- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, ben de 26 yaşındayım ve 27'ye doğru gidiyorum fakat halen zamanımın olduğunu düşünüyorum. Çünkü aceleyle yapılan ve karşınızdakini doğru dürüst tanımadan yaptığınız kötü bir evliliktense, 30'undan sonra evlenin daha iyi gerçekten. İnsan bir kere evlenip tam isabet diyebileceği bir evlilik yapmalı diye düşünüyorum. Ayrıca bu işler nasip kısmet işidir. Kimisinin sosyal çevresi vardır ve işini gücünü de eline almıştır ve erkek haliyle 19-20'sinde evlenebilir, kimisi de sizin durumunuz da olabilir. Dolayısıyla ben geç kaldığınızı asla düşünmüyorum. Siz kendinizi ne zaman hazır hissediyorsanız o zaman evlenin. Evlilik gerçekten büyük bir sorumluluk ve dediğim gibi laf olsun diye evlenilmez. Ciddi birliktelik yaşamayı istemeniz ve evliliğin getireceği sorumlulukları taşıyabileceğinize inandığınız, bu uğurda da size bu güveni veren biriyle evlilik yapmanız en doğrusu ve mantıklısı olacaktır. Her şeyin gönlünüce olması dileğiyle...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben 29 yaşındayım ve evlilik fikri aklımın ucunda bile yok. Bu kadar evlilik meraklısı olmayın, kendinizi geliştirmeye odaklanın daha çok. Çok var 35-40 yaşında ilk evliliğini yapan insan. Bunlar garip şeyler değil. Bugün çıkmazsa yarın çıkar, sen hayatına bak ve hayatından tek başına da keyif almaya bak. İşini düzgün yap elbet biri çıkar. Hadi çıkmadı diyelim, senin olmasa bile validenin çevresi geniştir ondan yardım al.
00 Yorumla
+1 yılEskiden olsa geçti. Ama artık insanlar okul askerlik iş bulma düzen kurma derken 30u buluyor evlenmek. Biraz da kendinle alakalı. Bu sorumluluğa hazır mısın? Bunu kendine sor. Her gün aynı kişiyle yatıp kalkmaya vakit geçirmeye.. evlenmek sevgili olmak gibi bişey değil. Her an bebeğin olabilir bu da var. Aile sorumluluğuna hazırsan evlen. Ama değilsen acele etme. Geç de olsa sağlıklı bir evlilik olsun önemli olan bu. Diye düşünüyorum nacizane
02 Yorumla- +1 yıl
@deltaluna yani tercih meselesi evet
+1 yılGeç kalmadın. Allah güzel insan çıkarsın karşına 🌺
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Siz hayırlısı için dua edin, mutsuz bir evlilik yerine mutlu bir şekilde yalnızlık bile tercih sebebidir.
Acele etmeden evlilik kararinizi gundeminizde sıcak tutun, ailenizden , akrabalarinizdan (ozellikle akran olanlarindan) destek isteyin.
Geç kalmışlık hissi ile alınan kararlar sizi pişman edebilir yoksa.06 Yorumla
Soran+1 yılya ne yapacam ben ne tanıyamın var bir yandan tipim çirkinliğim
Soran+1 yılyok abla bunca yaşıma rağmen yalnızım insanlar evleniyorlar nişanlanıyorlar boşanıyorlar yetmiyor ikincisini alıyorlar ben de hala bir , şey yok
- +1 yıl
Tip yoksa çok zor
- +1 yıl
Bir insan görsel olarak beğenmeden evlilik yapıyorsa yapan çok zor
Mecburdur, yaş geçiyordur, evde kalmıştır vs
- Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı.
+1 yılBen de 30um. İşime ve evlenceğimi düşündüğüm kişinin gerçekten isteyip istemediğini bilmeden güvenmeden evlenmeye öylece adım atmak istemiyorum. Ya evlenceğim kişi laylaylomcu çıkar ciddiyetsiz biri çıkar dıaşrıda olgun görünüp benimle tuhaflaşırsa diye endişeleniyorum.
00 Yorumla 30 yas evlenme yasidir aslinda iste hafi 28 29 30 diyelim bir tane kız bulsan 1 sene beklesen sonra ki 1 sene de Nisan dugun yaparsin 2 sene oldu yas 30 olur iste sosyal cevren yoksa görücü usulu bakacaksın onda baksan bile olmayabilir artık elini attığının sevgilisi oluyor gizli bu tabi sevgilisi var gizli aileden kıza görücüler gelip gidiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de 26 oldum. 25 öncesi erken geliyordu ama 26 dan itibaren artik geç kalma sürecine girdigimi hissediyorum. Benim de mevcut cevremde evlilik çağında yalnız erkek yok. Yani bana uygun aday yok.. internet desen dürüst ve ciddi iliski bulunmaz, cinsellikten baska birsey isteyen çıkmıyor malesef.
Ben de artık aile kurmak çocuk sahibi olmak istiyorum.28 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı
Cevap sahibi+1 yıl@Aydogd_ serserilikle capkinlikla işi olmayan, evlilik kafasinda olan, sadık dürüst güvenilir biri olmasi.
Cevap sahibi+1 yıl@Aydogd_ yok ben internetten aramiyorum gercekten
Cevap sahibi+1 yıl@Aydogd_ ist.
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Yahu ne geçi günümüzde erkekler 30-35 yaş arasında evleniyorlar. Okul, askerlik, iş güç derken zaten 26-27 oluyorsun.
00 Yorumla
+1 yılTam yaşındasın evlenmenin. Şu dönemde daha sağlıklı karar verebilirsin ama evlenecek birini bulman için de biraz sosyal olman gerek ya da görücü usulünü kabul etmen gerek.
02 Yorumla
Soran+1 yılişte görücü usulunu kabul ediyorum ama kimse benim için çaba sarfetmiyor
- +1 yıl
Ailen, akrabaların vesile olurlar aslında, genelde öyle olur yani. Sen niyetini insanlara aç istersen, onlarda sana yardımcı olsunlar. Tabi önce hayırlısını iste hakkında.
Ya ben olsam karşıma gerçekten sevdiğim biri olmadan evlenmem. onu da aramam. zamanı gelince zaten bir şekilde hayat onu karşıma çıkarır. Bende 28 yaşındayım fakat benim yaş takıntım yok.
10 YorumlaAbi var ya ilk iş sevgili bul kafalar uyuyorsa 5 yıl sonra da evlensen sıkıntı değil. Bak benim öğretmenim dhaa geçenlerde evlendi kendisi 36 yaşında. Bu işler nasip kısmet işi.
06 Yorumla
Soran+1 yılama kardeşim erkek belli bir yaşatan sonra affedersin nasıl çocuk yapsın çocuğum büyüdüğünü göremeyecek myiim ben
- +1 yıl
Erkek yapar da belli yaştan sonra kadının çocuğu olmuyor. Hem ben annemle babam evlendikten 18 sene sonra doğmuşum. Sıkıntıları varmış 2si de 40 yaşındaydı doğduğumda şimdi babam 64 yaşında büyüdüğümü de gördü yani birkaç yıla iş güç evlilik Allahın izniyle. Hem sevgilim de var 1.5 yıldır. Sadece maddi sorunlardan evlenemiyoruz şu an o yüzden erteledik
- +1 yıl
Ayrıca yorumlarda çirkinim falan demişsin de deme öyle ya bak şimdi abi. Al bir kağıt kalem iyi ve kötü yönlerini yaz. Kötü yönlerini düzeltilebilir düzeltilemez diye ayır. Ve çözüm odaklı plan yap. Bakımlı olmalısın giyimine tarzına konuşmana dikkat etmelisin sosyal çevre edinmek çok zor değil iş yerinden bulunur kursa kaydolursun ordan bulursun. Bu depresif ruh halinden çık şen şakrak ve karizma oldun mu bitti gitti🤣🤣
Soran+1 yılkardeş kilo alamıyorum bir türlü anca 30 lu yaşlarda bu durum gerçekleşebilir sıska kavruk biriyim hovardaşığım çapkınlığım olmadı
- +1 yıl
Doktora git ya illa bir yol gösterirler spor salonuna yazıl kilo alıp kas yapma programları var. Bak ben de şu an kilo vermeye çalışıyorum. Erkek arkadaşım 74 kilo ben 100 yanımda çocuğum gibi kalıyo. Her şeye rağmen seviyormuş beni ama ben böyle olmak istemiyorum sağlığıma zarar
+1 yılGeç değil tabii 28 cok iyi bir yas önemli olan sevdiğin birini bulabilmek yani günaha girmek zorunda değilsin bekleyeceksin kısmet. Ailen yardım istesin yakınlarından olabilir
10 Yorumla
+1 yılhayır benim babam 33 ünde evlenmiş. bir sıkıntı olmamış gayet iyi yetiştirdi bizi. sizin endişeniz niye.
