EN YAKIN ARKADAŞIMIN SEVGİLİSİ BENDEN HOŞLANIYOR SEVGİLİM OLDUĞU HALDE?

Sevgilim ve ortak arkadaşlarımızla (çiftler şeklinde) 1 hafta önce bir tatile çıktık. Marmariste 2 haftalığına tatil için bir ev kiraladık ve şu an orada kalıyoruz. Her çiftin kendi odası olacak şekilde kalıyoruz evde fakat 2-3 gündüren yakın arkadaşımın sevgilisi, benim ne zaman sevgilim odada olmasa odaya gelip benimle konuşmaya çalışıyor ilk başlarda 'arkadaş' anlamında yapıyordur diye üstelemedim fakat bu artık ciddiye binmeye başladı denize gittiğimizde, bara gittiğimizde vs ne zaman bir yere gidecek olsam beni takip ediyor hatta bir keresinde beni barda sıkıştırıp öpmeye çalıştı sevgilimin geldiğini görünce beni rahat bıraktı ve ve yine bir keresinde de denize gittiğimizde bana bikinin içinde çok güzel duruyorsun kendin gibi fiziğin de çok güzel falan deyip taciz etti o kadar tehdit ve küfür ettim ama hala anlamıyor. Utancımdan sevgilime bile söylemiyorum yakın kız arkadaşıma bunu nasıl derim ben? ama birisine anlatmayıp böyle kendim çözmeye çalışırsam daha da kötü olacak sizce ne yapmalıyım
EN YAKIN ARKADAŞIMIN SEVGİLİSİ BENDEN HOŞLANIYOR SEVGİLİM OLDUĞU HALDE?