Veya bu durumu yaşamamak için ilk adımı sizin adıp gittiğiniz oldu mu? Çünkü bazı insanlar fazlasıyla kırılgan olabiliyor. Dışarıdan bakınca küçük görünen sorunlara takılırlar ya da ne bileyim duygularını yoğun yaşarlar ve cidden bir enkaza dönüşebilirler.
Gitmek istiyorsan beni yavaşça hayal kırıklığına uğratmanın bir yolunu bulabilir misin?" diyecek kadar etkilendiğiniz oldu mu?
madam size bir filimden alıntı yapalım V FOR VENDETTA bu maskenin altında etten ve kemikten fazlası var bu maskenin ardında bir fikir var ve fikirlere kurşun işlemez çünkü fikirler ölümsüzdür ben kendimi öldürdüm başkası beni öldürücegine bu nedenle yüzümde bir maske gögsümde kocaman bir delik var çünkü kalbim seneler önce aşka ve sevgiye kapattı en iyi çözüm buydu her gün onun hayaletiyle olmaktansa hislerini şeytana verip yakmak daha kolay
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Evet daha bugün yaşadım. Dün akşam söylediğim birşeyi yanlış anlamış ve bana gereksiz bir hayal kırıklığı yaşattı. Sevindiğim nokta şu, ona az da olsa bir şeyler kattığımı düşünüyorum. Artık benden hoşlanmadığını bilsem de, ben uzaktan sessizce izlemeye devam edicem. Hoşçakal gözlerinde huzur bulduğum..
Bazen müdahale etmeye hakkımızın olmadığı konular oluyor. Seni sen olduğun için sevdim evet ama değişmeni isteyecek ya da bekleyecek kadar da bencil değilim.
İstemeye korktun değişmem diye. Halbuki sorman yeterliydi:) Peki ürkek ceylanım. Ben artık çekiliyorum. Kırılgan olan bir tek sen değilsin:) Unutma beni...
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Gitmek istiyorsan beni yavaşça hayal kırıklığına uğratmanın bir yolunu bulabilir misin?" diyecek kadar etkilendiğiniz oldu mu?
En İyi Cevaplar