02 Yorumla
Soran+1 yılYalnızlık zor zinaya düşmek istemiyorum
- +1 yıl
kanka iyi bir kız bul evlen. yanlızlık korkunç şey 35 ine varmadan evlen. yalnız ölmek kadar korkunç şey yok. 39 yaşında mahallede bir abim var tanıdığım hiç bir hayat amacı yok. bir o kızla bir bu kızla takılır sonra da uzun süre bunalıma girer. düşün çocukları yok karısı yok. hiç bir beklentisi yok. yapayanlız ölecek adam. içip içip kardeşlerinin ailesinin saadetine ağlıyıyor adam. yaşın ilerlemeden evlen geç değil merak etme.
+1 yılHiçbirşey için geç değildir. Şöyle düşünebilirsin. Evlilik programlarında +75'lik dedeler hatun peşinde koşarken, sen 28 yaşında neyin geçmesinden bahsediyorsun ki? 75'lik dede 30-35'lik hatunlara çakmayı planlarken, 28 yaşında öldün bittin mi? Çocuk gibi düşünmeyin lütfen..
10 Yorumla
+1 yılBence de evlen artık milletin erken demesine bakma sağa sola haber gönder hoşuna giden kızla konuş çekinme
02 Yorumla
Soran+1 yıltipsizim be kardeş
- +1 yıl
Elin ekmek tutuyorsa bir de karekterin varsa evlenirsin yüzüne bakılsın yeter
Aşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı. Yaşı boşver. Hazır olduğunda evlenmelisin. bir de hayatını geçirebileceğin insanla karşılaşmalısın. Evlilik için plan program yapılmaz.
10 Yorumla
+1 yılGeç olsun, güç olmasın...
00 YorumlaErkek geç olgunlaşır, nasip nerededir ve ne zaman gelir bilinmez, hiçbir şeye de geç kalmadınız.
Hayırlısını dileyin.00 Yorumla
+1 yıl- 30 yaşına kadar evlendin evlendin otuzdan sonra zor evlenirsin şurada sadece 2 senen var bunu bilesin
00 Yorumla
+1 yılNeden geç olsun ki, eşim 35 yaşındaydı evlendiğimizde.
01 Yorumla
Soran+1 yılaffedersin ama mahrem bir soru sorabilir miyim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence evlilik en erken otuzda olmalı -en erken- acele etmene gerek yok
11 Yorumla- +1 yıl
30 una kadar ne yapacak
+1 yılNeden bukadar bekledin, ha kariyer yaptim dersen anlarimda bos bos gecirdiysen seneleri yazik yani
10 Yorumla
+1 yılErken evlenmek en güzeli ama her zaman insanın karşısına iyi insanlar çıkmıyor
