2 yıldır sevgiliyiz çok seviyorum ama şehirlerimiz farklı arkadaşlarla içmeye gittik sarhoşken arkadaşımla öpüştüm ayık kafaylada çok utandım pişmanım bunu yaptığıma arkadaşım sürekli mesaj atıp atıp duruyo ama ben sevgilimi seviyorum ne yapıcam bu durumda :(
Cevabın nedir?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYanlışlıkla mı dedin? Çok garip ve çok çok komik. Hiç içki içmemiş bir insan olsam, bu "yanlışlık" savunusuna, neredeyse inanacağım. Bir elin parmaklarını geçmese bile, bir kaç kez sarhoşta oldum, ama böylesi yanlışlıklar yapanınıda ilk defa duyuyorum. Evet insan, sarhoşken yanlışlar yapabilir, mesela çok sesli konuşur, o an için, ince düşünemeyebilir ve ya kontrol mekanizması yavaşlar. Ama, asla ve asla istemediği bir insanla, öpüşmez. Yani sarhoş olmak, asla aldatmış olmanın, mazereti olamaz. Peki sana soruyorum, senin o sevdiğini söylediğin kişi, sana dese ki "Yahu sarhoştum ve yanlışlıkla, bir bayanla seviştim, istemeden oldu" dese, bunu nasıl karşılarsın? Çünkü sadakatsizliğin, aldatmanın sınırı olamaz. Cinsel ilişkiyle aldatmakta, öpüşerek aldatmakta, gönül ilişkisi kurmak için çay-kahve içmekte bir aldatma biçimidir. Bahsettiğin çocuğun yerinde olsaydım ve bundan, haberim olsaydı, bu defteri sonsuza dek, burada kapatırdım, açık söyleyim. Bunu gizli tutmakta, aldatmaya devam etmektir. Yerinde olsam, bunu karşımdaki insana söyler, affedilip, affedilmemeyi, onun tercihi ve vicdanına bırakırdım. En azından, daha dürüst bir davranış olurdu.
22 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın doğru diyosun belkide bir an için onu istedim ama sevgilimi sevmediğim anlamına gelmez pişman oldummu oldum ama söyleyemem inan onu kaybetmeye gücüm yok o benim diğer yarım biz çok çaba gösterdik bu 2 yılda çöpe atamam oda benden nefret eder olmaz olmamalı bu defteri kapatıcam daha asla olmayacak kendi değerimi düşürdüm ben sevgilime değil kendime yanlış yaptım ben alçak bir insan değilim ve sevgilimle çok mutluyuz deli gibi seviyoruz birbirimizi ama yaptım bir hata geri dönüşü yok ama telafi edicem
Cevap sahibi+1 yılBen yargıç değilim, seni yargılamak bana düşmez. Ben sadece düşüncelerimi yazıyorum. O bahsettiğin çocuğun yerinde olsam ve herşeyden haberim olsa, kızgın ve kırgın olsamda, ben azından nefret etmezdim. Affetmemek başka bir şey, nerfret etmek başka. Ama, hangi çocukla öpüşmüşsen, sana bağırıp çağırmadan, hakaret etmeden, elinden tutar, o öpüşmüş olduğun çocuğa teslim eder "bundan sonra, bu kıza iyi bak, onun değerini bil" der, çeker giderdim. Çünkü, ne kadar kendi vicdanını rahatlatmaya çalışsanda, sen kiminle ve neden öpüştüğünü, hepimizden iyi biliyorsun. Evet alkollü olmasan, belki bunu yapmazdın. Ama sarhoşluk, bazen insanların yapmak isteyipte cesaret edemediği şeyler için, cesaret verir. Bana şunu demiyorsun "her sarhoş oldukça, sokaktan geçen tanımadığım insanlarla öpüşüyorum" desen, hiç bir farkı yok. Sadece bize "farkında değildim, bilmiyordum" dediğin için, bunları yazdım. Bu sadece kişilerin, kendi vicdanını rahatlatmasıdır.