Merhaba, ben 10 yıldır evliyim 9 yaşında da bir oğlum var. İlk evlendiğimizde eşimle aram çok iyiydi. şu an hala iyi sayılır fakat biraz soğuk yapıyorum. Bunun nedeni ise Eşimin 22 yaşındaki kız kardeşi. Eşim 5 çocuğu olan bir ailenin en büyük oğlu. 3 tane görümcem ve bir tane de kayınım var. Kayınım ve en küçük görümce neredeyse hala çocuklar biri 19 diğeri 16 yaşında. Beni ve oğlumu çok severler ve onlarla iyi anlaşıyorum. En büyük görümcenin ise ağzı var dili yok. Hiçbir şeye karışmaz ama bizi destekler. Ortanca ise tam bir şeytan. Annesi benim eşimin ve kardeşlerinin annesinden farklı ve yurtdışında yaşıyorlar. İlk evlendiğimizde 12 yaşında olduğu için buraya sadece yazları ve kış tatilinde geliyordu. İyi bir kızdı ve abisine çok bağlıydı ama o zamanlar çocuk diye bir şey düşünmüyordum. şu an her iki ayda bir gelip kendinden illallah getirene kadar gitmiyor. Geldiği zaman evde terör estiriyor ve o ne derse o yapılıyor. 170lerde baya bakımlı ve güzel bir kız zaten. Buraya geldiğinde de mahalledeki herkesi dönüp baktırtır kendine. En başlarda seviyodum fakat daha sonradan yemek masasında bana laf sokmaya başladı alttan alttan ve eşimle çok sarmaş dolaş olmaya başladı. Abi kardeşler olur böyle şeyler diyebilirsiniz ama her şeyin bir adabı var. Eşime elleriyle bile yemek yedirdiği oluyor bazen. Herhangi bir yere gittiğimizde direk onun koluna girip beni ittiriyor falan. Artık bıktım. Babası ona bir koca bulmamız gerektiğini falan söyleyince babasına söylemediği şey kalmıyor. Sadece bana değil oğluma da böyle. Samimiyetsiz davranıyor ve sevmediğini belli ediyor. Gerçekten çok sıkıldım ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. şu an hala burda. Ne yapmam gerek lütfen yardımcı olun.
Güncellemeler
+1 yıl
Eşime aşık olduğunu düşünmeye başladım
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar