+1 yılBöyle şeyleri sorun eden biriyle birlikte olmam. Bazı insanlar uykusuzluğa dayanamaz. Günler çuvala girmediği sürece gün içinde de rahatlıkla mesajlaşabiliriz. Akşam saatleri olması şart değil.
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl1-Erkek adam mesajlaşmaz yazılı kanıt bırakmaz
2-Erkek adam telefonda uzun süre konuşmaz. İmkan varsa yüzyüze konuşur, eğer yüzyüze konuşma imkanı yok ise de mecburen telefon ile konuşur ama bu konuşmalar da uzun sürmeyecek şekilde olmalı. Mesajlaşırken uyuya kalmak liseli fantezisi 🤣🤣00 Yorumla
+1 yılBen eski flörtümle böyleydim çok geç saatlere kalıyorduk zaten ve o beni uyutuyordu masal anlatıp. Bazen 2 masak sonunda bazen daha bir varmış bir yokmuşta uyuya kalıyordum ve alışmıştık. Cidden uykum geldiğinde var bile diyemeden dalıyorum :) herkese tatlı rüyalar :)
13 Yorumla- +1 yıl
Ama çok geliyor :(
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu bana sevimli gelen bir durum , karşımdaki kişinin duygusundan emin isem..
Kıyamadığı için uykusunun geldiğini söylemiyor olabilir , hemen olumsuz düşünmem /düşünmedim..94 Yorumla- +1 yıl
Yakışır burçttaş 😅
- +1 yıl
@Kim_Bilir_Belkidee ☺️🤭
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
+1 yılO genellikle ben oldugum için 28yildir kendime tahammul ediyorum😂
137 Yorumla- +1 yıl
Yalnizligin verdigi rahatlik diyelim fjgb
- +1 yıl
Teselli ediyoruz su an kendimizi 😂😂
- +1 yıl
Bir sure sonra bayiyor o rahatlik😂
- +1 yıl
1 ve 2yilda sorun yoktu gel keyfim gel. benimki 3yila dogru yol aldi gidiyor ve artik baydi gibi😂😂
- +1 yıl
Ondan degil arkadaslarimin cocuklari bana teyze diyince bu olay bitti yikikligimi anladim yani 😂😂
- +1 yıl
Fazla ciddi 😂
- +1 yıl
Beni bu duruma düşürenler utansin.. Allahim cok amin 😂
- +1 yıl
Ben halimden memnunum sen niye uzuluyorsun 😂😂
- +1 yıl
Nine demedikleri surece sorun yok 😂
- +1 yıl
Sen niye modumu dusuruyorsun benim 😂 benden bir yas buyuksun kendini dusun 😂😂
- +1 yıl
Havalara bak 😏küstüm gidiyorum👣👣
- +1 yıl
Kalbim çıtttt göz yaşım pıtttt😢😐🥺
- +1 yıl
Hayir tabiki 😏🥺
- +1 yıl
Intkimamim kotu olucak 🙄😏
- +1 yıl
Sen evde kaldin demek ayip degil dimi 🙄
- +1 yıl
Evet ne sandin 🙄
- +1 yıl
Soyledin ama🙄 senin evlilik yasin gelmedi emmma masal yasin gecti masalsiz uyu 😜🤪😝🤣
- +1 yıl
Iyi geceler sohbet için de tesekkurler :)
+1 yılSadece evlilik düşündüğüm biriyle sevgili olmak gibi bir düşüncem olduğu için ömrümün sonuna kadar tahammül edebilirim. Ayrıca uyuyakalan biriyse zaten bana önceden haber vermesi gerektiği için konuşulan konu ciddi bile olsa beni önemsemediği düşüncesine kapılmam
Ben sayısalcıyım😪 İstediğiniz yerlere virgül koyma özgürlüğüne sahipsiniz😏10 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Canı sağolsun, yorulmuş yorgun düşmüş olabilir. Hiç sorun değil. Sonuna kadar her türlü! 😅20 YorumlaUykum gelemden belirtirim ve kısa süre içinde uyuya kalırım. Hayatımdaki insanlar bundan şikayetçi olduğunu belirtmedi hiçbir zaman. Belki de rahatsız olup dile getirmediler bilemiyorum ama düşününce sinir bozucu bir durum.