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı. yanlışlıkla :D ahahaahahahahaahahahaahahaahahahahaahahahaahahaahahahahaahahahaahahaahahahahaahahahaahahaahahahahaahahahaahahaahahahahaahahahaahahaahahahahaahahahaahahaahahahahaahahahaahahaahahahahaahahahaahahaahahahahaahahahaahahaahahahahaahahahaahahaahahahahaahahahaahahaahahahahaahahahaahahaahahahahaahahahaahahaahahahahaahahahaahahaahahahahaahahahaahahaahahahahaahahahaahahaahahahahaahahahaahahaahahahahaahahahaahahaahahahahaahahahaahahaahahahahaahahahaahahaahahahahaahahahaahahaahahahahaahahahaahahaahahahahaahahahaahahaahahahahaahahahaahahaahahahahaahahahaahahaahahahahaahahahaahahaahahahahaahahahaahahaahahahahaahahahaahahaahahahahaahahahaahahaahahahahaahahahaahahaahahahahaahahahaahahaahahahahaahahahaahahaahahahahaahahahaahahaahahahahaahahahaahahaahahahahaahahahaahahaahahahahaahahahaahahaahahahahaahahahaahahaahahahahaahahahaahahaahahahahaahahaha
00 Yorumla
Mesaj atıyor demişsin ne tür mesaj atıyor? Biraz bilgi verirsen iyi olur. Bu arada o mesaj atan arkadaşına ''yanlışlıkla oldu seni sevmiyorum benim bir sevgilim var ve bunu yaptığım için pişmanım'' de. Ve gidip sevgiline söyle. Yoksa o öpüştüğün arkadaşın onu bir yerden bulup söyleyebilir.
04 Yorumla
Soran+1 yılsevgilime söylersem buraya gelir benim ağzıma sıçar sonrada siktirolup gider o yüzden söyleyemem arkadaşımda böyle bişey yapmaz sürekli napıyosn diyo pişmanmısın diyo konu açıyo işte
- +1 yıl
Belli ki öpüştüğünüz sırada senden hoşlanmış yoksa niye ikide bir sorup dursun ki. Kendince bir umutlanma olmuş çocukta. Ona gidip '' Evet pişmanım sevgilim var ve ben seninle yapmak istemediğim bir şeyi yaptım çok pişmanım kendi kendine umutlara kapılma sevgilimi çok seviyorum ve bir daha bu konuyu açma de bak bakalım bir daha yazar mı. :)
Soran+1 yılama çok üzülecek ve bir erkek üzülürsede üzer bunu biliyorum ya benim aleyhime kötü bişey olursa?
Arkadaslarnla icmeye gttiginden haberi varmi bndan haberi yoksa bide olani dysa cock deliye doner. s digerine maj atma sevgiline de bisi belli etme belki cok sonra sylersn byle byle oldu diye kizar ama sozunu de verrsn
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır söylemem asla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
49Cevap
+1 yılNe biçim seviyorsun milletle içip alem yapmalar, bırakınca sevmeler bir şeyler. Sarhoşken kafa yerinde oluyor ayak yapmayın.
İçecekse sevgilim benimle içer arkadaş ayağına onun bununla içip bir taraflarını dağıtmaz bunu yapmıyorsa sevmiyordur net lafa glince herkes aşık02 Yorumla
Soran+1 yılne yapmam gerekiyo
- +1 yıl
Git bunu sevgiline söyle kabul ederse o etsin bize ne mk..
+1 yılYaşadığın bu olaydan öncelikli olarak kendine gerekli olan dersleri almalısın.. Olan olmuş yani kendini üzmene ve kahretmene gerek yok... Sevgiline anlatırsan sanırım Ayrılık olacak bu işin sonu... Umarım bir daha ki sefere daha dikkatli olursun...
11 Yorumla
Soran+1 yılanlatmıycam asla onu kaybedemem
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. bir bitmediniz ak:))
cdn.listelist.com/.../bitmediniz.gif20 Yorumlayanlışlıkla nasıl öpüşülüyo ya? :))) arkadaşına dürüstçe ben sevgilimi seviyorum, seninle de yanlışlıkla öpüştüm, dudağım sürçtü de madem, ne yapılır başka.
00 YorumlaOna şunu yaz ve bitir :
" Sen içkiliyken durumdan faydalandığın için bir hataydın , hata olarak tarihe gömüyorum, bir daha rahatsız etme "04 Yorumla
Soran+1 yıloda içkiliydi
Soran+1 yılgerçekten
- +1 yıl
Fotograf yaptığına göre o kadar da bilinçsiz değilmiş. Asıl bunu silah olarak kullanmasını engellemelisin ki, bunun yolu o msg tacizlerinden korkmadığını göstermen ve her şekilde bloke edip sana laf ulaştırmasını engellemen.
Hem sen neden onu koruyorsun? Kurtulmak da istemiyor gibi bir halin var.
+1 yılHahahaha :) yanlışlıkla s. kiştik de dersin sen yakında :) alkol almayaydın o zaman ;) yanlışlıkla değil bildigin aldatmıssın
06 Yorumla
Soran+1 yılnapıcamya .
- +1 yıl
Sevgiline söylemiceksin ya da söyleyip ayrılıcaksın ya dürüst olucaksın ya da kazanıcaksın ! O kadar büyük bir zavallısın ki öyle birşey yapıyorsun ki iki ucu boklu değnek ! Yazık sana
Soran+1 yılsöylemezsem devam ederiz ve daha öyle bişey yapmam neden bunun ucu boklu değnek?
- +1 yıl
Ben sahsen bana böyle bişey yapılsa bilmek isterdim yani sonucta aldatma var işin ucunda.. ama sana git söyle dürüst ol da diyemem cünkü o zaman ayrılmak zorunda kalırsınız yani her iki durumda kötü.. biyerde benzer soru vardı kadın evli hamile iken kocasını aldatıyor ne yapmam gerek diye soruyodu sende aynı hesapsın ! O senin ultra versiyonun senin ilerdeki halin
Soran+1 yılneden 2. olmak zorunda
- +1 yıl
Sende hiçbi cevabı begenmiyosun o zaman ilki diyorum git soyle cocuga ayrıl git hem cocuga belkide yazık sen onu haketmiyosundur ! Yanlışlıkla aldatmısmış ! Pehh sen ilerde evlendigin adamı da aldatırsın merak etme
+1 yılÇok komiksin yaa yanlışlıkla aldatmış hıhı madem sarhoş olunca öyle bişey yapacaksın içme
23 Yorumla
Soran+1 yılnerden bilebilirdim
- +1 yıl
Madem, seviyorsun delikanlı kızsan eğer kırıp dizini oturursun gidip, orda bursa içip, sonra da sarhoş olup elalemle fingirdeşip ondan sonra da ee ben yanlışlıkla aldattım utanıyorum ee kusura bakma da biz buna bişey yemek diyoruz arkadaşım
+1 yılşişede durduğu gibi durmuyor arkdasım bir daha eminolmadığın kişilerle emin olmadığın ortamda içme, tövbe et allahtan af dile konuyu kpt
10 Yorumlasana gelsin
https://www.youtube.com/watch?v=FornyF7dUA800 Yorumlainsan yanlislikla nasil aldatir ya? magdem aldattin sorumlulugunu üstleneceksin. anlat herseyi baskasindan ögrenecegine senden duysun bari...
13 Yorumla
Soran+1 yılöğrenmiycek !
Soran+1 yılhayır af diliycem daha böyle bişeyin olmasına izin vermiycem bir süre ağlarım düşünürüm temizlenmeye çalışırım belki geçer ben sadece bu düşüncelerime katkı arıyordum
+1 yılBu iyiydi :) yanlislikla hamile olanlardan bikmistik :) bu taze kan gibi geldi hahaha :))
15 Yorumla
Soran+1 yılahahahh :D
- +1 yıl
Doğru ama demi : )
Soran+1 yıltabi :D
- +1 yıl
Eyw : )
sarhoşken yaptıklarını nasıl hatırlıyosun. diyelim hatırlıyosun neden yapıyosun. sonuçda bile bile yapmışın. bide yanlışlıkla diyo
04 Yorumla
Soran+1 yılbile bile değildi ya değildii
Soran+1 yılzaten hayal gibi hatırlıyorm
+1 yılbahanelerin ardına sığınmıcaksınız malesef
içkiyi kendiniz istediniz ve içtiniz
gerekeni yapın ve insanların duygularıyla oynamayın daha fazla
benden size tavsiye10 Yorumla
+1 yılArkadaşına durumu açıkca iza et bir anlık zaaf olduğunu söyle. Hepimizin başına gelebilir böyle şeyler. Sevgilinle ayrı şehirde olman avantajına olur en azından duymaz bunu.
