerçekten bir şeyler hissedip hissetmediğini öğrenmek adına bir şey yapmaya karar verdim ama plan elimde patladı ve kız neden her şeyin arkasında bir sebep aradığımı sorduğunda dürüstçe gerçeği söylemek durumunda kaldım. Sevmiyorsa bile anlayışla karşılayıp bir daha ondan umut beslememem gerektiğini söyleyeceğini düşünüyordum ama tam tersine çok hırpalayıcı konuştu. Üstelik ısrarcı davranmayıp sadece tek suçum 2. kez onu sevdiğimi söylemek olmasına rağmen... Konuşması sırasında da her ne kadar baştan kendimi hatalı görsem de olaydan sonra duygularımı bir kenara bırakıp mantığımı harekete geçirdiğimde aslında o kadar iyi birisi olmadığını, beni kullanmış olduğunu ve yaptıklarıyla söyledikleri tutmayan dengesiz bir insan olduğunu, 2 senedir bana mükemmel bir şekilde iyi niyetli rolü yaptığını anlamıştım. O günden sonra bir daha asla kendisiyle konuşmadım bile. Bu olay olalı neredeyse 3 ay oldu. Kafam rahat.

Yorumla
    • TC-Hiper
      TC-Hiper
      +1 yıl

Hatalı olmadığımı anlamıştım. Ayrıca bu rolcüler yüzünden bir daha kimseye adım atmamam gerektiğini de. Çünkü sonra umut verip burnumuzdan getiriyorlar. Örnekte de gördüğünüz gibi.

Yorumla
    • fairtail
      fairtail
      +1 yıl

@TC-Hiper : Sizi çok iyi anlıyorum. Ama yüreğin güzel ise kalbine göre biri mutlaka çıkarıyor Allah. Sabırlı ol, ümidini yitirme hiçbir zaman.

Yorumla
    • TC-Hiper
      TC-Hiper
      +1 yıl

Bundan da daha önce, ilk ve şimdiye kadar beraber olmuş olduğum tek sevgilimle yaşadığım bir olay olmuştu. Normalde onla da durumlar başta çok iyi gidiyordu. Hatta bana adım atan kişi direk o kızdı diyebilirim. Fakat sonrasında kız, yapmaması gereken bir şeyi yaptığında, ben onu bu konuda tekrar tekrar uyardım. Eğer yapmaya devam ederse başına bela alabilirdi. Fakat o ise beni dinlemedi ve gerekli önlemleri aldığını düşünüyordu. Tabii aslında durum tersi oldu ve öngördüğüm şey gerçek oldu. Bu nedenle bu olay için yine zararlı bir durum olsa bile kızı daha az zarara sokacak bir şey yapmak zorunda kaldım. Hal böyle olunca da kız beni suçladı, hatta iyi niyetime laf bile söyleyip benden nefret ettiğini de ekledi. Fakat ben onun haksız olduğunun farkındaydım çünkü bunların başlamasına sebep olan ben değil, oydu. Bu yüzden de ayrıldık. 1 yıl sonra ise pişman olup eskisi gibi olmak istedi. Fakat ben kabul etmedim. Boşlukta kaldığını ve extreme bir durumu olduğu için benimle görüşememesi olayının külliyen yalan olduğunu anlamıştım. Çünkü benimle görüşmek isteseydi 1 yıl geçmezdi. Çok ama çok daha kısa süre olurdu. Aşırı kısa olurdu hatta bana ulaşmak isteseydi. 1 yıl, bunun için fazlaydı. Bu yüzden onunla eskisi gibi beraber olma teklifini reddettim. Çünkü o sayfa gözümde çoktan kapanmıştı. Yani, her kıza da güven olmuyor. Ben bunları yaşadıktan sonra bunu anladım.

Yorumla
    • fairtail
      fairtail
      +1 yıl

@TC-Hiper : Keşke yaşanmasa ama yaşanıyor üzücü durumlar.

