Evlenmek istiyorum ama karşıma doğru düzgün biri çıkmıyor neden?

27 yaşındayım evlenme yaşım geldi de geçiyor bile ama karşıma doğru düzgün biri çıkmıyor ben üniversite okudum çalışıyorum kendi ayaklarım üzerinde duruyorum oturup iki çifte laf edebileceğim birini bana uygun birini istiyorum tamam okumakla alakası yok bunun ilkokul mezunuyla da görüşürüm görüştüm de zaten hafta sonu yengem birini bulmuş onunla görüştük Allah aşkına çocuk sipariş vermeyi bile bilmiyor konum atmama rağmen buluşacağımız yeri zor buldu ortada bir yerde buluştuk ikimizede yakın 20 dk bekletti beni, daha önce de başka biriyle görüştüm adam resmen babam gibi duruyor yanımda yaşından büyük duruyor oda 3 kere beni evime bırakmasına rağmen her defasında bana yol tarifi yaptırdı altlarında araba var yolları bulamıyorlar akılları kıt. Şu ana kadar çıkanlar hep böyle kaba saba tiplerdi. Tip olarakta kötü bir kız değilim kapalı sarışın renkli gözlüyüm millete bakıyorum buluyorlar doğru düzgün birilerini ben neden bulamıyorum neden neden neden hergün bunu düşünüyorum kafaya taktığım tel şey bu.
Evlenmek istiyorum ama karşıma doğru düzgün biri çıkmıyor neden?