08 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle oh be rahatlattın beni
- +1 yıl
Aynı durumu ben de arkadaşımın kız arkadaşıyla yaşadım ama ne yapayım yani oldu bitti.
Soran+1 yılsevgilinle devam ettinmi peki onu yaptktan sonra
- +1 yıl
Ettim tabiki. Haberi olmamıştı ama.
Soran+1 yılsonra noldu
- +1 yıl
Birşey olmamış gibi devam ettim hayatıma, ne arkadaşımın haberi oldu ne de sevgilimin
Soran+1 yılpekiya ayrıldınızmı
- +1 yıl
Bu sebepten dolayı ayrılmadım
Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Aferin sana.. İşte düşünmeden yapılan işler hep başa bela oluyor...
00 Yorumla
+1 yılHadi sen yanlışlıkla, arkadaşın niye sana durmadan mesaj atıyo, o da bilerek mi? :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılAlkol şişede olduğu gibi durmaz. Yapacak birşeyin yok, o duymadan sen anlatacaksın ve sevgilin kararını verecek.
03 Yorumla
Soran+1 yılo duymazki
- +1 yıl
Sağır mı?
Soran+1 yılhayır burada değil hiçbiyerden duyamaz
+1 yılsen git bir yerden at kendini sevgilini seviyorsun iciyorsun baska erkegin yaninda bunula kalmiyor öpüsüyorsun sonrada pismanim napacagim diyosun :)
06 Yorumla
Soran+1 yılooof of :(
- +1 yıl
yapacagini söylimmi cesaretli ol söyle cik sevgiline
Soran+1 yılsevgilimi kaybederim söyleyemem
- +1 yıl
o zaman yapmicaktin. söylememek kaybetmemen mi demek sanki? adam bunu fark etmicek mi?
Soran+1 yılnasıl farkedebilir
- +1 yıl
tavrindan? hareketlerinden vicdan azabi cekmenden
Gizli Üye(36-45)+1 yılk. b da senden bir halt olmaz içmeye giidersen tbi böyle şeyler olur sevgiline Allah yardım etsin bide seviyorum diye yalan söyleme ama bir çözüm arıyosan herşeyi sevgiline anlat ilişkide önemli olan güven ve sadakattir
00 YorumlaKimse kimseyi yanlislikla aldatmaz kardeşim sen bozuk sun!!!
12 Yorumla
Soran+1 yıldüzgn konuş isteyerek yapmadım
Yanlislikla mi hahahaha 😂😂😂 sarhosken yaptigini nasil hatirliyon
12 Yorumla
Soran+1 yılyarım yamalak hatırlıyorm fotoğrafta var
+1 yılTakma bu kadar, sonuçta isteyerek yapmamışsın, sarhoşken olur öyle şeyler, arkadaşına da söyle bidaha mesaj atmasın, sarhoştum hatırlamıyorum de geç
06 Yorumla
Soran+1 yılsevgilimin yüzüne nasıl bakıcm
- +1 yıl
sadece öpüştünüz mü yoksa ileri gittiniz mi?
Soran+1 yılileri gitmedik
- +1 yıl
takılma o zaman bu kadar, herkesin başına gelebilir, bidaha öpüşme başkasıyla, ve rahatla biraz, çok gerginsin
Soran+1 yılvicdanım rahat değil çnkü
- +1 yıl
Vicdanına söyle rahatlasın azıcık:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılYanlışlıkla olması çok fena olmuş ya bir de isteyerek olsaydı?
01 Yorumla
Soran+1 yılisteyerek asla olmazdı
+1 yılyav neden böyle hataları çok seven erkekler yapmıyoda çok seven kızlar yapıyor, içmek size yaramıyorsa içmeyin işte
00 Yorumlaiyide bu aldatmak değilki bende ilişkiye girdin sandım. buda aldatmaksa ohooo
02 Yorumla
Soran+1 yıltövbe tövbe ya
Seviyorsan butur şeylere mahal verecek işlerden uzak olacaksın içeceksen tek iç
04 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
Soran+1 yılhayır söyleyipte kaybedemem
verdim mi la çocuğa... doğruyu söyle ona göre değerlendirme yapıcam...