11 Yorumla
+1 yılAy kıyamam ki ona uyusun nolacak.. Sonuna kadar tahammül ederim.. 😍
30 Yorumla
+1 yılValla ben normal bir arkadaşımla mesajlaşsam bile uyuyakalıyorum. Çok önemli bir konu ise zaten uykum kaçıyor 😜
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen kavga ettikten sonra bile manitime görüldü atıp uyuyakalan bir tipim. Napim uyku çok güzel bir şey 🤤
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılSekkiz gün.
Ben pek takmam, çünkü o ansızın uyuyan sevgili modeli benim. O da uyuyabilir. Uykudan önemli ne var ki, 🙈11 Yorumla Tahammül edemediğim için "yatmadan 5 dk önce son mesajını at yoksa cvp alamazsın" demiştim ve sorun ortadan kalkmıştı. Birkaç defa bu hataya düştü ama fazlası olmadı.. Kendine saygı duymazsan, erkek de duymaz.
20 YorumlaSürekliliği hoş olmaz elbette. "Uykum geldi, uyuyabilirim." demek zor değil.
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılTahammül edilemeyecek birsey yok , bir süre sonra alısılır, canımm yine uyuyup kaldii falan derdim 😀
23 Yorumla- +1 yıl
Caktirma ben hep uyuyakalan olmusumdur 😀
Aşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı. Benim sevgilim telefonla konuştuğumuz yerde uyuyup kalıyor. 🤣🤣🤣
11 Yorumla
+1 yılUzun süreli tahammül edemiyorum, sorun uyuyakalması değil, uykusunun geldiğini anlayınca, uyuyacağım galiba iyi geceler demeyip, öyle muhabbeti ortada kesmesi.
20 Yorumla
+1 yılYorulduğu içinse hiç takmam bile. Hatta ben ısrar ederim uyu konuşmayalım diye. Hiç yorulmadığı halde uyursa da 1 hafta sonra bir konuşmayı derim. Sorun çünkü...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 598 cevap paylaştı.
+1 yılkardeşim deneyimlerim sayesinde bu kadar emin konuşuyorum uyuyakalmak diye bişey yok baktı sohbetin sarmıyor paşa paşa telefonu kenara koyuyor uykusuna dalıyor sabahta uyuyakaldım diyor
10 Yorumla İyi değilse, yorgunsa ben zaten onunla konuşmam kafasını dinlemesini isterim tabi bunu bana dile getirmesi gerek ama dile getirmiyorsa bir şey demem durumu farkederim, konuşmayı o uyuya kalmadan önce bitiririm. Güncellemeyi okudum ve çok sinir bozucu bir durum, sanırım ertesi gün ona tamamen cevap vermem bir kaç güne de muhattaplığı her yerden keserim.
10 Yorumla
+1 yılBen hep yapıyordum bunu 😅Hem arkadaşlarıma hem de sevgilime. Ama hiç sorun etmediler. Sabahları özür diliyordum tabiki.😄Bana yapılsa da sorun etmezdim.
10 Yorumla
+1 yılAyy en sinir olduğum şey bişi anlatırken uyuya kalınması heves kaçıyor dediğin gibi bir iki hadi üçte olur ama sürekli olması tuhaf yani ben uykudan gebersem de söylemem onun teklif etmesini bekler öyle uyurum 🤷🏻♀️
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİletişimi keserim. Ben uykusuzluktan ölsem bile gidip yüzümü yıkayan biriyim, karşımdaki insana da çaktırmam uykum olduğunu.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılSürekli oluyorsa sıkılmıştır konuşmamak için bahane arıyordur söyleyemiyordur muhabbetin baydığı noktada bırakırsak sıkılmaz ve böyle şeylere gerek kalmaz ☺️
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılMesajlaşırken uyuya kalmak ne ya uykum geldi iyi geceler demek zor olmasa gerek
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 21,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu doğal bir durum. Uyuyakabilir sorun olmaz. Ama uyuyakalma numarası yapıp başka şeylerle uğraşıyorsa o iş değişir.