Yorumla
    • TC-Hiper
      TC-Hiper
      +1 yıl

Bu nedenle aşka inancımı yitirdim. @fairtail
      ın dediği gibi istisna kitlenin varlığının farkındayım. Fakat benim karşıma çıkacağına artık inanmıyorum. Olmayacak duaya amin demek gibi bir şeydi bu. O yüzden adım atan da olmak istemiyorum. Kimseye ilişmek de istemiyorum. Hayatta yalnızca kendimden fayda var, dedemin de dediği gibi. Aşka bir nebze olsun sırf istisna kitleden dolayı küçük bir kırıntı da olsa inancım kaldı. O da belki fikrimi değiştirecek biri çıkarsa diye ki sanmıyorum da çıkacağını, o yüzden böylesi benim için daha iyi.

Yorumla
    • fairtail
      fairtail
      +1 yıl

@TC-Hiper : o kadar ümitsiz olma bazen aradığın uygun kişi belki en yakınındadır. Ümidinizi asla yitirmeyin.

Yorumla
    • TC-Hiper
      TC-Hiper
      +1 yıl

Ne diyelim? Artık fikrimi değiştirecek kişi çıkarsa ne mutlu bana ki ben bundan sonra adım atan olmak istemiyorum. Çıkmazsa da bekarlık da sultanlıktır. Sorun değil. Aşk dışında mutlu olunabilecek başka şeyler de biliyorum. Ben küçük şeylerle de mutlu bilen bir insanım çünkü. Benim için sorun değil. Daha önce de yaptığım gibi karşıma adam akıllı biri çıkmazsa yine aşk olmadan da yaşayabilirim. Dert değil. Hayat sonuçta geçici ve iyi niyetli bir insan olarak benim de bir hayat amacım var. O da iyi niyetimi en azından çoğu insana kanıtlamak ve bu dünyadan göçüp gittiğimde bile öyle birisi olarak tanınmak... Başka bir şey istemiyorum. Güç, umrumda değil. Ya da bana acı çektirecek etkenler umrumda değil. Yalnızca bu bile yeter bana. Hayatta mutlu olmasını biliyorum. Benim için dert değil.

Yorumla
    • fairtail
      fairtail
      +1 yıl

@TC-Hiper : Herşey sizin için en iyisi , hayırlısı olsun inşallah.

Yorumla
    • TC-Hiper
      TC-Hiper
      +1 yıl

@fairtail
      En son, "Aradığım kişi başından beri dibimdeymiş." dediğimde 2 senelik bir rolcünün kandırmacasına uğradığımı hatırlatırım sana. O işler keşke dediğin gibi yürüse...

Yorumla
    • TC-Hiper
      TC-Hiper
      +1 yıl

Ama olmuyor abi. Yapıcak bir şey yok. Amin yine de ne diyeyim? Allah hakkımızda neyse hayırlısı neyse artık onu nasip etsin.

Yorumla
    • fairtail
      fairtail
      +1 yıl

@TC-Hiper : Öyle demeyin, düşünmeyin lütfen. Güzel yürekli bir insan çıkacaktır.

Yorumla
    • TC-Hiper
      TC-Hiper
      +1 yıl

Bu kadar emin konuşmak doğru olmaz. Ben sadece Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin diyorum artık. Sadece bu. Biriyle beraber olmamam gerekiyorsa, belki bunda da vardır bir hayır.

Yorumla
    • fairtail
      fairtail
      +1 yıl

@TC-Hiper : Kesinlikle ama sizin gibi bu durumu yaşayan çok durum gördüm. Temenniler iyi olsun her zaman.

Yorumla
    • TC-Hiper
      TC-Hiper
      +1 yıl

İnşallah. Hakkımızda hayırlısı neyse artık o olsun.