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır beni öpmesine izin verdm sadece
Bende yanlıslıkla gecen gün adam öldürdüm ama yanlıslıkla oldugunu soyleyınce saldılar benı kanks boyle saçma bısı plurmu yanlıslıkla aldattım dıye
00 Yorumla
+1 yılaldatmak değildir o canım, her insan hata yapar. İsteyerek yapmamışsın sonuçta...
01 Yorumla
Soran+1 yılböyle düşünenlerde var demek
yanlışıkla mı o zıkkımı içince sorumluluk kalmıyor zaten sizde yazık..
00 Yorumla
+1 yılo arkadasa dersini ver. salaklik yapip sevgiline de olayi anlatma
02 Yorumla
Soran+1 yılne dersi veriyimki iyi çocuktu aslında oda beni istemiş özür diledi hatta benden sevgilime anlatmıycm ama bir yerden öğrenirse diye ödüm patlıyo
- +1 yıl
ogrenince zaten kavga olucak. ha simdi ha sonra. soyleme bence kimse bisey soylemez
+1 yılKiz arkadasim benim olmadigim ortamda icecek ustune ustluk baskasiyla opusecek ha. Benden uzak Allaha yakin olsun derim. Basarim tekmeyi.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 907 cevap paylaştı. yanlışlıkla mı :) eğer erkek arkadaşın yerse bunu malın tekidir
02 Yorumla
Soran+1 yılyav sarhoştummm
Sevgilin var başka erkeklerle içmeye gidiyorsun. Senin balık baştan kokmuş.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. sevgiline anlatmalısın bir insan bununla nasıl yaşar ki ne kızlar var ya vay anasını
02 Yorumla
Soran+1 yılanlatamam onu kaybedemem :(
adam senin öyle içkili erkekli ortama gitmene izin veriyorsa tamam :D ver gitsin
00 Yorumlayaw kızlara alkol yasaklanmalı kanka her içen aynı haltı yiyip burada ağlıyor ya
00 Yorumla
+1 yılefendı efendı evınızde oturmazsınzı alkolu alınca dil basbasının agzında gezer
00 YorumlaYaptığın büyük şerefsiz lik kendine insan diyorsan ne mutlu sana
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAldattim derken sadece öpüşmemi yoksa devamı var mı
00 Yorumlaarkadaşına durumu anlat sevgiline gizle bir dahada öyle ortamlara gitme
00 Yorumlayapacak bişi yok çocuktan uzak dur derim sarhoşken dikkat et daha ileriye gitme:d
00 YorumlaNe biliyorsun onun senin aldatmadığını?
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
+1 yılİnsan yanlışlıkla nası aldatır diye sormaya geldim
11 Yorumla
Soran+1 yılsarhoştum çünkü
- Aşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı.
+1 yılkına göndereyim, k*çına yakarsın...
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 514 cevap paylaştı. sevgilin bir kızla sarhoşken öpüşse
05 Yorumla
Soran+1 yılay yok deliririm
Soran+1 yılo zaman daha kolay affederim
Soran+1 yılderdim tabiki ama ben insanın pişman olup olmadığını anlayabilirim bende aldatılmıştım pişman olduğunu gerçekten biliyordum affettm ve daha asla tekrarı olmadı
yanlışlıkla he çok garip
11 Yorumla
Soran+1 yılbile isteye yapmadm sarhoştm
yanlışlıkla zuhahahahah :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 780 cevap paylaştı.
+1 yılBana sevgiden bahsetme.
01 Yorumla
Soran+1 yılsen bahset
+1 yılÖpüşmeyle kaldıysa iyi
02 Yorumla
Soran+1 yılileri gitmedi biliyorm
- +1 yıl
yok bir de bılmeseydın
+1 yılYanlışlıkla aldatmak nedir? Sen istemesen olmazdı
01 Yorumla
Soran+1 yılama sarhoştm
+1 yılGünah çıkarmak için bana gel...