Peki sence sevgiliyle en fazla kac saat irtibat halinde olmali🙈

Sevgilim yok. İşim yokken tüm günümü harcardım. Öğrendiğim ne mi oldu? Değmiyormuş. Gerçi ilgi kadınları kendime bağlamam için iyi bir şeymişte beni onlardan soğutuyormuş. Beni onlardan soğuttuğu için değmiyor demek daha doğru olur
Bak şimdi sinirlendim yazasım geldi...
Sığar mı ya bir mesaja, iki ahizenin ucunda 5-10 dakika görüşmeye sevmek denilen mevzu? Bir kere fıtratına ters sevmenin. Sevdasını kitapla, müzikle, resimle ya da bilmem hangi sanat dalıyla yaza çize anlatamamış, sığdıramamış bir insan geni var. O telefonu o interneti icat edip cebimize soktular ya biz o gün bu gündür yanlış anladık bu konuyu. İki insanı iki parça mesaja sığdırmak hiç yakışmıyor bize. Hatta çok komik oluyor.
Benim bir saatim dahi boş geçmezdi uyku saatleri dışında. Eskiden takardım koluma, ilçenin altını üstüne getirirdim tanımayan bilmeyen kalmazdı. Yani cana can olmak gerekir. Alıp seveceksin canın sıkılınca. Dokunacaksın, karış karış tanıyacaksın vücudunu. Yok öyle şey neymiş, mesajlaşmakmış. Bak sen. Sevmek değildir o kedidir kedi, sevmek olsa duramazsınız...
Yüzyüze gorusmekten söz etmiyorum şimdilerde hersey gibi onun da cılkını çıkardık
Cevap
44Cevap
Sende iyice geniş çıktın ne o öyle bir saat olur mu gün içinde canım ne zaman isterse şartlar dahilinde konuşurum
Bu durumun genişlikle ne alakası var
surekli mıç mıç sen kapat yooo sen kapat mı olmali yani
Niye mıç mıç olsun keyifli kaliteli sohbetler olabilir. Vakit ayırırsın konuşursun normal kapatırsın, sen yapamıyosun demek ki öyle 😏
Demekki😏 iyi günler 🙂
Niye iyi günler hemen çocuk gibi trip gelir misin şuraya 😂😂
Ya sataşıyorum öyle yahu taaaam kızma pardon 🍀🍀🌹🌹💐💐
😂😂😂
Bunun bı saati yok ki benim ve onun moduna göre değişir. Bazen tüm gün toplam bı saat bazen telefon kapatılmaz saatlerce konuşulur
Mesajlaşmayı hiç sevmem sevgiliyle 😒 birlikte vakit geçirmek daha iyi benimle uzun bisiklet turlarına gelsin yeter 😂
Sen bisiklet turu arkadasi arıyorsun 😂😂
Sevgili o ne? Yeniyor mu bu şey nedir yani para falan mı haha
😂😂😂
mesajlaşmaktan nefret ediyorum benim gibi kız varsa bir ses verebilirmi
Son sevgilimle sürekli mesajlaşiyorduk ve ikimiz de bu durumdan keyif alıyorduk.
günde 5 saat. Yanımda olsun istiyorsam evlenirim (tabi o da istiyorsa)
Aşırı değil ya, genel de görüntülü konuşma ya da arama mesaj yok pek
Sevdiğiniz insanla haberleşmekten acizseniz O zaman sevgililik size göre değil sevgililikle falan uğraşmayın sadece ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek fuckbuddy bulun
Selam,
Devamlı olarak mesajlaşma olmaz ama az öz sık sık haberdar etmek gerek diye düşünüyorum ☺️❤️
sadece günaydın ve iyi geceler dilemek normal bir mesajlaşma değil ama gün içinde mesajlasılması gerekir, yoksa aldatıyor mu bilemiyorsun, sık haberleşmek güzeldir.
Görsel uç nokta tabiki elbette gün icinde haberleşmeli ciftler
sizin gibi düşünürken aldatıldım o yüzden erkeklere güvenmiyorum ve sık sık ben yazıyorum
Evdeyiz iletişim şart 1 2 saat oyun oynuyor sonra hep irtibat halindeyiz konuşmasak sıkılıyorum çünkü
Yokki olduğunda da bir sabah işe giderken günaydın napicaksin günü içinde bir iki kısa kinusma akşam naptın günün nasıl geçti bu
Eski sevgilim sürekli ilgi isterdi sürekli konuşurduk bayıyordu
1 saat mesaj, 15 dakika telefon konuşması yeter. Fazlasını bekleyen hatun engellesin pls.
Sevgilin sonuçta kölesi değilsin veya kölen değil. Aklına geldiğinde ara veya o arasın konuşun bunun belli bir ortalamasını bulmaya çalışmak birbirinizi sevmediğinizi gösterir bence
Bence her an olmasada bir saatten fazla olmalı konuşma süresi. Neredeyse fotoğraftaki gibi bir iliskim vardı böyle yürümüyo insan soğuyo çünkü
En sevmediğim şeydir akşama kadar ne konuşulur bilmiyorum yani
Bence günlük 2 saat aralıklı ideal tabi müsait olma durumuna göre değişir
Değişiyor güne ve moda göre. Bazen saatlerce bazen de 1 - 2 saat falan.
Dengesine ve keyfşne bağlı 😂😂
Konuşacak bir şey yoksa mesaja gerek yok :)
Yarım saat normaldir.
O gün ki psikolojime bağlı :)
Sevgilim yok. Müsaitlik durumuna göre değişir
Günde toplam 5 saat konuştuğumuz olurdu..
mesajlaşmıyoruz yok çünkü
bilmem hiç düşünmedim bunu
Sevgilim olmadı daha.
Olsa yazarım yok ama okadar çok mesajlasmazdim
mesajlaşmayı sevmem.
Niye
1 saat konuşma yeter bence
İste aradigim iliski
😂😂
Sevgilim yok
Biz tartistik mı ne zaman
bu kadar mesajla yetinecek kız var mı ki :D :D