Sevgilime son mesajim lütfen bakarmısınız?

Selam herkese 1 bucuk aylik iliskim var sevgilimi cok seviyorum, sevgilimde beni seviyo ama hareketleri beni deli ediyo hic mesaj atmiyo kalbimi kiriyo gunlerce uyumuyorum agliyorum sonra gelip bana "melegim odunum ben seni aglattim affet seni seviyorum" diyip gonlumi aliyo ama biktim artik bu ona son mesajim olacak okuyum ve ne dusundugunuzu yazin lutfen :) Ben bu hayatı anlamıyorum 😒 o kadar acımasızki benden aldıklarını nereye sokacak anlamıyorum , ve neden sürekli benden alıyor anlamıyorum... Etrafıma şöyle bir bakıyorumda insanlar daha ne kadar küçülebilir gözümde anlamıyorum.. Tanıdığımı sandığım adam en başta o düşmüş daha ne denilir ki. Mutlu olduğunu sandığın adam , güvenip başını omzuna yasladığın adam bile seni satmışsa 2 kuruşa fazla bir beklentim olmaz hayattan.. Herzaman sevdim seni , değişir dedim hep kendimi şuçladım , hayata inat , başkalarına inat sevdim seni ☺️ Bırakmadım seni. Yaptığın yanlışları görmezden geldim , arayıp sormadın , kalbimi kırdın , hayattan soğuttun, ama ben bir kez olsun sesimi çıkarmadım , durmadan kırdın , incittin beni ama ben yine seni sevmekten vazgeçmedim. Sen ve ben yoktuk, biz vardık. Ne kadar sevgi dolu, sıcak kanlı, şefkatlısın. Çok sevilmeye değersin. İşte bu yüzden beni sana getiren adımlar birbirleriyle yarışıyordu. Bak herşeyden geçtim, cevabını bilmediğim sorulara yanıt aramıyorum artık. Nereye varacağımı bilmesem de huzurla aynı yolda yürüyorum tek başıma. Dünü boş verdim, yarınlar önemini çoktan yitirdi. Bitirdin bu gece bendeki seni , artık rahatsın keyfine bak hadi 🙋Allah seni affetsin canım benim.
Sevgilime son mesajim lütfen bakarmısınız?