Is yerinde nasil kismet bulabilirim. Yeni işime baslicam. Ama benden buyuk insanlarda olabilir bilmiom
1 ay
27 yaşındayım, evlenmek için geç mi?

Is yerinde nasil kismet bulabilirim. Yeni işime baslicam. Ama benden buyuk insanlarda olabilir bilmiom
Hayır yaşınız çok geç değil ama evlenmek için orada burada kısmet arayışı içinde olmayın yani doğru kişi mi diye düşünün bir arayış içine girerseniz ve ilk bulduğunuzla bir şeyler yaşamak istersen senin için bu kötü olabilir. Biriyle ilişkiye adım atmadan önce o kişiyi tanıyın derim düzgün bir şekilde yoksa sonunda üzülen sen olursun.
İş yerine kısmet aramak için gitme bu sevgili, evlenmek şeyleri kısmet olan şeyler senin uğraşman ile olmuyor oraya işini çok güzel bir şekilde yap yöneticiye kendini başarılı bir şekilde göster gözüne gir. Biri seni beğenirse beğenir gelir ya da orada hoşlandığın biri varsa birilerine söyle onlar sana ayarlama yapar.
Herkes iş yerinden kısmet bulacak diye bir şey yok.
28 yaşındayım ama hala geç kaldığımı düşünmüyorum. Gerçi ben kısmetimi buldum. Allah nasip ederse evlenmek istiyorum. İnşallah sana da nasip olur arkadaşım. Kendinde söylediğin iş ortamından istediğin gibi birini bulabilirsin. Sadece her şeyi akışına bırak.
Görüş
58Görüş
yaşınız henüz evlenmek için geç değil
35 yaşından sonra bu konuyu kafaya takabilirsiniz şu anda acele etmeyin
işinize başlayın kendi ayaklarınız üzerinde durmanın keyfini çıkarın
Geç sayılmaz tam zamanı
Hayır gayet normal
İş yerinde kısmet bulmalıyım diyerek kısmet bulamazsın.
İş ortamına girer, çalışmaya başlarsın, işi öğrenirsin, ortama alışırsın, kendini gösterirsin, kısmetin kendiliğinden açılır, beğenen olursa bunu fark edersin, kıvılcım oluşursa gerisi gelir. Akışına bırak matmazel.
cut.
Iste bekar olmazsa diye korkum :D herkes evlendi umutsuzlastim ben
Evlenemezsem üzülürüm cevrem yok. Mecbur is yeri ortamından bulcam
Bir ara bende öyle bir korkmuştum.
Sonrasında düşündüm de, hayat benim hayatım ve sadece bana özel. 30' umda olur, 35' imde olur. Hayırlı olsun da nasıl olursa olsun. Evlenmek için evlenmemek mesele.
Evlenmek için evlenmemek dogru bu arada ama oyle olursa da hiç evlenemicem. Hayirlisi
Korkma, eninde sonunda evleneceksin. Doğrusu olması önemli.
Abi cut diye lafı oturmuş helal
Yaşım 47 evlenmek istiyorum ama ciddi düşünen kadın yok... ne garip eskiden kadınlar evlenmeyi yuva kurmayı isterdi şimdiler de ise oyke bir şey yok...
Saygılı merhametli erkek istemiyorlar
Güzelim aşağıda biriyle tanışmaya calismissin saf olma uzak dur. Birkaç ay oyalar alacağını alır tekneyi vurur. Yaşın geçmedi ama sosyal medya ilişkilerine takilirsan yaşın geçer işte. Git reel hayatta tanış öyle bul. Ksde tesadüf eseri denk gelinir belki ama böyle ısmarlama sorularda bulduklarin zaman kaybıdır.
Uyardım sen hâlâ devam. Birkaç ay sonra beni hatırlarsin. Kaybettiklerin de cabası olur.
🤝🤌
:).
Mutlu olmak zor bi denklemdir, keşke bana düşen bi mutkuluk olsada sana verebilseydim
Seninle herseyini hiç düşünmeden paylaşan birini sev ister çirkin olsun ister sakat
İşyerinde bulunur. birkac yaş büyük olsun iyi niyetli biriyse devam edersin. ben ikinciye evlendim
Emin ol en ideal yaştasın doğru kişiyi bulduysan hiç bekleme bence kadın için 30 yaş artık geç ideal için 27 28 bayanlar için
Evlenmek istiyorsan bu işleri akışına bırakman lazım. Evliliğe çok meraklı olman itici bir şey bence.
Bence uzak dur evlilikten.
Ben de 26'yim hiç evlenmedim evlenen arkadaşlarımı görüyorum.
Özgürlük özgünluktür boş ver 😏
Geç diye bir şey yok, önemli olan doğru insanı bulabilmektir. İş yerinde hoş karşılanmaz. Orası iş yeri sonuçta izdivaç programı değil.
Kısmet etmiş ise Mevla; el getirir, yel getirir, sel getirir. Kısmet etmez ise Mevla; el götürür, yel götürür, sel götürür
Kismet tabi ama :((( Hayalim
Bende yeni 24 oldum uzerimde buyuk bi evde kaldim sendromu var
Tam zamanı hayatım herşeyin yeterince yükselmiş hiç düşünme direk atla
Bunun 30 a kadar yolu var. Hiç geç değil yani. İş yerinde illaki bulursun ya da sosyal medyada da. Ama sosyal medya ya dikkat
27 yaş erken hem niye kısmetini iş yerinde arıyorsun. Hayat karşına neler çıkarır bilemezsin geç kalmış değilsin istersen 35'inde evlen yine geç değil artık bunları aşmamız gerekiyor
Ayaklarının üstünde durabiliyorsan 30 en erken olmalı evlilik için. Ülkemizde evliliğin erken yaşta yapılmasının genel nedeni kadınların kendi ayakları üstünde durmayı istememesi
Yetişkin insanlar için evliliğin geçi veya erkeni yoktur bence. Nasip bu işler sonuçta… Evliliğe biraz kadersel bakarım ben. Olması gerektiği zamanda olacaktır, nasibiniz sizi bulacaktır. Ama tabi ki oturup beklemektense, sosyal, aktif kalmanızı öneririm. Yeni insanlarla tanışmaktan, sohbet etmekten kaçınmayın. Evlilik yapmak istiyorsanız, flörtten öteye gitmeyecek ilişkilerle vakit kaybetmeyin, insanların sizi oyalamasına müsade etmeyin.
İşyeri den kasıt ofis ortamı mı fabrika mı inşaat mı? Mesleğin ne?
Ofis tarzi sosyal baya
orada bulursun. Bu gidişle bende oradan bakacam kendime.
Ama yasi buyukler ve evli cok sanirim oyy oyy yıllarca sinav calis. Yas ilerliyor millet evlendi
Bekar varsada begencez mi bakalim :D
Valla bu konuda kız tarafı erkek tarafı kadar şanslı olamıyor acı gerçek. Erkek olarak ben birini talip olabiliyorum ama kız tarafında böyle bir şey olmadığı için talip bekliyor belirsizlik içinde. Allah hayırlı kısmet versin sana.
En İyi Görüş