Yorumla
    • meltemmiremmm
      meltemmiremmm
      +1 yıl

Bakın aslında sizi çok iyi anlıyorum belki aradığını bulamamak, hislerinizle dalga geçildiği hislerine kapılmak veya hislerinizin karşılığını görememek vs... evet tam olarak bu.. Siz sadece güzel şeyler beklemişsiniz ve inancınız bu yönde olmuş her şeye rağmen belki olur gözüyle bakmışsınız.. ama olmamış.. evet herşey olmak zorunda değil hayatta. Bazen olur bazen olmaz. Olmadı diye de hayatta ileri doğru gitmekten kimse kendisini alıkoyamaz. Böyle bir kötülüğü insan kendisine zaten yapamaz çünkü sizin hayatınız o kızdan emin olun çok daha değerli.. gerçekten söylüyorum.. yaşamınız umarım hep güzel olur.. bakın benim de bir ilişkim vardı ama aldatıldım, yalanlar söylendi bana hakaretler edildi.. ne olursa olsun bir erkek saygısını yitirmemeli.. “aşağılık” demek hakaret etmek değil mi? Belki de duyup duyabileceğiniz en ağır söz.. mesela eski erkek arkadaşım bana bunu bile söyledi.. ve yüzsüzlük yapıp bir kaç gün sonra memleketime beni görmeye geldi daha sonra da haber bile vermeden defolup gitti benden ayrılmış ve ayrıldığını bile söylemedi.. beni engellemedi süründürmeye çalıştı aradım açmadı yazdım okudu cevaplamadı beni komple yok saydı.. ve arkasından beni aldattığını da öğrendim o anlattığım telefon görüşmesi muhabbeti falan.. her neyse demem o ki insanlara kolay güvenilmiyor ama her şeye rağmen hayat devam ediyor derler ya işte öyle.. bu yol nereye gider, nereye varır çıkmaz bir sokağa mı varır bir Deniz kenarına karşı güzel bir manzaraya mı varır bilmem ama yaşıyoruz ve daha önemlisi yok.. umarım hayat güzel şeyler sunar.

Yorumla
    • TC-Hiper
      TC-Hiper
      +1 yıl

@meltemmiremmm
      Ummaktan başka yapabileceğimiz hiç bir şey kalmadı. Biz elimizden geleni yaptık. Bunu onlar düşünsün. Bu yüzden artık adım atan olmak istemiyorum.

Yorumla
    • TC-Hiper
      TC-Hiper
      +1 yıl

Haklısınız ve anlayışınız için de gerçekten ayrıyeten teşekkür ederim.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• TC-Hiper
    TC-Hiper Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl

Hayır. Fiziksel dürtü konusunda beni etkilese dahi ben bunu rahatlıkla bastırabilirim. Beni gerçekten etkilemesi için karakterinde belli kriterler olması gerekiyor. Malum ben karaktere daha ön planda bakan birisiyim. Tip çok arka planda kalıyor benim gözümde. İstisnayım sanırım.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

26

Cevap

• noyansgt
    noyansgt Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 30%
    +1 yıl

Sadece görünüşten ilk anlamda belki fakat iki kelime birşey konuşamadığım ve hiçbirşey paylaşamadığım biri ile etkilendiğim süreden daha çabuk soğur ve uzaklaşırım...

0
    0 Yorumla
  • GöLge_06
    GöLge_06 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 60%
    +1 yıl

Ev içerisinde yatak odasında bu kyafeti ancak giyer tabikide etkiler yani.

0
    4 Yorumla
    • meltemmiremmm
      meltemmiremmm
      +1 yıl

Buradaki kasın yatak odasında giymemiş ama

Yorumla
    • meltemmiremmm
      meltemmiremmm
      +1 yıl

Buradaki kadın*

Yorumla
    • GöLge_06
      GöLge_06
      +1 yıl

O'kadının amaç belli ama dimi,,

Yorumla
    • meltemmiremmm
      meltemmiremmm
      +1 yıl

Neymiş ki amacı?

Yorumla
  • DerinAdam_MERDO_
    DerinAdam_MERDO_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

😂 şekil semalin fiziğin yok mu da cul çaputla etkileyeceksin.

0
    0 Yorumla
  • masumcocuk34
    masumcocuk34 Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 30%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.

sütyensizse etkilenirim

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Genelini etkiler, çok azdır beni etkilemez diyen.

2
    0 Yorumla
  • myd1oez
    myd1oez Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı.

Hayır sevmiyorum bu tarz şeyleri

0
    2 Yorumla
    • meltemmiremmm
      meltemmiremmm
      +1 yıl

Neden

Yorumla
    • myd1oez
      myd1oez
      +1 yıl

Daha tarz kıyafetler görmek isterim bu aşırı sade

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Fiziği de böyleyse etkiler

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Gayet zarif ve seksi işe yarar.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

etkilemeyen gaydir net.