10 Yorumla
+1 yıl28 30 bir erkek için gayet uygun yaşlar bence geç değil tam zamanı
00 Yorumlabende 26 yaşındayım erken daha kanka hayatını yaşa gez, dolaş 30 dan sonra evlenirsin.
00 Yorumla
+1 yılhayır bence bu dönemde zaten iş kariyer doğru kişi derken insanlar 30 yaşında evleniyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. 31 yaşındayım hala evlenmek istemiyorum desene evde kaldım 😀
00 Yorumla
+1 yılErkeksin ya geç sayılmaz erkekler şanslı o konuda kadın olarak en azından kendi adıma çabuk çöktüm
00 Yorumla
+1 yılHayır evliliğin yaşı yok ne zaman kendini hazır hissedersen.
00 YorumlaDilersen kırkında evlen, yeter ki doğru ve emin olduğun bir insan ile evlen.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılne geci ya bir zamani yok ki bunun. sonra sirf evleneyim diye yanlis evlilik yapma.
00 Yorumla
+1 yılÜzülme abi seni evlendiricem elimde evde kalmış kadın var koca bakıyor kendine
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı.
+1 yılYo bence hiç geç değil, geç olsun adam gibi olsun bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçmalama. Herkes nasibindekini yaşar. Geç kaldım diye hemen tanımadan etmeden biriyle mi evleneceksin!!! Bekle sabret. Geç oluyorsa güzel oluyordur.
04 Yorumla
Soran+1 yılya kaç yaşına geldim elim kadın eline değmedi
Cevap sahibi+1 yılİyi git ilk önüne gelenle evlende gör noluyo.
Soran+1 yılya nefsani i yönden çok kötüyüm
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Varsa görücü dene. Belki uyarsınız
- Aşk İlişkileri konusunda 939 cevap paylaştı.
+1 yıl30 a kadar yolu var bekar takıl hayatını yaşa ohh mis gibi dır dır yok ne güzel
00 Yorumla Hayır daha vaktin var 30 una gelince ya da 35 ine de gelince daha olgun. bir. kadin secebilirsin
00 Yorumla
+1 yılhayır hiç büyük değilsin bence evlilik için 30 -35 yaşları en uygun yaşyaşları
30 yaşına kadar daha 2 sen en var bu 2 sene içinde birileri ile çıkmaya çalış ve kendine en uygun olduğunu düşündüğün kişi ile evlen.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaşın geldi geçiyor. benim bile geçiyor gibime gelior 24 olmama rağmen. olmadı görücü usulü evlen. yakınlarin yardımcı olsun. belki hayırlısı budur
00 Yorumla
+1 yılBen de aynı yastayım nasip bu iş evlenmek için de evlenilmez ama ben düzgün anlasabilcegim birini bulursam kaçırmıcam 😬
00 Yorumla
+1 yılbilemiyorum yani bende 26'ya giricem daha bir kızla flörtüm olmadı. Bu konuda ileri ki dönemde istekliyim de zor yani kız bulmak bu zamanda
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayırlısı olsun geç değil bence günümüz evlilikleri otuzlu yaşlarda oluyor artik
00 Yorumla
+1 yılBende aynı soruyu soruyorum kendime acaba ne zaman diye.. 28 yaşındayım yakında 29 olcam. Hiç ilişkim olmadı. Artık saldım olursa olmazsa olmaz🙄
03 Yorumla
Soran+1 yılvalla çok zor insan günaha girer miyim diye de endişe ediyor
- +1 yıl
Evet zinaya yaklaşmamalısın. Ama bu soruyu sorduğuna göre bişeler sana sinyal veriyo. Hayırlı bir eş bul ailene söyle görücü olsun
Soran+1 yılatam bekleyen öğretmenim üstelik çirkinim ve sosyal çevrem hiç yok ailem ise hiç girişken değil