32 Yorumla- +1 yıl
@Berivann6 yani
+1 yılHic tahammul edemem. Insan bir iyi geceler uyudum ben der. Neden ben yazmasini bekleyecem, bide uykumdan ben oluyorum.
20 YorumlaOlabilir uyuyakalır. Sorun edeceğim bir durum değil bu.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılUyumasında sıkıntı yok da. ''Uykum geliyor uyuyabilirim yazamazsam haberin olsun'' diye önceden denebilir. Düşünceli olmak lazım.
20 Yorumla
+1 yılen azından başka şeylerle meşgul değil benle mesajlaşırken uyuyakalıyor yani son ana kadar mücadele var bu iyi bişey
20 Yorumla
+1 yılGerçekten sevdiğin biriyse böyle bişey asla sorun olmaz
30 Yorumla
+1 yılEn sevmediğim şey karşı tarafın beni ciddiye almıyor olması ki bu durum işi ciddiyetsizliğe sürüklerse beyimize kapıyı gösteririm
10 Yorumla
+1 yılKonuşma esnasında uyuyorsa buna bir şey demem, sevimli gelir bana uykusu gelmesine rağmen kıyamamış devam etmiş konuşmaya sonuçta😄🥰
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılValla bende bu durumdan sıkılmıştım da en sonunda vurdum elimi masaya😂bir daha uyuyakalmadı. Uyumak için bile izin istiyor 😂
10 Yorumla
+1 yılHoşuma gider çok şirin değil mi ya ☺️ başkalarıyla yazışıp konuşmaktansa benimle konuşarak uyusun miss 💙
10 Yorumla
+1 yılGerçekten uyuyakalıyorsa neden ayrıliyım dkemmdd uyusun en güvenilir hali masum uykulu hali değil mi zaten
10 YorumlaBu olay duruma göre değişir. Bazen "önemsememek" bazen de uyuya kaldığı için " özür dilemek " çok fark var gerçekten.
10 Yorumla
+1 yılUykum geldi demek zor bir şey değil. Özelikle de ağır bir işte çalışmıyorsa bunu sürekli tekrarlamasına asla tahammül etmem.
10 Yorumla
+1 yılNe uykucusu ya. Zorla tutuyorum demek ki diye düşünürüm. Kimse uykusunu harcamak zorunda değil benim için.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılNe guzel benle sohbet ederken uyuyor isde daha ne olsun ama haber verse dsha iyi olur uyukluyorum sonra devam etsek diye
10 Yorumla
+1 yılCok sevdigim sevgilimden bu yuzden ayrilmak istedim Şu an onu cok ozluyorum ama asla beni onemsemedigi icin istemiyorum onu
10 Yorumla
+1 yılO zaman uyumasi gerektiginde birak da uyusun. Ne zannediyorsunuz burger calisani mi insanlae 7 24 uykusuz olsunlar 😄😂
10 Yorumla
+1 yılAnlayış gösteririm ;
Gün boyunca ister istemez yoruluyor her insan ve uykusunu alması gerekiyor. Kimi dayanıklı olurken, kimi de dayanıksızdır, bunda fazla büyütecek bir şey yok20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBendede olmuştu sanal seks yapıyorken uygkuya kaldım dedi ertesi gün sonrada akşama doğru havale geçirmiştim dedi şimdi ben bunlara nasıl inanıyım
328 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@_pars_ beni korkutmak için söylememis ama ben inanmadım pek
Cevap sahibi+1 yıl@_pars_ işte benimde aklıma bu geliyor hemen boşaldıktan sonra b9yle yapıyorsa bu beni değersiz hissetirir en sevmediğim durum