0
    0 Yorumla
  • antonnxx
    antonnxx Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

gecelik pijama seviyorum ben. puştluk değil mi?

0
    0 Yorumla
  • YoungWriter
    YoungWriter Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Nerede olduğuna bağlı

0
    0 Yorumla
  • Karadağlı6666
    Karadağlı6666 Takip Et
    Yoda Yaş: 48
    +1 yıl

Cennettin kapısı açık kalmış sanırım

0
    0 Yorumla
  • Carmena
    Carmena Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.

Etkilenmeyen vurduruyordur

0
    0 Yorumla
  • Pestisit2
    Pestisit2 Takip Et
    Guru Yaş: 37
    +1 yıl

prefildeki gibi etkiler valla

0
    0 Yorumla
  • PoisoneD
    PoisoneD Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl

foto atsaydn usendm bakmaya

0
    0 Yorumla
  • Sohbetsever41
    Sohbetsever41 Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 96%
    +1 yıl

Etkiker😍😍

0
    0 Yorumla
  • Mad_Soldier
    Mad_Soldier Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 49%
    +1 yıl

Güzel etkiler tabi

0
    0 Yorumla
  • Bayram71
    Bayram71 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

evet ama fiziği güzel olursa

0
    0 Yorumla
  • geceninöfkesideli
    geceninöfkesideli Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 64%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı.

Güzel kıyafetin

0
    0 Yorumla
  • sam12356
    sam12356 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

etkilemez knk

0
    0 Yorumla
  • Garibanım06
    Garibanım06 Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 95%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 969 cevap paylaştı.

Hayır itici gardaşım

0
    0 Yorumla
  • kandas132
    kandas132 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 97%
    +1 yıl

Hoşuma gider.

0
    0 Yorumla
  • amirbeydiyin
    amirbeydiyin Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Yemin ederim perişan ederim onu 🙈😛

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

evette sana yazamadım ama neden

0
    0 Yorumla
  • gezgin-34
    gezgin-34 Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl

Profildeki gibi mi

0
    0 Yorumla
  • BlackExplorer
    BlackExplorer Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Ne anlamda etkiler?

0
    0 Yorumla
  • damarlıdurmuyoo
    damarlıdurmuyoo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Kalkti zkzhskshsk

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler profildeki gibi giyinen bir kadın sizi etkiler mi gecelik, pijama vs?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kadınlara Göre Gecelik ve Yatak Kıyafetlerinin Özelliklerinin Nasıl Olması Bir Kadın İçin Özeldir? 6 cevap verildi
Gece yatarken pijama mı yoksa şort, tayt , eşofman gibi farklı kıyafetler mi tercih ediyorsunuz? 13 cevap verildi
Kadın gibi giyinenler mi yoksa marjinal giyinen kadınlar mı dikkatinizi çeker? 24 cevap verildi
Sizce erkek gibi giyinen kızlar mı daha çekici yoksa kadınsı giyinenler mi? 152 cevap verildi
Bir kadın ev kıyafetleriyle mi yoksa dışarı kıyafetriyle mi daha seksidir? 39 cevap verildi
Maksülen giyinen kadınlar mı daha ilginç, feminen giyinen erkekler mi? 15 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sizce kadınların görünmeyen emekleri nedir?
  • Canınızın tak ettiği oldu mu?
  • Sizce insan en çok hangi konuda kendini kandırıyor?
  • Hayatınızda oturtmak istediğiniz sınırlar neler?
  • "Hallederiz" erkeği çekiciliği.. Zor anlarda çözüm odaklı olan erkekler ilişkide bir adım önde midir?
  • Gözlerini kapadığında kimin yüzü kalbini dolduruyor?
  • Biri senin için ne yapsa mutlu olursun?
  • Sevgiliniz hangi burç arkadaşlar?
  • İlk görüşte aşık okduysanız %90 dış görünüşüne aşık olmuşsunuzdur bence😅, sizce nedir?
  • Size dedenizin ya da nenenizin adını koysalardı isminiz ne olurdu 😂?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