+1 yılEn doğru zaman knk bende 25 yaşımdayım şahsen bende şu an için düşünmüyorum daha doğrusu ciddi düşünebileceğim aday yok benimde sosyal çevrem zayıf her ne kadar neşeli sıcakkanlı olsamda
00 Yorumla
+1 yılTürkiye şartlarında normal kafaya takcak bir durum yok
00 Yorumla
+1 yılErkekler olarak bu konuda şanslısınız. Sağlığınız ve maddi durumunuz olduğu sürece her yasta evlenebiliyorsunuz. O yüzden takilma
10 YorumlaEvlenmek başlı başına mantıksız bir hareket, kaç yaşında olduğunun bir önemi yok. Ne zaman istersen o zaman evlen yani.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe oldu, turşunu mu kurdular? Boşuna evlenip masrafın altına gireceğine kendine başka iyilikler yap. 😆
00 Yorumla
+1 yılÖnemli olan doğru birini bulabilmektir yanlış biri oluo uzileceginizd geç olsun doğru kişi olsun
20 YorumlaNormal bir yaş ya büyütme buyutursen yanlış evlilikler yaparsın ama bundan sonra evlenmezsen yaşın geçer
00 YorumlaHayır geç değil, hiç evlenmesen ne olur ki.. Hiç bir şey kaybetmedin merak etme
01 Yorumla
Soran+1 yılgünaha girmek istemiyorum artık baba olamanın vakti geldi
+1 yılGeç kalmamışsın bence tam evlilik için uygun yaşlardasın, umarım istediğin gibi birini bulursunn
10 YorumlaKorkma be erkekler evde kalmaz kızlar evde kalıyor🤣
00 Yorumla
+1 yılbence sirf evlenicem diye evlilik yapma sonra esinle guzel bir bag kuramassan üzülürsün
00 Yorumla
+1 yılNe geci ya dayım 30 unu geçmişti evlendi çocuğu var şimdi
00 Yorumla
+1 yılBen 35 ten önce evlenmeye karşıyım insan birikimini işlerini yoluna koyduktan sonra evlenmeli bence
00 Yorumla
+1 yılKısmet bu işler üzülmeyin.
01 Yorumla
Soran+1 yılvallla bulamadım , artık yalnızlık canıma tak etti günahada gçrmek istemiyorum
+1 yılyoo neden geç kalacaksın evlenıp napacaksın
16 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyorsun valla çocuk istiyorsan evlatlık al bak değil mi
- +1 yıl
Demi ama evlenip napacaklar
- +1 yıl
@Çipetpetşakşak Evlat edinmek güzel birşey. en azından bir çocugun hayatı kurtulur
- +1 yıl
Aynen öyle tabi çok güzel bir duygu
- +1 yıl
@Çipetpetşakşak Ben evlat edinmesem de okuttuğım bir çok çocuk var
- +1 yıl
Vaaauvv çok güzel yaa geçenlerde buradan birisinin ihtiyacı varmış yardım ettim ona benfe
+1 yılMaddi durumun iyiyse evlen.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı.
+1 yılİdeal olan yaşlardan bahsediyorsun.
00 Yorumla
+1 yılBen 31 yaşındayım evleneceğim ama kadın yok
00 Yorumla
+1 yılYoo gayet iyi bir yaş 👍🏻
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik çok güzel bir şey değil be
00 Yorumla
+1 yılBence ideal yaş ama 30 geç
07 Yorumla- +1 yıl
Size hakaret etmek yakışır
- +1 yıl
@Kartal-Bulut soru sormadınız sadece hakaret ediyorsunuz size karşılık verecek olsam sizin gibi kaba olurum
- +1 yıl
@Kartal-Bulut insanları kıyafetine göre yargılamak ve hakaret etmek cahillerin işidir sizde bunu görüyorum
- +1 yıl
@guzel1hatunnn engelleyin gitsin, yazı yazamaz size
- +1 yıl
@guzel1hatunnn çok pisliklesmeye başladı, şikayet et bence
- +1 yıl
@DerinAdam_MERDO_ bekliyorum zamanı hiç merak etmeyin teşekkür ederim
- +1 yıl
@guzel1hatunnn 👍
- Devamını Gör (53)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?