Cevap sahibi+1 yıl@_pars_ bir kadın tarafından mı kadınlardamı bunu yapar
Cevap sahibi+1 yıl@_pars_ nasıl yani
Cevap sahibi+1 yıl@_pars_ şimdilik yazamam belki bir gün
Cevap sahibi+1 yıl@_pars_ dediğim gibi zamanla olur belki mesaj atarsın
Cevap sahibi+1 yıl@_pars_ yok konuşmadık
Cevap sahibi+1 yıl@_pars_ olmaz :) kırmak sayılmaz bu
Cevap sahibi+1 yıl@_pars_ öyle işte :)
Cevap sahibi+1 yıl@_pars_ rahatsız etmeden değilde bilemiyorum canım istemiyor :)
Cevap sahibi+1 yıl@_pars_ belki bir gün atarım mesaj :)
Cevap sahibi+1 yıl@_pars_ tamamdır :)
Cevap sahibi+1 yıl@_pars_ hoşçakal :)
Uykusu varsa uyuyabilir ama yalan söylüyorsa sıkıntı büyük
30 Yorumla
+1 yılBu tam ben😄 çabuk uykuya dalarım ve arkadaş sinir olur
10 YorumlaBende uykusuzluğa dayanamam o yüzden çok gün tahammül ederim 🙈
10 YorumlaMesajlaşmalar gece üçü dördü buluyorsa gayet normal bir durum sorun olmaz
10 Yorumla
+1 yılBilmem belki gerçekten uyuya kalıyorsa sorun etmem
10 Yorumla
+1 yılBenim için sorun olmazdı. Herkes sabahalayacak değil.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Kıyamam ki uykum geldi diyip sohbeti bölmek de istemiyordur ama dayanamayıp uykuya dalmıştır.
10 Yorumla
+1 yılValla sıkıntı olmaz ben ondan önce uyurum hatta ahqkdjwk
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılHele bir olsun da uyuduğu vakit anlarız sinir derecemizi
10 Yorumla O uyuklayan kiş benim😂😂 rahatsiz olmazdi ya. Ben uyurdum oda uyanmami beklerdi😂
10 Yorumla
+1 yılUyuyakalan bir insan olaraktan sabır iyidir diyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben inanmam çünkü imkansız elinde telefonla uyumak. En iyi ihtimalle yüzüne düşer o telefon zaten.
12 Yorumla- +1 yıl
yok ben yatakta yan dönerek mesajlaşıyorum düşerse yastığa düşer
- +1 yıl
@alperenw61 tamam yastığa düşünce uyanmayacak mısın.. çok saçma
Ben bu durumu hep yaşatmışımdır karşı tarafa ama elimde değil bilerek yapmam asla.
10 YorumlaUykuyu sevenleri sevmem o ayrı ama bunun için sevgilimi terk etmem böyle saçma sebep mi olur
10 Yorumla
+1 yıl1 hafta maksimum sonra şikayetçi olurum bu durumdan katlanamam
10 Yorumla
+1 yılSanırım bunlardan biri de benim 😂 Sürekli yapılınca can sıkıcı oluyor ama uyku işte ne diyelim
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHergün uyuyakalbilir de sorun olmaz 3 yıllık ilişkim var isterse uyuyakalsın sürekli kendisinden bana verdiği değerden emin olduğum için sorun olmaz
10 YorumlaEn fazla bir hafta belkide 3 gün ama bir ayı geçmez kesinlikle
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Gerçekten uyuyorsa sorun edecek bir şey yok, insanlık hali. Hepimiz uyuyakalabiliyoruz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Gayet insani bir durum. Hele çalışan biri ise uyuyabilir. 😃
Hatta sevimli bir durum.20 Yorumla- Devamını Gör (117)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat